reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej lipcóweczki!
Witam się po zabieganych dwóch tygodniach. Wczoraj skończyliśmy SR, dziś leniwie (M. jeszcze śpi, mnie synek obudził na śniadanko kopniakami) a jutro po pracy M. jedziemy na weekend do moich rodziców. Pewnie ostatni przed porodem :)
louis, "zaciskaj nogi" :) Coby Staś jeszcze posiedział w brzuszku.

Dziewczyny, mam pytanie: od jakiegoś czasu budzę się w nocy ze zdrętwiałymi i bolącymi dłońmi. Zaczęło się od prawej, ale teraz to już obie. Nie są jakieś spuchnięte mega, a bolą mnie wszystkie stawy w dłoni :( Ma tak któraś, czy powinnam się zaniepokoić?

reklama
Kama chwilowo nie moge sie tu ubezpieczyc w inny sposob, bo maz tez prywatnie i nie moze wrocic na panstwowke, wtedy by nas podczepil pod siebie. Ja moglabym panstwowo, ale musialabym tu popracowac, a jak przyjechalismy do N to ja juz bylam w ciazy z Kuba itd.

Dzień dobry bardzo !!!
Widzę, że porody na tapecie... Ja staram się o tym nie myśleć i proszę dzieciaka, żeby do 38 tc siedział w brzuchu, bo się nie wyrobię. Dopiero będę zamawiać łóżeczko, zanim dojdzie i wywietrzę i w ogóle :-D
Porodu chyba się nie boję (ta myśl do mnie nie dociera) boję się wywołania. Moja mama pierwszy poród miała wywoływany. Mam nadzieję, że mnie to nie czeka :-D

Kama widzę, że dołączasz do Anetki - możecie sobie już główkę maluszka pomacać :-D
Vanilka - ja świąt też z reguły nie lubię - tzn. takich kościelnych... Sklepy muszą być otwarte !!! :-D Poza tym, mnie też się wtedy strasznie nudzi... ta pustka na ulicach mnie dobija...
Cynamonka - właśnie wczoraj do mnie doszło, że wyślę dzieciaka na medycynę. Ładnie trzepią kokosy... Trzeba zagwarantować sobie jakąś spokojną starość :-D

Ostatnia edycja:
mysza gdzie Ty sie wybierasz jak sklepy u Was pozamykane ....?:)

u nas dzisiaj od rana slonce nawala ...goraco wiec ogrodek zalicze :)

witajcie nieliczne lipcóweczki:-)

ja już po śniadanku, dzisiaj dla odmiany ból z mojej wrednej rwy przemieścił się na lewą stronę- skręty i schylanie się wykluczone, ale przynajmniej moge chodzić w miarę normalnie- zawsze coś:-) rozmyślamy, co by tu zrobić- może jakaś wycieczka hmmm? po południu siostra D chce wpaść, co skłąnia mnie do wybycia z domu:-D

reklama
M dojechał w nocy do domu, tzn. do jego rodziców i o 3 nad ranem pisał mi sesemesa, że wózek lepiej wygląda niż w sklepie :-D

za oknem szaro i zimo, więc czekam sobie na tego mojego małża, ale dopiero po 17 do mnie przyjedzie.

Do góry