reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
nie no masakra jakas godzina 13 a ja nadal w samym staniku i spodniach od pizamy nosz to nie do poznania:szok:.
Synek gra sobie a ja mam zamiar sie wziasc za sprzatanie i do biedronki by chociaz nalesniki na obiad dla malego zrobic a tak mi sie nie chce:szok:.
a najgorsze jest to ze ni stad ni tamtad dopadaja mnie poty i nie wiem od czego :no:Na dodatek tak jak u jedyneczki mala dzisiaj jakas leniwa jak ja szturchne to gdzies tam noge wypchnie. Kochana czyzby cisza przed burza u nas byla???
Ashika idz na to ktg co ci szkodzi moze akurat jak jeszcze dodatkowo badaja to jak najbardziej idz.
Jak ja bym chciala byc juz po naprawde choc wiem ze bede tesknic za spokojem i brzuszkiem ale naprawde mam juz dosc.
No nic dziewczynki uciekam do obowiazkow:-)
Jedyneczka to jedz i daj znac i moze ci powiedza od czego to takie samopoczucie.

jedyneczka powodzenia

kacperek i fasolka pojde marudze ale pojade bo jak inaczej tylko juz nie jestem taka pewna czy chce rodzic bo jakos mi sie nie usmiecha taki upal i podklady :-(

Udało mi sie was nadrobić ufff nie było tak ciężko
Butterfly ja jeszcze nierozpakowana jestem !!
Dzamena gratulacje
U mnie cholernie zimno dajcie troszke słoneczka ale nie za duzo bo upały mi sie nie widza teraz :) U mnie skurczyki zaczeły sie pojawiać i jakas niepewność spać po nocach nie moge ale nic pozatym biore sie znowu za sprzatanie :)

zakupy zrobione, sprzątanie leży odłogiem-skandal:-) ale już ruszam doope, kupiłam czeresienki i wcinam-mniam:-)

Ashika a na kiedy dokł masz termin, bo ja przeoczyłam???
jedyneczka czyżby coś Cię brało kochana???
Mruczka ja mam podobnie od wczoraj-nawet się z D podzieliłąm refleksją, ze w sumie to już chyba przestałąm wierzyć, że urodzę i już zawsz będę w ciąży:-D a mój D ma na opisie GG od paru dni-NADAL NIC!!! bo już nie wyrabia z tel, smsami i gg w temacie mojego spóźnialstwa porodowego:-D
madzik ja używałam na bliznę po oparzeniu dość poważnym tej maści o której emih pisze- cepan, śmierdzioszka, ale skuteczna:-)
Mysza wiedziałam, zę kto jak kto, ale Ty się ustawisz logistycznie perfect-nie pomyliłam się:-D a do kiedy pomocnicy zostają??

reklama
Mysza czytając Twój opis porodu aż chce się rodzić:-)
Niunia wiem, że nie jestem sama i tylko dzięki temu nie ześwirowałam jeszcze:tak:

Do góry