reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej i my sie witamy z rana:-)
Zmieniaj, zmieniaj ten suwaczek;-) Kurde u nas tak zasypane, ze jak bedzie dalej padalo to znowu M nie przyjedzie do nas:-( Dzisiaj mu powiedzialam ze chyba dopiero na wiosne sie zobaczymy:-D:-D:-D Ja nei wiem czemu u nas nie odsniezaja tych drog:confused::confused: Przeciez wiadomo ze jak od wieczora pada to z samego rana raczej samo nie zniknie, no chyba ze nasze wladze czekaja na odwilz :-D:-D
juz zmienilam :-):tak: dosc ze zasypane to jeszcze temperatura na plusie wiec jest tragedia. wrrrr. ostatnio w tvn24 pokazywali filmik jaki ktos nagral przjezdzajac granice polsko niemiecka w swinoujsciu. jadac z niemiec po ladnej czarnej odsniezonej drodze, w momencie pojawienia sie tabliczki "polska" droga w jakis magiczny sposob zrobila sie beielutenka i waska :-D:-D:-D ach ci nasi drogowcy...a takie sie podatki na drogi wliczone w cene paliwa placi....szkoda gadac :baffled:

emih nic sie nie odzywasz... jestem ciekawa jak tam sprawy z Twoja corcia-czy poszla do przedszkola i jak sie czula. nic wczoraj nie napisalas... a ja zamroczona moim szczesciem tez sie nie zapytalam-dopiero teraz jak przytomnieje troche to sie znow zaczelam zastanawiac. napisz ze malenka nie plakala...:tak: i ze Ty sie nie smucisz...

reklama
Dzień doberek :-) widzę że coraz więcej osób zna płeć :-D

_louise_ gratuluję serdecznie synka :-) ja muszę jeszcze 12 dni wytrzymać do wizyty... Ostatnio śniło mi się że to dziewczynka :-) dziecko śni mi się bardzo często ale ten sen był wyjątkowy bo widziałam twarz mojej maleńkiej :-D mam nadzieję, że sen był proroczy... Bo czasem tak miewam :-) już nie raz podejrzewałam siebie o bycie wiedźmą :-)

_louise_ gratuluję serdecznie synka :-) ja muszę jeszcze 12 dni wytrzymać do wizyty... Ostatnio śniło mi się że to dziewczynka :-) dziecko śni mi się bardzo często ale ten sen był wyjątkowy bo widziałam twarz mojej maleńkiej :-D mam nadzieję, że sen był proroczy... Bo czasem tak miewam :-) już nie raz podejrzewałam siebie o bycie wiedźmą :-)
keeejt dzieki :-) uwazaj bo tu dziewczyny maja naprawde prorocze sny. mammi sobie wysnila corcie i sie sprawdzilo :tak:;-)

:-)

też się kochana doczekasz tej wiadomości! Czym dłużej się czeka tym bardziej coś cieszy!!:-)
A mojemu M się śniło że na kolejnej izycie lekarz powiedział ze siusiak się pojawił )) a ostatnio kupiłam 2 komplety ubranek na dziewczynkę ;-((
Jakby się spełniło to którejś podaruję!!:-):-):-)

:-)
też się kochana doczekasz tej wiadomości! Czym dłużej się czeka tym bardziej coś cieszy!!:-)
A mojemu M się śniło że na kolejnej izycie lekarz powiedział ze siusiak się pojawił )) a ostatnio kupiłam 2 komplety ubranek na dziewczynkę ;-((
Jakby się spełniło to którejś podaruję!!:-):-):-)

Wiem wiem. Wkońcu się doczekam. Niedawno przecież test ciążowy robiłam a tu już niedługo połowa ciąży. Jak ten czas leci...

witam środowo:-)

louise gratuluję syneczka:-D u nas też będzie chyba synuś, a pomysłu na imię brak, już się nastawiłam na dziewczynkę, miała być Zosia ;-)no a teraz mamy niezły dylemat, bo mi z męskich imion mało które się podoba, a jak już jakieś, to wtedy nie podoba się małżowi:dry:

Wiem wiem. Wkońcu się doczekam. Niedawno przecież test ciążowy robiłam a tu już niedługo połowa ciąży. Jak ten czas leci...

Strasznie szybko mija... już się pokazały kobitki z pażdziernika na ogólnym!! A u niektórych z nas już za tydzień bedzie połowa ciąży!! Potem to już tylko z górki!!
Tylko waga będzie pokazywać więcej :tak::-(

reklama
Dzień dobry Dziewczyny:-)
Ja zamówiłam w ciemno z allegro komplet ubranek 0-3 i wszystkie różowe:tak: Mam nadzieję,że się potwierdzi 9.02 dziewczynka, bo chłopak będzie w różach pomykał po osiedlu:baffled:
Wczoraj puściłam wieczorem kołysanki prenatalne-takie z biciem serca i cichą muzyczką i wszystkie koty w 3 min zasnęły:happy2:. Zawsze się ganiają pół nocy. Mój M też od razu padł. A ja wysłuchałam do końca i dopiero zasnęłam.
M zrobił mi wczoraj super niespodziewajkę-zerwał się z pracy i zabrał mnie na gorącą czekoladę i spacer:-) Muszę się jakoś odwdzięczyć dzisiaj:cool2:

Emih jak ja chodziłam do przedszkola, to płakałam,żeby nie wracać do domu, bo tylko w przedszkolu miałam fajnych kolegów. Moja mam spalała się ze wstydu, no bo opiekunki się zastanawiały, jaki ja mam koszmar w domu,że nie chcę wracać:-p

A dzisiaj w DDTVN mówili,że tylko 46 % ciężarówek chodzi do lekarza w czasie ciąży:szok:

Do góry