reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
może i ma, ale mam nadzieję, że zepsuty ten sprzęt i moja Mała jest jednak większa ;-)
a tak na serio to niektóre osoby tak mają... Babcia mojego Kuby wiedziała o mojej ciąży, zanim ja jeszcze wiedziałam...
Moja mama tez tak ma mi akurat nie powiedziala o mojej ciazy bo mieszkam w uk ale ilekroc przychodzily do mnie kolezanki mowila im ze sa w ciazy gdzie one same nie wiedzialy ponoc oczy kobiety w ciazy robia sie zaszklone a bialka wpadaja w blekit nie wiem ile w tym prawdy ale zawsze jej sie tosprawdza :)

ewelad ja tylko z ciekawosci pytalam bedzie ok mammi zadowolona

tweenie waga wg babki sie nie przejmuj "na oko to chlop w szpitalu umarl" co do bycia w ciazy sa takie osoby co widza ta moja koleanka co z ciezarnymi pracuje tez wiedziala, bo mowila potem ze oczy sie zmieniaja :baffled:
o widze ze niunia tez tak samo o oczach

jak tak gaworzycie, to może któraś zna taką szamankę, co szyjki skraca, rozwiera i skurcze niebolesne acz skuteczne wywołuje??? bo ja bym taką łyknęła:-D

reklama
[paznokcie juz zrobione prawie przyciete skorki przypilowane i wypolerowane teraz lakier ale zastanawiam sie czy francuski czy raczej bezbarwnym pociagnac ???

Do góry