reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tweenie, kacperek no wlaśnie D nie miał świnki i jest tylko z jednej strony spuchnięty, jeszcze się łudzę, że moze go zawiało, czy coś, ale znając nasze szczęście:-( bardzo się boję-powikłań po tej śwince i że niebędzie mógł być przy porodzie, aż się poryczałam:-(
ashika ja włąsnie jestem panikara i przeświadczona, ze całę najgorzez gów... zawsze mnie się musi przyrafić-taki przyapdek ze mnie:-(

wyluzuj bedzie ok szkoda nerwow tyle nikomu nie robia dobrze

reklama
Witajcie, widzę że dzisiaj rozgadane towarzystwo:-D

agatha to już jakieś konkretne plany;-) ja mam taką średnią turystyczną i reklamówkę. Nie ma się co krygować, przecież mnóstwo rzeczy musimy brać we własnym zakresie, podkłady, podpaski, pieluchy i koszule a nie jak nasze mamy że szły bez niczego:-p

tetina bardzo mi się podoba twoja postawa, wiadomo, smutek maminy i tęsknota są ciężkie do wytrzymania ale jak mówisz najważniejsze że Tymuś zdiagnozowany, leczony i będzie pod kontrolą. Więc życzę Tymusiowi zdrówka i aby jak najszybciej trafił do domku a ty oczywiście informuj na bieżąco co u was słychować:-)

kasik no właśnie, wymagają ogroma rzeczy plus do tego nasze niezbędniki więc niby jak się mamy pakować:-D:-p

Vanilka a co zjadłas takiego be myślisz? Daj znać jakie Gabi ma wrażenia po obejrzeniu szkoły;-) Ja się bardzo bałam kiedy Emi szła bo to taki troszkę odludek niesmiały ale trafiła na tak fantastyczną panią że zaaklimatyzowała się szybko a pani to taka była ciocia:tak:

maruska e 6h to wypasik faktycznie:-) Bawi mnie ten "diabeł" nieustannie:-D

mruczka ja też dzisiaj z reklamacją sadzę do mojego gmyrka:-D

ashika nie mów hop, mój wczoraj zasnął snem kamiennym i tez nici:-p no, albo udawał:-D mój mówi brrr jak widzi rękę albo nogę pod skórą i się dziwi że mnie to nie boli i nie przeraża:-D głupie chłopy:-p

dzamena kochana trzymam kciukasy, oczywista:-) może mój gin też mi dziś skutecznie zagmera jak M nie chce:-D czekam na wieści;-)

malewa widzę że masz taka samą nadzieję co do gina jak ja;-)

ashika już Cię widzę w podskokach:-D

rusia gratki wielkie:-)

ewelad myślisz że od małego się zaraził? nie znam się ale chyba za szybko na objawy a nie zębisko to czasem? no w nerwach mi się zdarzyło dymnąć:zawstydzona/y:

supcio no ja mam teoretycznie to samo co ty więc nie wiem czemu:-D

Witajcie dziewczynki ja dopiero wstalam jestem wsciekla jak osa :wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj namawialam mojego M na jakis kontakt blizszy ale ciezko bylo dopiero po wymienieniu paru argumentow zgodzil sie z racji tego ze dzisiaj mam urodziny nie mogl odmowic :happy2: po calej akcji dorobilam sie czterogodzinnych skurczow w nocy nie spalam do 5 juz taka ucieszona ze w urodziny urodze ale bedzie fajnie i co ... Dupa dupa i jeszcze raz dupa wszystko przeszlo i chyba bede musiala jednak listonosza zgwalcic bo moj malo efektywny jakis jest :wściekła/y:
Magdzia , Rusia Gratulacje !!!
Dzamena powodzenia w koncu doczekasz sie :) niech twoja szyjka puszcza szybko i bezbolesnie :)

dzięki dziewczyny za pocieszenie- to ważne dla mnie, bo jestem specem od czarnych scenariuszy, a w ciąży to już w ogóle

