eijf
Fanka BB :)
marta-ja w Paryzu bylam raz z dziewczynami,raz z moim (spedzilam czas swietnie.glownie zwiedzajac) wiec pora na wybranie sie z dzieckiem.Najwazniejsze to znalezc w tym wszystkim rownowage. Pewnie ze czasem latwiej bez malej ale to zalezy co planujemy.Ja osobiscie lubie sie z nia ciagac choc bez niej bylo by np szybciej. Po ostatnich wyjazdach jestem dosyc entuzjastycznie nastawiona.No ale gdzies tam po drodze mam tez nadzieje ze weekend tylko z kolezanka (ale to juz w przyszlym roku pewnie bo juz nie mam wolnych dni) a jutro mam caly dzien tylko dla siebie i bede sie szwedac
u nas do stalych punktow zapisaly sie zajecia rytmiczne (ja z nia chodze) i basen w niedziele (maz z nia chodzi bo ja nie przepadam za woda w takich basenach).Wiesz, my jej nigdy nie suszymy wlosow po tym basenie (chodzi od marca).Jak jej deszcz zmoczy wlosy to tez ma mokre,niezaleznie od pory roku Tak sobie mysle,ale tfu,tfu, tfu,odpukac,ze moje dziecko nie choruje...Nie pamietam nawet kiedy miala katar.
cafe bebe znam,ale tylko ze slyszenia
a te ksiazke planowalam i planuje dla kuzynki mojejwiadomo,glownie przez imie
u nas do stalych punktow zapisaly sie zajecia rytmiczne (ja z nia chodze) i basen w niedziele (maz z nia chodzi bo ja nie przepadam za woda w takich basenach).Wiesz, my jej nigdy nie suszymy wlosow po tym basenie (chodzi od marca).Jak jej deszcz zmoczy wlosy to tez ma mokre,niezaleznie od pory roku Tak sobie mysle,ale tfu,tfu, tfu,odpukac,ze moje dziecko nie choruje...Nie pamietam nawet kiedy miala katar.
cafe bebe znam,ale tylko ze slyszenia
a te ksiazke planowalam i planuje dla kuzynki mojejwiadomo,glownie przez imie
Ostatnia edycja: