hejka:-)
D już w domku, żarełko się robi, a ja zaczynam sylwestrowy maraton filmowy
peemka ja jakoś nie mam parcia na zabawę w tym roku- tego pierwszego sylwestra chcę spędzić dla odmiany w domu-pierwszy raz:-) lipa bez wózka, może rzeczywiście zastępszy dostaniesz
doczytałam, że dostaniesz- spoko;-)
tiffi z Lilą zostaje teściowa, ale nie wiem, jak to się ułoży-jesli nie będzie ok, to coś będę wymyślać, a godzin pracy jeszcze nie znam- zależy, do jakiej placówki wrócę, ale zakres od ok 9.30-18.30, więc mega kiszka
mnie na nianię nie bardzo stać, tzn byłoby ciężko, a oddać połowę pensji niani, to chyba wolę zostać w domu i wcinać suche bułki:-( ja też siebie nie podejrzewałam, że tak ciężko będzie z tym powrotem, ale jest i to bardzo- nie wiem, jak zniosę tęsknotę za Lilą, fakt że nie będzie mnie przy niej w ważnych momentach, które zdarzają się codziennie- coś nowego, nowa minka itp, mój fatalny stan psychiczny potęguje fakt, że wracam do nielubianej pracy jak już pisałam- kiedyś było ok, ale teraz wręcz przeciwnie, chyba że jakieś drastyczne zmiany zaszły, w co niestety wątpię, więc mam w planach intensywne poszukiwania nowej pracy- to się wyżaliłam
, oby zakupy dotarły
a z operacją dobrze-nie będziesz się męczyć, bo szkoda Ciebie, wszystko pójdzie zapewne szybko i sprawnie i będziesz jak nówka:-)
pyzuniagaj no to rzeczywiście daje Martynka czadu
louise bywa tak z tym badaniem osłuchowym- u kuzynki też tak się zdarzyło, a syn miał zapalnie płuc jak się okazało na tle alergicznym!!! doszła do tego dopiero 3 lekarka -prywatnie ofkors, bo w poradni pulmonologicznej termin wyznaczyli na za 3 msce!!!
choremu dziecku
ważne, ze Stasin zdrowy, czasami antybiotyk jest konieczny, chociaz też jestem przeciwnoczką, ale na sobie mogę eksperymentować, a w kwestii Lilki ufam lekarce- mam nadzieję, że słusznie
ja wczoraj też napotkałam takiego jednego 'życzliwego' : 'ojojoj jak płacze bidulka', no tak jakbym nie słyszała
no to miłego party- ja mogę poszaleć, więc mamy flachę i 2 szampany, zupę ognista na winku i sałatkę będę tworzyć, więc to będzie sylwester pod hasłem tematycznym 'gastrofaza'
KOCHANE: ZDROWIA, SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ-MAŁYCH I DUŻYCH- W TYM NOWYM ROKU, NIECH NAM WSZYSTKIM WSZYSTKO SIĘ UKŁADA, M-OWIE BĘDĄ GRZECZNI, A DZIECIACZKI ZDROWE!!!