eijf
Fanka BB :)
Wczoraj poszlam spac ok 1.30... No ale jak nastepnego dnia mam wolne to ok.Chcialam z rana pojechac do wioski po pare rzeczy.Moj mnie wczoraj zrabal ze Nadal nie kupilam malej nowych spiworow,body,cieplych skarpet,rajtuz itd.W sumie mial racje no i chcialam to od razu zalatwic à tu sie okazuje ze dzis maja przywiezc drewno i musialam siedziec w domu i czekac.Przyjechali na czas ale sie wkorzylam bo to bylo tak zapakowane ze nie dalo sie z tym wszystkim przejechac przez drzwi do ogrodu zeby polozyc przy szopie przynajmniej.Tak wiec godzine musialam z moim poswiecic zeby to rozladowac...Mialam inne plany na rano.
No ale skoczylam do wioski i kupilam malej pare body,rajtuz,spiwor i takie tam.Jeszcze nie wszystko ale w sobote jedziemy szukac malej butow to dokupie.Wzielam tez malej skrzynke z drewnianymi warzywami .Te sama skrzynke jej kuzynce bo tamta mala tez kuchenke dostaje.Czyli mam juz dla kuzynki pierwszy prezencik.
Szukalam odkurzacza ale pomylilam sklepy...No nic,nastepnym razem.A tymczasem kuchenka juz zamowiona
No ale skoczylam do wioski i kupilam malej pare body,rajtuz,spiwor i takie tam.Jeszcze nie wszystko ale w sobote jedziemy szukac malej butow to dokupie.Wzielam tez malej skrzynke z drewnianymi warzywami .Te sama skrzynke jej kuzynce bo tamta mala tez kuchenke dostaje.Czyli mam juz dla kuzynki pierwszy prezencik.
Szukalam odkurzacza ale pomylilam sklepy...No nic,nastepnym razem.A tymczasem kuchenka juz zamowiona