reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka jakbym teraz poszła to półtorej godziny w poczekalni musiałabym spędzić.;-)Wychodzę o 18:tak: Wrócę pewnie ok.19.30-20.00
Ja to zaraz paznokcie zacznę chyba obgryzać.Jaja będą jak się okaże,że płci jeszcze nie da się określić:baffled:

louise Wolałabym słodką niewiedzę w tym temacie;-)

reklama
normalnie na tym forum to sie nawet nie opłaca zniknac na pare godz bo przecie zaraz sierozpiszecie tak ze nigdy nie nadazam
mammi Ty juz pewnie w wielkim stresie, powiem ci ze sama jestem ciekawa co u Ciebie bedzie wiec oczywiscie prosze informowac szybciutko
louse no ja tez mam jednak nadzieje ze temu mojemu wariatowi sie seks nie znudzi a raczej nie seks tylko ja.
atabe jak ci ropieje ta rana to powinnas isc do lekarza bo mozesz miec juz niezły stan zapalny,wiec raczej ja bym na twoim miejscu jednak poszła no chyba ze widzisz ze jest troche lepiej.
jedyneczka no jak tam gwałcik?doszedł do skutku czy tylko sobie pomarzyłas?
witam nowe lipcóweczki

Vanilka jakbym teraz poszła to półtorej godziny w poczekalni musiałabym spędzić.;-)Wychodzę o 18:tak: Wrócę pewnie ok.19.30-20.00
Ja to zaraz paznokcie zacznę chyba obgryzać.Jaja będą jak się okaże,że płci jeszcze nie da się określić:baffled:

o ja tez wolalabym o tym nie wiedziec ;-)

Oj to dzidzia musiala by zrobic mamie psikusa i zle sie ulozyc :happy2:oby tylko :no:

dzamena dzisiaj to i tak wyjatkowo spokojnie na forum:happy2:
spia wszystkie czy co :confused:

Dziewczyny tak sobie siedzę i przeglądam forum i weszłam na temat o pokoiku dla maluszka i takie ma do was pytanie jak wy planujecie a do tych co mają już dzieci jak się wam sprawdziło. Czy miałście maleństwo w waszej sypialni czy w oddzielnym pokoju. My będziemy mieć oddzielny przygotowany pokokik ale chcemy żeby maleństwo spało przez pierwsze miesiące u nas w pokoju. A jak wy planujecie?

Nam ostatnio tydzien temu dzidzius zrobił psikusa schował się tak dobrze ze niestety nie wiemy co jest w brzuszku :) muszę jeszcze 3 tygodnie poczekac AŻ !

Dziewczyny tak sobie siedzę i przeglądam forum i weszłam na temat o pokoiku dla maluszka i takie ma do was pytanie jak wy planujecie a do tych co mają już dzieci jak się wam sprawdziło. Czy miałście maleństwo w waszej sypialni czy w oddzielnym pokoju. My będziemy mieć oddzielny przygotowany pokokik ale chcemy żeby maleństwo spało przez pierwsze miesiące u nas w pokoju. A jak wy planujecie?
My tez mielismy pokoik dla dzidziusia :tak:
Ale na poczatku lozeczko stalo u nas w sypialni bo po pierwsze co jakis czas musialam wstawac i nie chcialo by mi sie wedrowac do pokoju obok poza tym mialam cykora czy wszystko jest ok ,oddycha ...wiec wolalam miec go kolo siebie...czesto tez spal z nami w lozku:happy2:zazwyczaj tak jest jak juz czlowiek zmeczony po kilku tyg.niewyspania.

Mój mówi że jak maleństwo będzie za bardzo w nocy dawać do wiwatu to on się wyniesie do tego pokoiku dziecinnego. Tylko najpierw tam sobie TV zainstaluje :) Ja mu dam TV i inny pokój wrrrr ;)

reklama
Do góry