eh.. ja mam zalamke nawet mi sie forum niechce czytac...cieszylam sie ze M dostal prace a tu wczoraj taka wiadomosc ze ten miesiac caly bedzie w rozjazdach :/ najpierw tydzien a potem po dniu przerwy dwa tygodnie.. maluch jeszcze maly a ja musze sobie radzic sama..no ale coz jakos musze sobie dac rade :-(

czesc dziewczynki :-)
ja tylko na moment weszlam-pisze jeszcze ze szpitala. no i troche tu posiedzimy ale pisac za bardzo nie ma kiedy. dziekuje jedyneczce za przekazywanie wiesci i wam wszystkim za trzymanie kciukow i troske -jestescie wspaniale. w wolnej chwili poczytam co u was ale chwilowo mam tu urwanie glowy i brak sil. zad boli-ale na szczescie juz mniej. 1 i 2 robione bez problemu-2 od dzis. pokarm tez jest ale laktator bede miec dopiero wieczorem a recznie nie bardzo mi to idzi bo sa to kropelki doslownie narazie. a i cyc jeszcze maly wiec jakiegos nawalu nie ma. moze od jutra albo pojutrza juz dostawie do cyca normalnie-oby tylko ssal. bylam dzis u Stasika-juz odlaczony od sprzetu wspomagajacego i bardzo dobrze sobie radzi-szybko zdrowieje i mam nadzieje ze dlugo juz tu nie bedziemy. nie wiem dlaczego ale jest uznany za wczesniaka mimo ze urodzil sie w 38 tygodniu...bardzo za nim tesknie. jest taki malutki i sam w tym inkubatorze...nie wiem ile z was urodzilo-postaram sie doczytac-gratuluje wam wszystkim mamusie i i trzymam kciuki za nastepne-jakby mnie cos ominelo lipcoweczki kochane :-)

kasiamaj urodzila dzis o 9.20 coreczke. Natalka wazy 4.200 i ma 58 cm wzrostu. przyszla na swiat przez cesarskie ciecie :-) gratulacje :-)

Ewelad wiesz nie koniecznie musi byc to swinka moje dziecko tez napuchlo z dnia na dzien i tez myslalam ze swinka pojechalam do lekarza i okazalo sie ze to ostre zapalenie wezlow chlonnych a nie jakas swinka wiec spokojnie najlepiej do lekarza niech sie uda powodow jest wiele zab rowniez nie musi go bolec ale cos tam sie robi wiec glowa do gory.
Jedyneczka oby ci tam tak nagrzebal bys wrocila do domu ze skierowaniem na ip:-D bo skoro nasi M nie chca to moze ginkowi sie uda:-D.
Louise to fajnie ze ze Stasiem coraz lepiej i ze juz sam oddycha obyscie jak najszybciej wrocili do domku:-)
Vanilka jak tam wrazenia szkoly i Pani nauczycielki wywolalo na Tobie i Gabim??
Tetina i tobie szybko ten tydzien zleci zobaczysz nim sie obejrzysz a bedzie juz po i maly bedzie z Wami :-)ale jak to mowia lepiej szybciej niz pozno dobrze ze to tylko infekcja.
Ashika ty bedziesz brykac jak tygrysek a ja objadac sie miodkiem kuusia hahah

Witam 2w1:-)

Dzis siedze w domu, nigdzie nie jezdze. Tylko posprzatam z M mieszkanko i po zakupy codzienne skoczymy.

magdzia Gratuluję:-)

kasik gratulacje dla Bartusia z okazji ukończenia 1 miesiaca:-)

Agatha ja mam jedna torbe ale duza:-D

Rusia Gratuluje:-)

dzamena powodzenia oby szybko poszlo. A jednak nie jest ta twoja szyjka taka uparta

Vanilkamalemu szkoła na pewno sie spodoba:tak:

eweland wszystko musi byc dobrze:tak:, zycze aby to nie byla swinka

louise super ze sie odezwalas:-) Super ze Staj juz odlaczony od sprzetu wspomagajacego. Zycze abys szybko doszla do siebie

kasiamaj Gratuluję

reklama
gratuluje louise slodkiego dzieciaczka :) zycze szybkiego powrotu do domu, wiem cos o tym jak szpital dziala dolujaco po dluzszym pobycie

Do góry