reklama
Hej
a tu co pustki wszystki poszly na procesje kwiaty sypac ;-);-)
kama Daj znac co wczoraj sie dowiedzialas .
mruczka a moze zarazilas sie od kota nie znam sie ale tak mi przyszlo na mysl ..mozesz wychodzic
A ja na sniadanie wciagnelam sobie arbuza ...
juz w sobote bedziemy sie witac z moim tata ale fajnie ,ze to juz :-)
a tu co pustki wszystki poszly na procesje kwiaty sypac ;-);-)
kama Daj znac co wczoraj sie dowiedzialas .
mruczka a moze zarazilas sie od kota nie znam sie ale tak mi przyszlo na mysl ..mozesz wychodzic
A ja na sniadanie wciagnelam sobie arbuza ...
juz w sobote bedziemy sie witac z moim tata ale fajnie ,ze to juz :-)
kama
Fanka BB :)
hej hej
wczoraj nie mialam ani sily ani glowy do tego zeby cokolwiek napisacod samiuskiego rana na nogach.
Vanilka a wiec nie ma tutaj u mnie czegos takiego jak cesarka na zyczenie,natura,natura i jeszcze raz natura(cos mi sie to z wasza UK kojarzy),do tego moja mala jest pieknie obrocona glowka w dol,jest srednich gabarytow wiec bedziemy rodzic naturalnie do tego szyjka juz sie ladnie przygotowuje,jest juz lekko skrocona i rozwarta i mozna paluchami wyczuc glowke malejw kazdej chwili moge rodzic ale najlepiej poczekac jeszcze z 1-2 tygodnie,chyba ze sie przeterminuje wtedy 7.07 mam sie zglosic na oddzial.
Sorki ze na tym watku
ja po wczorajszej wizycie walnelam sie do wyra i przespalam do dzisiaj,dobrze mi to zrobilo bo czuje sie jak nowo narodzona,przeziebienie przeszlo,ucho tez juz nie boli,a jak sie wypocilammusze posciel wyprac i przebrac.
louise trzymamy za was kciuki,niech ten Stasiek jeszcze troszke w brzuchu posiedzi
a u nas dzisiaj nie ma swieta:-(
wczoraj nie mialam ani sily ani glowy do tego zeby cokolwiek napisacod samiuskiego rana na nogach.
Vanilka a wiec nie ma tutaj u mnie czegos takiego jak cesarka na zyczenie,natura,natura i jeszcze raz natura(cos mi sie to z wasza UK kojarzy),do tego moja mala jest pieknie obrocona glowka w dol,jest srednich gabarytow wiec bedziemy rodzic naturalnie do tego szyjka juz sie ladnie przygotowuje,jest juz lekko skrocona i rozwarta i mozna paluchami wyczuc glowke malejw kazdej chwili moge rodzic ale najlepiej poczekac jeszcze z 1-2 tygodnie,chyba ze sie przeterminuje wtedy 7.07 mam sie zglosic na oddzial.
Sorki ze na tym watku
ja po wczorajszej wizycie walnelam sie do wyra i przespalam do dzisiaj,dobrze mi to zrobilo bo czuje sie jak nowo narodzona,przeziebienie przeszlo,ucho tez juz nie boli,a jak sie wypocilammusze posciel wyprac i przebrac.
louise trzymamy za was kciuki,niech ten Stasiek jeszcze troszke w brzuchu posiedzi
a u nas dzisiaj nie ma swieta:-(
ahaVanilko kochana musiałabym zjeść chorego na salmonellę kota...Czyli od kota nie:-)
ja tylko wiem ,ze od jajek dlatego pytam bo juz sie balam ...sama mam kota i czarne mysli mi przeszly przez glowe
kama No superr wiesci :-)z ta cc to tez tak myslalam ,ze nie ma na zyczenie bo wiekszosc kobiet by sobie szla i o cc prosila (ale mam kolezanke sciemniare bo ona mi namietnie mowila ,ze jest w niemczech na zyczenie ..ale niewazne ...)
Dobrze,ze juz zdrowko lepiej
u nas tez nie ma dlugiego weekendu i swieta -ale ja sie ciesze bo w te dlugie weekendy jakos czas sie dluzy ,cicho glucho ..
Cynamonka
Fanka BB :)
Vanilka z tymi niemcami to jest tak: ja np jestem ubezpieczona tylko i wylacznie prywatnie, wiec pewnie gdybym poszla i powiedziala, ze chce cesarke tu i teraz to nie wachaliby sie dluzej niz 5 minut. Po tygodniu dostalabym rachunek do domu i kaska wplywa na ich konto. Tu lekarze sa strasznie pazerni. Za naturalny porod tylko z polozna zaplacilam 3,5 roku temu 2,5 tys euro, nie wiem ile to bedzie kostowac w tym roku i nie chce wiedziec ile za cesarke. Zwrot dostane dopiero w grudniu, ech...
o kude,ladnie sobie licza...ale tutaj tez sumy kosmiczne biora .Vanilka z tymi niemcami to jest tak: ja np jestem ubezpieczona tylko i wylacznie prywatnie, wiec pewnie gdybym poszla i powiedziala, ze chce cesarke tu i teraz to nie wachaliby sie dluzej niz 5 minut. Po tygodniu dostalabym rachunek do domu i kaska wplywa na ich konto. Tu lekarze sa strasznie pazerni. Za naturalny porod tylko z polozna zaplacilam 3,5 roku temu 2,5 tys euro, nie wiem ile to bedzie kostowac w tym roku i nie chce wiedziec ile za cesarke. Zwrot dostane dopiero w grudniu, ech...
angielki przewaznie rodza w prywatnych klinikach...
reklama
Bry!!:-)
Mamy jakieś wieści od Luise????
Tiffi leżałam w izolatce w tym samym szpitalu co Maruśka z zatruciem, które okazało się salmonellozą
Maruśka pogadam z moim ginem i z ginem z Trzebnicy i podejmę decyzję. Na wszelki wypadek załatwię ten poród rodzinny na Brochowie.
Jak Ci fajnie, że już wyszłaś.... a mi tak nudno, dzisiaj gryzę!!!
znalazłam fajną stronkę:
Nowa Matka Polka