Hejka,
Wczoraj cały dzień była u mnie kuzynka, jest w 8 miesiącu ciąży i już zaraz stanie się mamą drugiego dzieciątka (pierwsze będzie miało 1,5 roku, jak pojawi się drugie). Fajnie jest sobie pogadać o babskich sprawach i maluszkach.
kropa - dzięki za info o diecie Radzia, daj znać co pediatra powie nt owoców, jogurtów
Ewcik - nie nie zazdroszczę podróży samochodem w takich warunkach
Ewelad - piszesz, że córcia kształty pyzy, ale już jako tapmadl dorabia, więc na pewno jest urocza
Tiffi - no to chrzesta się nie wysiliła z prezentem, ale teraz powinniście mieć sprawę jasną, żadnych większych prezentów też nie dajecie (ja tak właśnie zamierzam robić)
Madzik - no to witaj w klubie, ja u dentysty też w ciąży nawet nie byłam, oj trzeba mi pójść oj trzeba, a ja tak się boję.......
Agatka - spóźnione, ale szczere życzonka dla Andrzejka, z okazji wczorajszych imienin - i jak teściowa, prezent sprawiła?
Tweenie - no różni się ludzie, a te poszukujące opiekunek od narodzin to masakra jakaś, masz rację, po co takim dzieci?
Dżamena - straszne, że będziesz musiała już oddać Maksia do żłobka, ale przynajmniej on i ty będziecie mieli czas się oswoić z tą sytuacją, no i najważniejsze, dobrze, że miejsce w żłobu w ogóle ma; trzymam kciuki za prawko, bardzo dobrze, że się zdecydowałaś
Tetina - mam nadzieję, że humor dziś lepszy, a jak się załatwia ten opiekuńczy? O już widzę, napisałaś Tiffi, no więc ja raczej nie znajdę takiego lekarza
Jedyneczka - u mnie dziś też lepiej z karmieniem nocnym było - normalnie 1, jak za dawniejszych czasów, oby już tak zostało; oj niedobrze z tymi drzwiami, dobrze, że M wrócił, musicie coś z tymi drzwiami zrobić, bo nie może tak być
Agatha - gratuluję wciągniętej butli, zazdroszczę, ja cały czas nie mogę przemóc się coby odciągnąć mleko. A Ty chyba wcześniej też nie odciągałaś, jak to się stało, że się zdecydowałaś?
Anetka - kurcze, my też musimy zastosować tą samą metodę z nauką zasypiania w łóżeczku, teraz tylko ręce, a jak próbuję w łóżeczku to jest ryk. 1,5 godziny powiadasz, nie wiem czy dam radę
Ewelad - normalnie podwyżka małej się należy skoro sprzedaż zwyżkuje
Atabe - no to fajnie, że M dziś z Wami, są jednak jakieś plusy tej zimy, szkoda, że mój ma blisko do pracy
A ja nie wiem czy wyjść dziś czy nie, ale już parę dni siedzimy w domu i mnie nosi, no zobaczę, pomyślę.