reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Emih tak jak już pisałam wcześniej Tobie należą się szczególne przeprosiny.Co niniejszym czynię.PRZEPRASZAM.Zachowałam się jak ostatnia świnka nie odpisując na eski.Gdybym mogła cofnąć czas inaczej by to wszystko wyglądało.No cóż ....Wstyd mi za samą siebie i tyle.

dzamena A Ty nadal bezpośrednia i konkretna... i dobrze;-)bo opiernicz mi się niewąpliwie należy:zawstydzona/y:

kama Z całych sił Trzymam kciuki:tak:

Vanilka,Kasik ale Wam zazdroszczę tych dzieciaczkowych rozmów.Mam nadzieję,że niedługo dołączę.

Vanilka Ty też chyba miałaś cc.Jak jest po drugim cieciu?Spotkałam się z opinią,że bardziej boli i że rana gorzej się może goić.Prawdę, słyszałam,czy kolejny mit do obalenia.

Odstresowałam się trochę wizytą w Rossmannie.Nie ma to jak trochę kosmetyków na poprawę nastroju.Nawet ślubny jakoś tak łaskawym okiem patrzył na moje zakupy.:confused:Pewnie liczy,że jak urodzę to na zakupy szybko się nie wybiorę.A ja już kazałam mu chustę elastyczną kupić,żebym mogła z dzidzią do każdego sklepu wejść:-p

Oczywiście Atabe bardzo Gratuluję i oby malutka Jagodka jak najszybciej byla y mamusia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Atabe - GRATUALCJE!!! Niech Jagódka szybko wraca do sił, Ty również, dzielna Mamusiu!!!
Kama - kciuki zaciśnięte, czekamy na info.

Atabe gratulacje,oby Jagódka szybko była przy Tobie !!!

Kama trzymamy kciuki,powodzonka !!
Ja po zakupach -wykonczona bo strasznie gorąco ,ale sie obkupiłam ,mała zasnęła więc zaraz lecę pod prysznic!!

witamy na swiecie kolejne malenstwo !!
jagodka urodzila sie o 17.29 .3100 i 58 cm.
malytka w inkubatorze bo byla owinieta pempowina 2 razy na szyji i na raczce podduszona lekko.
atabe nie mogla urodzic i wakum miala .porod masakra pelno szwow ma .martwi sie o malutka .

gratulacje ogromne dla atabe wkoncu sie doczekala i trzyma kciuki za jagodke zeby szybko odzyskala sily !!

gratulacje wielkie i jeszcze większe kciuki za malutką Jagódkę!!!!!

Atabe GRATULUJĘ!!!!Teraz życzę powrotu sił dla Ciebie i dla Jagódki!!!!
Madzik1980 no to super,że zakupki udane...Ja też zaraz idę się ochłodzić,ale muszę czekać aż automat wypierze pranie,bo niestety odpływ się zatkał i musiałam do wanny wsadzić węża:wściekła/y:.....
Ale mnie kłuje cały dół...Nie wiem co to może być...takien parcie czuje na szyjkę i takie ostre kłucia...ohhh...

Dobry wieczór!!!
Wróciliśmy z castoramy. Pachwiny bolą jak cholera... Jeszcze mnie gardło boli... M zrobił mi herbatkę z sokiem malinowym. Ale nie wiem, czy pomoże...
Atabe - gratuluję CI dzielna kobieto. Życzę zarówno Tobie, jak i Jagódce dużo zdrówka i szybkiego odzyskania sił.

kama trzymamy kochana :tak::tak::tak:

atabe G R A T U L A C J E
JAGODKA DUZO ZDROWKA
bedzie dobrze trzymamy kciuki zebyscie szybciutko byly w domu to w brzuchu tez zacisniete

u mnie masakra nastrojowa milego wieczorka

atabe gratulacje!!!!

ja po wizycie i jutro jade do szpitala, rozwarcie na "luźny palec",szyjka przygotowana, a że ciśnienie mam od dwóch dni podwyzszone i u gina miałam 140/100 to mam się jutro zgłosić do szpitala zeby to kontrolować,a w piętek moze mi daja kroplówke z oksy

reklama
Hej dziewczyny:)
Melduje sie póki co 2w1. Narazie nic nie wiadomo ale to chyba norma w naszych polskich szpitalach. Tez mi sie trafiła końcówka ciąży w szpitalu... Atabe- długa ta twoja Jagódka:) bedzie dziewczyna wysoka:) gratulacje!:)
Dzamena dzieki za rade- skorzystałam:)
Zjadłabym sobie arbuza, tylko z kad go zwiasc???
Witam nasze zguby:):):) fajnie ze Jestescie.
No i te nowe lipcowki tez:):):)

Do góry