reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

atabe kochana, jesteś niesamowicie dzielna!!!! dużo zdrówka dla Ciebie i Jagódki!!! u nas w szpitalu nie robią vaccum, aż dziwne, ze u Ciebie tak:baffled: biedactwo, wracaj szybko do zdrówka razem z córunią..

kamuś trzymaj się Słońce! skoro cały czas szłyśmy łeb w łeb, to mam nadzieję, ze niedługo i u mnie zacznie się coś dziać:tak:

reklama
elo

atabe ogromne gratulacje

kama kciuki zaciśnięte. Oby szybciutko poszło!
aneta-h,tetina za Was też mocno trzymam kciuki!!! Trzymajcie się!

Wpadłam na chwilę napisać że żyję. Podczytuję Was cały czas ale na pisanie jakoś weny nie mam. Podobnie jak Wy jestem już zmęczona, zniecierpliwiona i mega popuchnięta.
U nas też od kilku dni skwar niesamowity także dni spędzamy na działce mocząc tyłki w basenie :tak:
Cały czas też wypatruję oznak zbliżającego się porodu. Niestety jak ich nie było tak nie ma. Już się nawet pogodziłam z myślą, że znowu będę przeterminowanym jajcem i wykulam się podobnie jak z Mateuszem w 42 tyg.:-(
Z ginem umówiona jestem na 15 lipca, wcześniej 5-tego z jego koleżanką bo on jest obecnie na urlopie.
Także kochane jak znam życie będę ostatnią się rozdwajającą...
Pozdrawiam

Dzis pilnowalam dzieci mojej siostry. Wracajac zrobilam sobie kilku kilometrowy spacerek.
Dzwonila dentystka ze mamm przyjsc jutro na 12. Mam nadzieje ze jutro juz bedzie wszystko ok.

madzik co za babsztyl z tej poloznej:wściekła/y: wcale Ci sie nie dziwie ze juz jej nie chcesz widziec u siebie w domu. Super ze zakupy udane

atabe Gratuluje :-) Zycze abys szybko doszla do siebie i jak najszybciej miala niunie przy sobie

mammi najwazniejsze ze sie w koncu odezwalas:-) Napewno jutro wszystko bedzie dobrze

arlecia oby wszystkie badania wyszly dobrze

aneta-h powodzenia

louise oby badania wyszly dobrze:-)Ja tez sie staram nie jesc slodyczy i lodow ale mi to cos ciezko wychodzi wrecz wogole.

Dobranoc:-)

Witam ponownie:-)
poczytalam troche i widze, ze slicznych dzieciaczkow coraz wiecej na swiecie:-)SERDECZNE GRATULACJE dla wszystkich nowych mamusiek!!!
Pozostalym(czyli i sobie samej:-D)zycze, oby malze nas jak najmniej stresowaly(bo stresowac jeszcze pewnie beda nie raz;-))a dzieciaczki zdrowe i silne opuszczaly nasze brzuszki:-)no i niech te upaly juz nas tak nie wykanczaja;-)
ale mam marzenia, co????:-D:-D

reklama
madzik ja w ciąży też siedziałam po nocach i skutki widać teraz
mammi to powodzenia jutro trzymam kciuki
mysza może na jakimś bazarku coś taniej znajdziesz, ja widziałam fajne, ale japonki w ccc
arlecia kciuki zaciśnięte
ashika ja jakoś dzisiaj miałam trochę gorszy nastrój ale wynika to raczej z braku siły i z obawy o małą, żeby jej krzywdy nie zrobić, ale to wszystko dzieje się jakoś tak samo i jak patrzę na tą istotkę kiedy się uśmiecha ściska mój palec, patrzy na mnie ufnym wzrokiem to myślę sobie dobry Boże dla takich chwil warto żyć
vanilka a może coś mi podpowiesz w kwestiach żywieniowych np temat warzywa owoce na surowo, do obiadu co można?? U nas pampersy jedynki jeszcze długo wyszłyśmy ze szpitala z wagą 2250
kama trzymam kciuki
atabe gratulacje, Jagódka ma ładną wagę więc silna dziewczyn i na pewno da radę
aneta to daj znać jak po wizyci w szpitalu, trzymam kciuki
tetina arbuz w mojej lodówce nie ma kto zjeść bo kupiłam go zanim urodziłam, poza tym fasolka, kalafior, papryka i inne dobroci które się marnują

Zaglądam do was wieczorową porą, bo już leżę w łóżku, wzięłam prysznic trochę poprawiłam urodę i od razu człowiek lepiej się czuje. Co prawda nadal tracę dużo krwi więc siły marne. Jutro idę na zdjęcie szwów. O mała wzywa na karmienie

Do góry