Cześć i czołem:-)
tiffi wszystkiego naj z okazji imienin:-)i bardzo dobrze że nie popuszczasz sprawy lamp
Dziś Nadinke M będzie trzymał do kąpieli a ja będę myła i zobaczymy. No z prezentem niby fajnie pomyślał ale z drugiej strony chcemy też być znów kobietkami;-)
gregorka witaj
Faktycznie Oleńka ładnie przybrała ale dzieciaczki jedzą ile potrzebują więc nie ma się co przejmować, przecież nie wcina czekoladowych batoników
kama to dała wam do wiwatu
Moja sypia w ogóle w ciągu dnia raz tylko 3 godz. czyli poza tym jest "na chodzie" od 8-9 do 21-22ej
ale nocki odpukać piękne bo 2 razy tylko cyca więc choć jestem wyspana;-) Ja mam najgorzej w nocy jak małą po cycaniu odkładam do łóżeczka a ona jeszcze się powierci albo stęknie, to jeszcze ze dwa razy wstaje i sprawdzam właśnie czy aby oddycha, czy się nie nakryła czymś itd
Tam już mamy my mamy
mammi oby pomogły maści i wasze działania. Emi tak, miała alergie i ja byłam na diecie bezmlecznej rok kiedy karmiłam a Emi zaczynała pokarmy mięsne od królika i jagnięciny a jaja przepiórcze ale stopniowo po roku zaczęła tolerować tez inne pokarmy i dziś jest oki;-) Gadałam z ginem wczoraj i on mi poleca cerezet czy jak to się tam pisze albo wkładkę ale nie Mirena bo mówi że zwykła powinna wystarczyć, z założeniem 500 a Mirena z założeniem 1000 powiedział, drogo mi się wydaje ta Mirena, wydawało mi się że mniej kosztuje
M jest przeciwny temu i temu bo szkodliwe itd. to ja nie wiem jak to będzie
Zwłaszcza że już mam smaki jak go widzę
ewelad to gratki zakupów
ja jutro chcę na solarium skoczyć
znam uczucie jak z buszu, jak siadłam za kierownice jadąc do gina to miuzik na full i wiatr we włosach
He he to co to za lekarz
a gdzie te krostki?
gaperty u mnie z cycuchami tylko pierwszy tydzień było średnio, tzn. sutki bolały a nawał miałam w szpitalu w 2 i 3 dobie ale ciągle dostawiałam malutką i raz dwa przeszło. Teraz już jest super wszystko choć jak mała dziś w nocy zamiast jak zawsze o 1ej wstała o 2ej to mi wkładki przesiąkły
tetina mnie w ogóle pobolewa głowa od porodu choc w życie mnie nigdy nie bolała
powietrze czyni cuda z maluchami;-)
olyv życzę oczywiście oby ruszyło;-)
ewcik też chciałam na spaceros a tu leje
rybki niby super zdrowe i sie powinno ale trzeba uważać jakie i skąd bo z drugiej strony straszą że są z ołowiem albo innymi toksynami więc sama nie wiem
ja zamierzam od czasu do czasu zjeść jakąś dobrą np. pieczoną w folii
kama a z jaką hemoglobiną wyszłaś ze szpitala? ja też nie gotuję bo gaz mi się skończył a gotówki nie mam więc M musi przyjechać i kupić albo zamówić
A wy dziewczynki jaką miałyście hemoglobine po porodzie? I co bierzecie? ja mam żelazo przepisane ale boję się bo raz wzięłam i mała cały dzień stękała
My o 8ej w trójkę byliśmy załatwić akt urodzenia i uznanie Nadinki a potem skoczyłam się niunia pochwalić do pracy i dać akt, cały czas spała kruszynka w foteliku
po powrocie papu, pogadanki a teraz zasnęła, ciekawe na jak długo