reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny ja was podziwiam i ukłony dla każdej która stoi przy garnkach i robi obiady. ja mam taką niemoc że nic mnie tam nie zaciągnie. Wiecie co mamy szczęście mając takich mężów/partnerów, którzy się nami opiekują, zajmują i w ogóle są, cieszą się dzieciaczkami - to ogromne szczęście. jest za co dziękować.

Ja tak naprawdę u gin miałam wizytę w 7tyg i USG, kolejna wizyta w 11 tyg

reklama
No ja nie mam wyboru i obiadek zrobić muszę, nie dość, że małżon po pracy tylko marzy o ciepłym posiłku, to 3 latka zaniedbać nie mogę ;-). A dzisiaj mam właśnie mizerię i kotleciki mielone z ziemniaczkami, mniam :-). Tylko, że ja nie cierpię na mdłości, a na lenistwo :-p.

Pulmicortem sa leczone nawet niemowleta.Moj synek odkad skonczyl 10 mc-y ma robione inhalacje z tego wlasnie leku.A najlepsi specjalisci w kwestii astmy sa moim zdaniem w Rabce w Instytucie gruzlicy i chorob pluc.Spedzilismy tam z Szymonkiem niewiele ponad tydzien,ale naprawde bardzo mu tam pomogli.:tak:

perla Bedziesz musiala odstawic starszaka co by nie bylo tak ze jedno przy jednym drugie przy drugim ;-)
co do midwife to sama poszlam do przychodni ..ale małpa mi sie trafila wiec chyba ja zmienie ...mozna wogle ??
odstawie odstawie, tylko pod koniec stycznia lece do PL na 9 dni wiec po powrocie sie tym zajme! tak, jak najbardziej masz prawo do zmiany! jak ze mna nie skontaktuja sie przez ten tydzien to do nich sama zadzwonie lub pojde...

No to bardzo dziękuję za odpowiedź:-) Się uspokoiłam. Ja też codziennie gotuję obiadek i odkurzam. Staram się przed świętami chociaż szafki wysprzątać i codziennie pomalutku idę do przodu. Strasznie mi się nie chce. Od kilku dni próbuję się zmusić do ćwiczeń, ale na razie tylko steper mi wychodzi. Przed ciążą regularnie ćwiczyłam, teraz nic i efekty widać:zawstydzona/y:

perla No to super ,ze mozna zmienic :happy:Bo nie chce do malpy chodzic:happy:
Kurcze Ty masz juz jedna ciaze w UK prowadzona za soba ...wiesz jak tutaj jest i wogle ..a ja ciagle mam obawy :-(
Ciekawe jak starszak od cycani sie uwolni ..czy ciezko bedzie

Mruczka mozna w ciazy na steperku ??

Jenyyyy noo ..kopnijcie mnie w tylek ..bo siedze przed laptopem ,jem delicje a mieszkanie samo sie ogarnie ,salatka sama zrobi :/

i jeszcze mam taka straszna ochote na cappucino i jak na zlosc nie mam w domu a do marketu nie chce mi sie biegac:wściekła/y:

reklama
perla No to super ,ze mozna zmienic :happy:Bo nie chce do malpy chodzic:happy:
Kurcze Ty masz juz jedna ciaze w UK prowadzona za soba ...wiesz jak tutaj jest i wogle ..a ja ciagle mam obawy :-(
Ciekawe jak starszak od cycani sie uwolni ..czy ciezko bedzie

Mruczka mozna w ciazy na steperku ??

Jenyyyy noo ..kopnijcie mnie w tylek ..bo siedze przed laptopem ,jem delicje a mieszkanie samo sie ogarnie ,salatka sama zrobi :/
nie kochana! ja poprzednia ciaze mialam prowadzona w PL i tam tez rodzilam...
obliczylam ze bedac w ciazy lecialam samolotem 11 razy ;-)
mam nadzieje ze mi sie jakas sensowna ta polozna trafi... ale jak bede w PL to swoja droga polece do gina i na usg 3d!

Do góry