agatka_natalia
Fanka BB :)
eijf Andrzej wogóle nie obraca się, na boki nie, na brzuch nie, z brzucha na plecy też nie. Chodzi na rehabilitację od października. Rehabilitantka mówi, że on potrafi to wszystko, tylko mu się nie chce. 2 razy w tygodniu jest ćwiczony przez rehabilitantkę a w pozostałe dni ja w z nim w domu ćwiczę. Byłam u innego rehabilitanta na konsultacji, on tak samo twierdzi jak rehabilitantka.
A co do zębów, u nas 3 pojawiły się w dziąsełkach w 5 miesiącu, do tej pory nie przebiły się. Słyszałam, że 3 i 4 najgorzej bolą. Smaruj dentonixem lub podawaj Camilie.
Gratki skończenia 7 miesięcy.
jedyneczka daje teraz zwykłego gerbera.
tiffi ja tez oczekiwałam 2 prezentów, ale nie doczekałam się żadnego :-(. A on dostał ode mnie kolację.
Wirtualnie Cię przytulam.
magdzia widzę, że nie tylko ja mam ze szwagierką na pieńku. Mam je dwie jedna normalna, druga nie.
cdn
A co do zębów, u nas 3 pojawiły się w dziąsełkach w 5 miesiącu, do tej pory nie przebiły się. Słyszałam, że 3 i 4 najgorzej bolą. Smaruj dentonixem lub podawaj Camilie.
Gratki skończenia 7 miesięcy.
jedyneczka daje teraz zwykłego gerbera.
tiffi ja tez oczekiwałam 2 prezentów, ale nie doczekałam się żadnego :-(. A on dostał ode mnie kolację.
Wirtualnie Cię przytulam.
magdzia widzę, że nie tylko ja mam ze szwagierką na pieńku. Mam je dwie jedna normalna, druga nie.
cdn