reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

witam nową lipcóweczkę :happy:
temat erekcji mnie bardzo rozbawił, ale mój M mówi, że to poważna sprawa :-D

a propos spania chciałam powiedzieć, że dziś wstałam o 7 :-D:-D
tylko miałam mały problem, bo o 3:30 obudziłam się na siku i sikałam jakieś 5 minut i bałam się, że na rano moczu mi braknie. Ale troszkę pochodziłam i jakimś cudem zapełniłam pojemniczek. :-) Jutro idę po odbiór, więc też długo nie pośpię.

reklama
Witajcie, witajcie :-D ależ miałam weekend :-) w sobotę oglądanie wózków, a w niedzielę ikea. Dziś cały dzień w biegu dlatego odzywam się dopiero teraz. Nie wiem jak ja nadrobię zaległości postowe :-)

Dziewczyny, mam pytanie. Macie jakieś sprawdzone sposoby na bóle głowy?? Od trzech dni łeb mi tak pęka, że wytrzymać ciężko :-(

też mam taką poduszkę do karmienia - bliźniąt :) rewelacyjna sprawa. Jeszcze przed ciążą super mi się spało na niej. Doskonale się dopasowuje, wygina, spokojnie mogę Wam polecić :)

witam nową lipcóweczkę :happy:
temat erekcji mnie bardzo rozbawił, ale mój M mówi, że to poważna sprawa :-D

a propos spania chciałam powiedzieć, że dziś wstałam o 7 :-D:-D
tylko miałam mały problem, bo o 3:30 obudziłam się na siku i sikałam jakieś 5 minut i bałam się, że na rano moczu mi braknie. Ale troszkę pochodziłam i jakimś cudem zapełniłam pojemniczek. :-) Jutro idę po odbiór, więc też długo nie pośpię.
ja wiem mysza ze to powazna sprawa. ja jestem wrecz przerazona :szok: a jednak...:-D:-D:-D
a mocz moze byc z drugiego rzutu-sprawdzone ;-):-)

keeejt dziewczyny tez maja klopoty bolem glowy. mozliwe ze po 20 tyg mina bole. a jak nie to apap, paracetamol, amol... ale nie wiele pomagaja

Hej Mysza, a ty gdzie w Warszawie mieszkasz? Bo my to praktycznie rówieśnice jesteśmy... może jakiś na spacerek z brzuszkami na wiosnę się umówimy? Wiesz już, gdzie chciałabyś rodzić?

o mammi chyba juz wyruszyla na wizyte i pewnie juz paznokci nie ma:-D:-D:-D:-D
Ciekawe kto tam u niej w brzuszku siedzi:confused:

A z ta erekcja u plodu to jestem w szoku:szok::szok::szok:

o mammi chyba juz wyruszyla na wizyte i pewnie juz paznokci nie ma:-D:-D:-D:-D
Ciekawe kto tam u niej w brzuszku siedzi:confused:

A z ta erekcja u plodu to jestem w szoku:szok::szok::szok:
niby mammi mowila ze dzis w nocy dziewczynke wysnila sobie. ale z kolei tez sie mowi ze w zyciu na odwrot niz we snie :confused:

ide sie uwalic troszke, bo znow mnie ten brzuchol pobolewa. milego wieczorka lipcoweczki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam do Was pytanie trochę z innej beczki. Dzwoniła do mnie szwagierka, powiedziałam jej o moim przeziębieniu i że leczę się mlekiem z czosnkiem. A ona mi na to, że czosnek jest zakazany w ciąży:szok:. Bardzo się zdziwiłam bo od kilku dni piję ten specyfik. Co Wy na to, wie coś któraś na ten temat?:confused:

ja wim że przy karmieniu piersią odradzają ale to ze względu na smak mleka, ale żeby w ciązy to jakoś nigdzie nie wyczytałam

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry