reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
eh kacperek kacperek nastraszylas mnie wiec zadzwonilam do gina swojego, a on mi kazal jeszcze dzis na ip jechac i przeplywy zrobic i ktg i do piatku kazal sie rozpakowac :-D ta ja posluszna pacjentak juz rozkladam nogi i dzidzio wychodzi bo pan dr kazal :-) no nic czekam na m i pojedziemy kurcze a chcial obiad zjesc dobry zawijane schabowe z serkiem i pieczarkami a tak to beda zwykle

:-) mowilam ze bede sama ze soba gadac :-)

coz jade na ip tylko moja legitymacja ubezpieczeniowa stracila waznosc wiec znowu bede musiala sie klocic ??? eh to moze z nerwow cos sie zacznie ;-) trzymajcie kciuki co bym juz nie wrocila tylko za 3 dni rozpakowana

czesc
chciałabym wam przekazać że patipaula urodzila dzisiaj o 3 55 córeczkę. Mała waży 3450 i 55 cm. Poród zakończył się cc po kilku godzinach naturalnego.

PAPITULA GRATULACJE!!!!!!!!!
Ja na szybko wskoczyłam na bb,bo jeste, u teściów...Więc szybko opisze tutaj wizytę..
Sara waży jakieś 3300gram...Łożysko 3 stopnia..Gin zrobił mi masaż szyjki,żeby cos rozruszać..Ale ten masaż bolał.no i teraz krwawię...Jak do 29 się nie wykruszę,to na wywołanie mam przyjść...Boli mnie teraz cły dół brzucha jak na miesiączkę..zobaczymy może ręce lekarza zdziałały cuda..hihi...
Mykam...Buziaki:*:*

Oliwia a czemu robił Ci ten masaż ? Przecież zostało Ci jeszcze 16 dni ( tak jest na suwaczku :p )

Ashika szybkiego i najmniej bolesnego porodu :)

Patipaula gratuluję :)

reklama
Hejka

patipaula gratulacje

malewa super wieści, po cichu zazdroszczę
Ashika powodzenia i szybkiego porodu, kciukasy zaciśnięte

U mnie nadal cisza, pare marnych skurczybyków w ciagu dnia i nic poza tym. Odebrałam wyniki morfologii i moczu. Wszystko w porządku więc czekam na wizytę do 27-tego.
Ogólnie nastrój kiepski, bez kija lepiej do mnie nie podchodzić. Tak mnie napierniczają pachwiny, że wyć się chce!
Już mi sie nie chce. Szymek wyłaź!!!!!

Do góry