reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

mammi, takie przyjęcie to rzeczywiście spory wydatek, ale może rzeczywiście lepiej zrobić w domu. Jeśli przygotujesz mały poczęstunek oraz konkursy i zabawy dla dzieciaczków, to powinna z tego wyjść "niezła impra";-)
Nie wiem tylko czy czujesz sie na siłach, aby robić za animatora...:-D

reklama
tiffi no wlasnie dzis znow poczulam ruchy po dlugim czasie nie wyczuwania i to o wiele mocniejsze :tak::-) hura!! obstawialam chlopca przez kwasne i date poczecia (pod warunkiem ze owulacja rowno 14 dnia) ale wiesz jak to jest...;-):-D moze byc kinder niespodzianka :-D a czy ten syropek moze, ktory zaczelas pic to lactulosum czy jakos tak? bo slyszalam ze dobry i ze moga kobiety w ciazy pic. mi w razie strasznych zaparc pomaga woda z kapusty kiszonej. zawsze! ale trzeba potem posiedziec w domu pare godz :-D no hormony w nas szaleja...to fakt-ja tez w nocy sie ost obudzilam i tak mnie nagle wszystko przytloczyo az sie poplakalam. m sie obudzil i wystraszyl az z lozka wyskoczyl bo myslal ze to z bolu. dopiero musialam tlumaczyc ze owszem ale nie z fizycznego...takze sie nie martw a na pewno Ci sie lepiej zrobilo jak wyrzucilas z siebie wszystko:tak: w gazetkach chyba najlepiej szukac inspiracji na mieszkanie -ja np nigdy nie umiem wybrac nic fajnego :zawstydzona/y:
jedyneczka oj tak obchodze sie smakami bardzo...:-D miejmy nadzieje ze tylko do jutra... widze ze sie w nasza mysze zamieniasz z tym spaniem do poludnia ;-) a w nocy tu dzikieharce beda i smichy chichy z cyckami w roli glownej ;-):-D:-D:-D
kasik nie jestes absolutnie nienormalna :no::-D sa 2 skrajne sytuacje u jednych wzrasta u innych sie obniza :tak:
supcio nie doluj sie bo dzidź tez sie wtedy doluje. glowa do gory i do lekarza. i na L4 i na forum :-):tak:
dzamena oby sie temu Twojemu wariatowi ta ochota na sex nigdy nie znudzila ;-):-D
atabe no to jak ropa leci to moze lepiej do lekarza isc...:confused:

o matko jakie to moje dziecię zarloczne. zjadlo wlasnie calkiem sluszna porcje lazanii (jak zwykle o wiele lepsza na 2 dzien) i wcale nie peka z przejedzenia :-D musze wam kochane mausie chlopaczkow powiedziec co dzis przeczytalam w gazetce "M jak Mama":
" plod plci meskiej czesto miewa erekcje, pod koniec ciazy-trzy w ciagu godziny. kazda z nich trwa od 5 do 17 minut. wystepuja one czesto podczas ssania kciuka."
:szok::-D nie wiedzialam ze takie te chlopaczki jurne juz w brzuszkach

Czy są mamusie które miały pierwsze cesarskie cięcie a za drugim razem urodziły naturalnie ?
Witaj:-)
Jak mi dobrze wiadmo to chyba takiej nie ma u nas:confused:
Ja za to tez mialam poprzednio cc i pisalam niedawno jakie katorgi przeszlam przed cc..wiec teraz bede walczyc o kolejna cc-mam nadzieje,ze wywalcze:happy2::happy2:

mammi wow ile kaski za takie przyjecie :baffled:
Ja raczej zrobila bym u babci :tak:w domu tez mozna fajne przyjecie zrobic i zawsze sie zaoszczedzi kaski ..tymbardziej ,ze teraz mamy nowe wydatki..
kurde no idz juz na to usg bom ciekawa:happy2:

atabe co Ty dzisiaj tak cicho??

Moj maly znowu wojuje w brzuszku :happy2::happy2:

louise faceci to mają we krwi;-)
Po urodzeniu np.podczas karmienia,czy przewijania też dochodzi do erekcji u chłopców,ale ja jakoś wolę o tym nie myśleć;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o matko jakie to moje dziecię zarloczne. zjadlo wlasnie calkiem sluszna porcje lazanii (jak zwykle o wiele lepsza na 2 dzien) i wcale nie peka z przejedzenia :-D musze wam kochane mausie chlopaczkow powiedziec co dzis przeczytalam w gazetce "M jak Mama":
" plod plci meskiej czesto miewa erekcje, pod koniec ciazy-trzy w ciagu godziny. kazda z nich trwa od 5 do 17 minut. wystepuja one czesto podczas ssania kciuka."
:szok::-D nie wiedzialam ze takie te chlopaczki jurne juz w brzuszkach

:-D:-D:-D:-Dmasakra w szoku jestem:-D:-D

mammi, vanilka no powiem wam ze w szoku jestem. wiedzialam ze u chlopcow podczas dorastania ale ze takim dzidziolkom???:szok::szok::szok:
mammi na bank Ci juz okresla :tak::tak: pora juz w sumie prawie odpowiednia a na 3d to chyba o wiele lepiej widac wiec na pewno przyjdziesz do domku juz znajac przyszlosc :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry