_louise_
Fanka BB :)
juz zmienilam :-) dosc ze zasypane to jeszcze temperatura na plusie wiec jest tragedia. wrrrr. ostatnio w tvn24 pokazywali filmik jaki ktos nagral przjezdzajac granice polsko niemiecka w swinoujsciu. jadac z niemiec po ladnej czarnej odsniezonej drodze, w momencie pojawienia sie tabliczki "polska" droga w jakis magiczny sposob zrobila sie beielutenka i waska ach ci nasi drogowcy...a takie sie podatki na drogi wliczone w cene paliwa placi....szkoda gadacHej i my sie witamy z rana:-)
Zmieniaj, zmieniaj ten suwaczek;-) Kurde u nas tak zasypane, ze jak bedzie dalej padalo to znowu M nie przyjedzie do nas:-( Dzisiaj mu powiedzialam ze chyba dopiero na wiosne sie zobaczymy Ja nei wiem czemu u nas nie odsniezaja tych drog Przeciez wiadomo ze jak od wieczora pada to z samego rana raczej samo nie zniknie, no chyba ze nasze wladze czekaja na odwilz
emih nic sie nie odzywasz... jestem ciekawa jak tam sprawy z Twoja corcia-czy poszla do przedszkola i jak sie czula. nic wczoraj nie napisalas... a ja zamroczona moim szczesciem tez sie nie zapytalam-dopiero teraz jak przytomnieje troche to sie znow zaczelam zastanawiac. napisz ze malenka nie plakala... i ze Ty sie nie smucisz...