reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ale sie dzis wscieklam. MIalam umowiona wizyte u dentysty na 12. Czekalam przeszlo pol godziny a ona przychodzi i mi mowi ze dzis mnie nie przyjmie bo nie da rady. Powiedziala ze zadzwoni i sie umowi ze mna na czwartek.
Okazja mi sie dzis trawila i wychaczylam w ogloszeniach pampersy 1(43sztuki) za 15 zl, wiec odrazyu od babki odebralam znaczy na miescie sie umowilysmy:-)
Pozniej pojechalam z M po zakupy i do domku.
Pan z UPC i naprawil-zobaczymy czy juz zaklocen nie bedzie
Jestem przerazona bo waga mi ostatnio idzie ostro w gore:szok:

louise No nareszcie humorek lepszy:-) Nie ma to jak kochana mamusia

jedyneczka czyli wychodzi ze chwalic nie mozna ;-)

tiffi1 super ze juz w domku jestescie. Spokojnie wszystko nadgonicie:-)

cynnamonka gratuluję:-)

emih kocha Cie kocha:-) Facetom trzeba prosto z mostu mowic co sie chce-nie zmywaj -powiedz mu aby on pozmywal bo ci ciezko

Ostatnia edycja:
reklama
cynamonka no to niezle ci sie trafiło z wyjazdem i po drodze jeszcze urodzic. Fajnie ze juz w domku jestescie. Ale wakacje bedą niezapomniane. HII

tifi super, ze juz wyszlyscie do domku. Teraz tylko sie cieszyc sobą.

emih oj te chlopy " ROZWIJAJĄ SIE DO TRZECIEGO ROKU ŻYCIA POZNIEJ TYLKO ROSNĄ"
WRR powinni wiecej miec tolerancji i wiecej sie troszczyc o nas ciezarowki a nie glupie teksty rzucac. Wyzal sie kochana a męzulkiem sie nie martw tylko wygadaj mu wszystko co cie boli. ja zawsze tak robie i skutkuje

patipaula no nie ale to mozna sie wkurzyc na ta dentystke. co ona sobie mysli tak pacjentow traktowac. jak sie spoznila to mogla cie przyjąc a nie odmowila ci wizyte.

To niefajnie ze strony dentki:baffled:Ja wczoraj miałam naprawianego ząbka, który mi się ukruszył. Dentka powiedziala, że z takimi słabymi zębami to nie będę mogła za długo karmić-gdzieś do 6 miesiąca max.

Cynamonka to się nazywa miec odlotowe wakacje-jedyne i niezapomniane:-) WIELKIE GRATULACJE!!!
emih no trzeba prosto z mostu do tych facetów, aluzje i zawoalowane prośby oraz liczenie, że 'się domyślą' nie jest absolutnie skuteczne, żarty też czasami takie, że nic , tylko ukręcić łeb przy samej dupie-dobrze że my twarde , a nie miętkie-przynajmniej się staramy:-) a M do kąta i klęczeć na grochu z rękoma uniesionymi do góry znieczulica jedna!!!
patipaula już by chyba tej dentki jeden pacjent nie zbawił-zwłaszca w 9 mscu ciąży-dziwna baba

Ja chodze do dentysty do studentów. Ale to i tak jej nie tlumaczy tej studentki. Zawsze bylam zadowolona. Bardzo dobrze do tej pory mi leczyli tam zabki. Pierwszy raz cos takiego mnie spotkalo. Powiedziala ze jej sie przedluzyla poprzednia wizyta i dlatego mnie dzis nie przyjmie.

emih pewno, że Cię kocha! tylko chłopu czasem trzeba pokazać, że nie jest się robocopem- weź olej czasem kawkę dla niego, niech sam sobie zrobi i dodatkowo np soczek dla Ciebie:tak: a Ty się wtedy położysz i odpoczniesz;-)

cynamonka wow, gratulacje!!!!:-)

opis mojej wizyty w odpowiednim wątku, lekko podłamana jestem...

cynamonka gratuluję!!!
emih mi dosłownie przed chwilą M patrząc jak usiadłam do komputera powiedział:
-"co robisz"
-"nic"
-"no właśnie cały dzień tyłek plaszczysz przy komputerze byś coś zrobiła, ciąża to nie choroba"
:wściekła/y::wściekła/y:

ania pestka tak tak, nie ma co chwalić:-p to trzymaj się w dwupaku oby do soboty:tak:

ashika taki komplet 3 częściowy miś w hamaku w łososiu:
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 90x120 Z HAFTAMI (1091380632) - Aukcje internetowe Allegro

i samą pościel na zmianę coby pasiła do tego ochraniacza, paseczki marchewkowe:
MAMO-TATO 2-el POŚCIEL - 90x120 - NOWE WZORY !!! (1101671396) - Aukcje internetowe Allegro

Ja już się odzywam z M , uładził mnie ale żebym znów była w nim zakochana to nie powiem:-p:-D

tiffi super że już w domciu, czekamy na opowieść:-) a przede wszystkim na zdjątka no chyba że juz są, zaraz sprawdzę:tak:

emih rybko kochana, on Cie kocha tylko się przyzwyczaił że właśnie ma cyborga:-(
Zauważyłam to samo u mnie, mnie by się wydawało że doceni, ukocha, po stopach będzie całował (no w przenośni, już nie wymagam na żywo:-p) a tu tylko ewentualnie zdziwienie jak zaniemogę na zasadzie " coś się zepsuło? niemożliwe:baffled:"
Ja bym taką żonę jak ty na rękach nosiła ;-)

cynamonka ale numer wywinęła córcia:-) gratulacje i czekamy na wieści:tak:

mysza bo oni widzą kiedy chcą czytaj: kiedy mają dzień dobroci dla kobiety:dry:

pati wkurzające z ta wizytą, teraz ekstra kolejny raz leć:dry:

mruczka a nie mówiła Ci o jakimś preparacie z wapnem?

ewa81 kolejny jełop:dry: Oni mogą tyłki plaszczyć ale u nas to już zbrodnia normalnie:shocked2: A ciąża to przecież sama natura:dry:

reklama
cynamonka gratuluje to wam mala pozmieniala plany

ewa brak slow

chyba cos w powietrzu bo ja tez mam kose z M kurcze a wygladalo ze dzis bedzie lepiej :-( ehh mam dosc wszystko boli lokator sie rozpycha skurcze saobie ze mna w kulki leca i dodatkwo zaczynam sie bac porodu :-( a jestem an niego taka wkur... :wściekła/y: ze jakby co do czego przyszlo to biore torbe pod pache i jade sama :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w koncu gdzie szpital wiem najwyzej bede sie na skurcze zatrzymywac, on pewnie i tak nie zauwazy ze cos sie dzieje i wychodze z domu :baffled: wyc mi sie chce do ksiezyca :sorry2:

calej reszcie spokojnej nocki i owocnej

Do góry