Czesc dziewczyny
Kurde nie jestem na biezaco bo czasu brak na kompa
Ale dzien mi tak szybko leci ...
jak mam czas to szperam po ebayu w poszukiwaniu roznosci ,teraz zakupilam chuste bo David bardziej aktywny ,a ogarnac dom jakos trzeba
no i na jaki wyjazd czy wyjscie dla mnie bedzie w sam raz
Miesiac juz ponad stuknol malemu ...dopiero sie szybkowalam na porodowke ,a tu juz miesiac ..wogle juz polowa wakacji szok ...czas mi tak szybko leci,dzien za dniem ...
Mamy juz pierwsze szczepienie zaliczono-gruzlica .
myslalam ,ze bedzie placz ale spal sobie nawet nie poczul igly.
bardziej ja z Gabim to przezywalam ;-)
powoli fajnie sie rozgaduje :-)rozczulaja mnie te dzieciece pierwsze odglosy no i usmieszki coraz czesciej sie pojawiaja
Najczesciej jak Gabi zagaduje do malego to wtedy az widac jak sie cieszy buzka i oczkami ..jutro idziemy na wazenie zobaczymy ile przybral:-)
kolek nie ma ale czasem jakis lekki bol brzuszka jest i trzeba sobie radzic
cycamy dalej ale wieczorem daje z butli moje mleko bo jak brzuch boli to nici z cycania .Jakos trzeba sobie radzic ;-)
agatha dzieki za rady
ashika co wchodze na bb to patrze czy urodzilas ..moze M troche w nocy pomecz ?:-)
niunia ogromne gratki ,i jak odbierasz szpital i obsluge w UK ??
madzik Jak kolki u Juleczki ??stosujecie jakies krople ?
ewcik hmmm moj jak mial 5 dni jak teraz Marcelek to jadl i spal i zaro brzuszkowych dolegliwosci jeszcze nie bylo
mysle ,ze jeszcze musicie sie zgrac dobrze bo to dopiero poczatki
potem latwiej juz Ci troszke bedzie zaobserwowac o co chodzi .
Mysza mojego dzisiaj w nocy tez kupa meczyla !!nie lubie tak bo budzi sie i steka ...a M dalej po tyle godzin pracuje ??pociesze Ci ja jestem sama z 2-jka do 18
Na poczatku mialam meksyk ale najwazniejsze to dobra organizacja
dzamenka Ale Maksiu ma czarne wloski
do kogo jeste podobny ??
atabe odzywala sie ???
kama a co tam u Was ??
no nic popisalam troche ,ide puki maly spi wlosy wysuszyc ..czekam na kuriera wozek sprzedalam i ma mi go zabrac ...ehh juz dawno bym byla na spacerku a tak musze czekac ;/ no ale trudno ;-)