reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a Tweenie to rodzi, czy się wczuła w rolę goszczenia teściowej ???

Jeszcze zostało mi okno balkonowe. Pomyłam tak po łebkach, ważne, że szyby czyste. Wytopiłam troszkę tłuszczu.
Potem czeka mnie mycie podłóg. M robi jakieś poprawki. Więc zaraz sprzątanie po malowaniu. Wieczorem, jak starczy czasu może w końcu wstawimy łóżeczko i je ubiorę...
Normalnie nie ma to jak dobra organizacja :-D

reklama
Tweenie nie rodzi, ale wpadła w jakiś dziwny stan. Nie chce mi się dosłownie nic... Podczytuję Was tu, ale nie mogę się zabrać za pisanie :zawstydzona/y:

Mysza to do mnie było?
brzuch mnie boli, wszytsko mnie kuje, ciągnie, chodzę rozkrokiem jak z konia zdjęta i muszę brzuch trzymać, żeby przedreptać parę kroków. W ciągu dnia sikam co 15 min, w nocy co 40... Ehh, lepiej znowu się schowam i poczekam, aż mi się humor polepszy:baffled:

Kasik super, że mały Bartoszek dobrze rośnie, oby tak dalej.

Vanilka na laktacje polecam granulki homeopatyczne na laktacje, są dostępne w aptece, moja siostra je brała i nie miała żadnych problemów z pokarmem z drugą córcią, a przy pierwszej córce biedna niepotrzebnie się męczyła i musiała dokarmiać małą modyfikowanym.

Jedyneczka, Ashika ja zamierzam po ciąży zabezpieczać się tabletkami inaczej będę czekała na okres po pół roku albo i dłużej, więc mam problem z głowy.

Mysza owocnego sprzątania.

tetina trzymam kciuki:tak:

właśnie wróciliśmy z miasta..ledwo żyję.. strasznie ciężko mi się chodzi, odczuwam dosłownie całą wagę dzidziusia.. stan mój podobny do Twojego Tweenie, normalnie jakby jakaś deprecha się zakradła:baffled: wszystkiego się odechciewa, a myśli krążą tylko wokół jednego tematu..

wow emih- GRATULACJE:-) ale duża ELenka:tak: coś czuję, że mój też taki będzie..

reklama
jedyneczka moj m chodzi ze mna, ale jak pierwszy raz jak to ujal twoj m gin mi grzebal to sam nei wiedzial co ma ze sobra zrobic :-D
ciuszki dotarly i sa super bardzo mi sie podobaja tylko co do rampersa jednego mam watpliwosci bo dla mnie to on tak na 6 miesiecy przynajmniej a na metce 0-3
co do wkladki no mysle i mysle i chyba jesli zalapie sie na gina jeszcze przed to go dopytam, ale mirena z hormonami chyba a mnie nie wolno bo organizm lapie niezle jazdy :zawstydzona/y:

vanilka jeszcze chwila i bedzie ok :tak:

tetina kciuki zacisniete

emih tak sobie prasowalam i myslalam o tobie i korci mnie zeby do ciebie napisac ale nie chce byc natretna

tweenie juz niedlugo :tak:

emih G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​
to juz wiem czemu mi tak po glowie chodzilas odkad sie obudzilam ;-)

dolaczam sie do tych zdolowanych tylko ja jeszcze jakby mi ktos zabronil tydzien spac senna i niedorobiona kompletnie :zawstydzona/y::-(

Do góry