reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

o rany, a ja wczoraj akurat trafiłam na wiadomość perły o skurczach, nie zdążyłam napisać, żeby gnała do szpitala i odcięli mi internet ;-/ kurcze.. ale groźnie to wyglądało, jak perła wychodzi to chyba znak że już jest nieco lepiej, uff... to dobrze, mam nadzieję, że Malutka jeszcze zaczeka w brzuszku!!!

reklama
pisalam wyzej co perla pisala

perla wychodzi na wlasne zyczenie ,ma lezec w domu puki nic sie nie dzieje .pol lekach co jej dali strasznie sie czula .
wiec czekamy tutaj na nasza perle:tak::tak:

madzik no to napewno uroki koncowki ale dzieciaki jeszcze przez te ostatnie tygodnie duzo urosna i boje sie co to za 2 tyg.bedzie ....jak On juz tak nawala ,ze brak mi powietrza ...

Perla czekamy na ciebie:)

ja juz pierwsza ture ciuszkow poprasowalam,reszta sie suszy. stwierdzam ze mam tego wszystkiego duzo za duzo ale co tam....
madzik,vanilka mnie tez juz ciezko,tu ugniata,tam strzyka,tu cisnie a mala wierci sie jak glizda i kazdy jej ruch to niestety ale bol.
louise ty masz power z rana,podziwiam:)i rozumiem twoja niechec,tez mi sie zygac chce jak rano otwieram oczy i mysle sobie ze znowu czeka mnie ta sama nuda co wczoraj i przedwczoraj.zobaczysz za kilka tygodni bedziemy za nia tesknic!!

perla kochana czekamy na Ciebie :-)

ehhh.. trzeba by się zabrać za naukę, pierwszy exam w niedzielę:dry:

Wiedzialam ,ze cos jest nie tak ...atabe tez w szpitalu wyladowala :-(
pisalam sms i dzis wychodzi na szczescie !!!

Miala atak na woreczek zlociowy i okazalo sie ,ze kamienie ma .grozilo jej odklejenie lozyska !!!!!!
ehhh...

reklama
:no:szok.. dziewczyny, naprawdę człowiek nie zna dnia ani godziny, można sobie planować a i tak nic od nas nie jest zależne..

Do góry