reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY BARDZO ZA GRATULACJE:happy2:
Chodzę jak w jakimś obłędzie z usmiechem od ucha do ucha:-)
Już wiem dlaczego na zakupach tylko różowe ciuszki mi się podobały;-)
Imę jeszcze nie wybrane,nawet wstępnie żadnych propozycji nie mamy,bo założyliśmy,że będzie chłopczyk i stanęło na Tymonie,ale dla dziewczynki to nie bardzo pasuje;-)

reklama
zwolnienie mąż zawiózł. Ale jeszcze muszę od pracodawcy wysępić pita i zaświadczenie do ZUS (renta). Ciężko to zrobić,bez rozmowy :)
Poza tym, moja szefowa jest bardzo rozlazłą osobą i obawiam się, że nie złożyła tego zaświadczenia.
Jeśli nie złożyła, to co teraz? :)
A jeśli już, to z pewnością na stare nazwisko i adres (całkiem inne województwo), mimo, że od pół roku funkcjonuję już na nowych papierach :) Ale przez 6 miesięcy nie miała czasu, żeby zaktualizować moje dane :/
Miałam już parę razy przeprawę z ZUSem w sprawie renty i dogadać się z nimi to wyzwanie, chciałabym tego uniknąć...

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY BARDZO ZA GRATULACJE:happy2:
Chodzę jak w jakimś obłędzie z usmiechem od ucha do ucha:-)
Już wiem dlaczego na zakupach tylko różowe ciuszki mi się podobały;-)
Imę jeszcze nie wybrane,nawet wstępnie żadnych propozycji nie mamy,bo założyliśmy,że będzie chłopczyk i stanęło na Tymonie,ale dla dziewczynki to nie bardzo pasuje;-)

haha u mnie też był Tymon dopóki nie poszliśmy na usg:-D:-D

mammi super !!! Gratuluje córeczki ! Fajnie że Ci się wyśnione marzenie spelniło :)

Natalia ja mam wizyte 25.02 więc poczekamy sobie razem na wiadomość, zresztą jest jeszcze pare dziewczyn co też mają w tym terminie wizyty dopiero. Pocieszające jest to że nie zostaniemy same.
W poprzedniej ciązy od 17 tc wiedziałam że prawdopodobnie będzie dziewczynka ale na 100 dopiero w 28tc. Eh żeby już było wiadomo tego 25 a nie 26 lipca

kurcze, jeszcze przed ciążą na widok nuteli chora byłam. Teraz już w sklepie omijam ją z daleka :)
a co będzie na fasolkę ze śliwkami? :D

reklama
Co Wy dziewczyny tak wszystkie corki chcecie ??
Boicie sie synkow ;-);-)
Ja tam chcialam miec drogiego syneczka i jestem happy ,ze bedzie moj synek mial braciszka :tak::tak:Jak bym miala pierwsza corke to zapewne chciala bym i druga :tak:jednak rodzenstwo tej samej plci jak dla mnie najlepsze :happy2:

Do góry