reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

pewnie że fajnie, to jak narkotyk, jak sie wciągniesz i zaangazujesz to od kompa czasem odejsc nie idzie. mój M czasem sie na mnie strasznie wkurza, a szczególnie jak sie do lapka śmieje

reklama
Z wieczora witam się i ja (aby prawie od razu się pożegnać, bo podam z nóg).
Nie było mnie 2 dni, więc miałam co nadrabiać, z 1,5 godziny, jak nie 2 mi to zajęło. Mimo, że chcę chodzić do pracy, to szczególnie wczoraj i dziś po południu ciężko już było. To chyba wina też tego ciśnienia spadającego... Niech wiosna już przyjdzie i skończy się ta zima.
Witam nowe Mamusie.
Dobrej nocki życzę Lipcóweczkom..

reklama
Jeszcze nie mam dokładnego terminu, ale chciałabym obie bronić w czerwcu (najchętniej na początku). A termin porodu mam 12 lipca. Mam nadzieję, że się uda mój plan zrealizować.

Do góry