Joaszka
Fanka BB :)
Eijf, rajstopy nie muszą być po pachy. Ja tam wolę jednak gorsze ( nie znaczy, że od razu jakieś szmaty, ale np. rajstopy za 8 zł, a nie za 20) założyć, niż się wkurzać, że mi jakaś plama nie zeszła. Nie chce mi się nigdy bawić w namaczanie czy to w proszku czy to w odplamiaczu, a Zuzi ubranka piorę w programie szybkim, takim na 30 min i w niskiej temp. także plamy nie zawsze schodzą. a ten cały Vanish to se w d...można wsadzić. Są czasem takie plamy, które za chiny zejść nie chcą... Moja niestety bardzo często się brudzi. a jak jej rękawki do jedzenia zataczam, to się wkurza i odwija...Wczoraj wymazała się kredkami... a na co miałaś szczepić Lily? My już po wszystkich obowiązkowych. Następne jak będzie miała 5 lat. Chyba, że jak będzie szła do przedszkola to pneumokoki, meningokoki i ospę zrobiły, bo teraz nie mam kasy, a ryzyko zakażenia jest małe, gdyż ma sporadyczny kontakt z dziećmi....Oczywiście, gdyby nie kasa, to zaszczepiłabym na wszystko, no ale...I tak tą obowiązkową miałam płatną bo 6w1 braliśmy, żeby jej nie kłuć parę razy...
Ostatnia edycja: