reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ola dostała w aptece 2 lizaki z okazji dnia dziecka, a potem jeszcze worek lovelli i 2 płyny do płukania :-)

I najpierw zaserwowano nam mus truskawkowy, a do tego szarlotkę na ciepło z lodami, a jak szłyśmy na przystanek z tą znajomą, to mijałyśmy kebaba i tak jakoś... Olka cieszy się niesamowicie :-D

Tiffi na necie będę kupować te kropelki

reklama
:laugh2::laugh2:jejku jakbym siebie czytala

:-D:-D:-Dno co ,nie bede sciemniac ,ze jakis pracus ze mnie ;-)

kurde ciagle mysle jakie ciuszki mam zabrac do szpitala ?
chodzi mi o rozmiar ;/
newborn czy 0-3 ? mam kilka tylko tych newborn i nie wiem czy to nie za malo bo nawet takie 4kg dziecko plywa jeszcze w tych 0-3 ;/

Ostatnia edycja:
lenistwo całkowite mnie ogarnęło :eek:
Vanilka ja się właśnie zastanawiam czy mam dosyć tych maleńkich ciuszków...

witajcie popołudniowo:-)
mnie dziś poopa ożyła, bo rwa mi troszkę popuściła, tzn ból się wypośrodkował i atakuje z dwóch stron, a ze ja lubię symetrię, to jakoś mi łatwiej śmigać:-D wyruszyłam na miasto, zrobiłam mega obchód po sklepach, zakupy dalekie i spacer z psem, więc teraz odpoczywam:-D wm wyniku tego na obiad były krokiety ze sklepu i barszczyk z torebki-żenująca postawa gospodyni:-D
teraz nadrabiam i odpoczywam, a później truskawy ze śmietaną i sprzątanie- pokój dzidka w końcu gotowy-juhhuuu:-) a zę nigdy nie miałam zgagi, to od kilku dni mnie nawiedza-dziwne uczucie, ale zapijam mlekiem i jest ok:tak:
a dzisiaj mi się śniło, że okazało się, ze muszę mieć cesarkę w ciagu 3 dni:no:

perla trzymajcie się tam dzielnie całą rodzinką:-) dużo sił i cierpliwości dla Ciebie i zdrówka oraz apetytu dla Laury:-)
Mysza oj niedobry dzień dzisiaj-niepodobne to do Ciebie, ale czasami każdy ma dzień wkurwisona- poprawy humorku;-)
kama nie daj się choróbsku:no:
Ewcik tiramisu na Dzień Dziecka dla M- jesteś wspaniała:-D
Cynamonka bardzo futurystyczne wnętrze:-D nie stresuj się, będzie dobrze:tak:
Vanilka ja mam to samo z ciuszkami-niby przygotowałam, ale tak przebieram i patrzę i ciuszki w tym samym rozm niekiedy bardzo się różnią, wiec sama nie wiem-najwyżej D dostarczy inne-mam nadzieję, ze ogarnie:-D

Ja również witam się popołudniowo!:-)
Mój M. dziś wrócił po 2 godz. z pracy z jelitówką...Od rana leży w łóżku, wymiotuje i biega do toalety. Chory facet w domu, to takie duże dziecko, masakra...:tak:
Mnie chyba teraz coś też rozkłada, bo zaczęło mnie nudzić i wiercić w brzuchu...
Wróciłam od siostry i teraz czekam co z tego wyniknie...:sorry2:

ewelad a żebyś wiedziała, jaką mu niespodziankę sprawiłam:-D zajadał się, aż mu się uszy trzęsły:-D

ale się wku..... dzwoniłam w sprawie drzwi, zamawialiśmy na początku maja i będą dopiero w okolicach 15 czerwca:wściekła/y: noż jasny gwint, teraz nie wiem, co robić, bo chcemy kłaść panele, a są różne opinie- jedni mówią, że nie kłaść, dopóki nie ma oscieżnic, inni- że spoko, no problem.. i bądź tu mądry:no:

Ewcik pamiętam , że mój fachmen nie chciał nic robić, póki drzwi nie było, tzn. ościeżnic, więc dymałam po drzwi do Częstochowy, oby u Was było inaczej

Madzik, czekamy na wózek!
masz rację madzik o tym magnezie... też mnie zastanawialo, czemu odstawili, jak czarno na białym mieli moje wyniki sprzed tygodnia o brak u magnezu...nie nadążysz za lekarzem...

no nic, mam nadzieję, że coś pomoże.
Własnie przed chwilą skoczyło mi ciśnienie - na wieczornej wizytacji był meeeega przystojny lekarz! młody, czarny, z boskim uśmiechem, Georg Clooney mówię Wam! w życiu bym się przed nim nie rozebrała, no chyba że w zupełnie innych okolicznościach... ehhh ale ciacho :-)

wkurza mnie ten necik przenośny (play) bo często zrywa połączenie, zabieram się za oglądanie filmów na lapciaku..

tweenie, ale Oli fajnie, ślinka mi pociekła zwłaszcza na tę szarlotkę! mniaaam!

reklama
Oj ja też nie mogę się jakoś ogarnąć... sesja się prawie zaczyna, pracę dyplomową na następny weekened mam oddać już gotową, napisać dwie prace semestralne, zaliczyć 3 egzaminy a ja mam lenia że ho ho.... nic mi się nie chce, siedzę na allegro i licytuję pierdoły... echhhhhhh

jak tu się zmusić do pracy????? poradźcie coś!!!!! bo nie zdążę się obronić przed porodem.... !!!! kopa w dooopke czy coś...

Do góry