reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ANNA73:
lekarz stwierdzil ze to dzidzia mnie uciska a ze w tych miejscach to akurat bardzo unerwione i dlatego mnie tak kuje... tylko powiedzial zebym wytrwala jeszcze te 2 miechy :d ha dobrze mu mowic :p

No to dobrze.....
Wiesz ja się męczę z podobnymi bólami od kilku miesięcy więc byłam ciekawa. Czasami boli dzień lub dwa, potem przechodzi na tydzień, pewnie zależy jak sie mała ułoży.:sorry2:

reklama
olivia, wiem, że wynajmujący "boją" się kobiet w ciąży i z dziećmi, bo w razie czego może być problem z opuszczeniem mieszkania - nie mozna ich ot tak eksmitowac, nawet z własnego mieszkania, nawet jeśli nie płacą. mam podobną sytuację - właśnie zaczynam wynajmować i właściciel mieszkania poprosił mnie o spisanie u notariusza oświadczenia o poddaniu się egzekucji, chodzi o to, że po zakończeniu umowy bez problemu się wyprowadzę, a jak nie - on będzie mnie mógł b. szybko wyprowadzić, bez spraw sądowych itp. kosztuje takie oświadczenie 270 zł, ale on ma spokojną głowę. w swoim mieszkaniu, które będę za chwilę wynajmować też poproszę najemców o takie oświadczenie.

jestem happy bo okienka już wstawione:-) Idę poczytać co się działo.

loiuse
no właśnie wiem że wątróbka nie boli bo mój M narzekał i czytaliśmy o tym że jedynie jak chora to się rozrasta i coś uciska ale wtedy to inny organ obok boli:baffled: Bo mojego boli właśnie ale badanie, te próby całe wątrobowe i usg wątroby sa super i nie wiemy co jest grane, do neurologa ma iść czy nie kręgosłup czasem. A on miał operacje jak był malutki bo miał klatkę zapadnięta i mu żebra wyciągali na zewnątrz a on ciągle za kierownicą albo przy biurku i ja obstawiam cały czas że tam go coś uciska właśnie związanego z kręgosłupem i żebrami. On się juz wystraszył że nie będzie mógł pić:-D Ale pociągnęłam temat wątroby:-D Za tydzień mam w czwartek to usg to zapytam ogólnie czy posiew będzie brał i nawiąże może jakoś do spółkowania :-p

atabe to ja dzis do Ciebie nie podchodzę:-D

gregorka to gratki wózka :tak:

Przerwa na kąpiel:-D

To nie o to chodzi,że on się boji,że ja nie opuszczę mieszkania..Facet mieszka w Dani,tam kończy studia i jeśli znajdzie robote to dalej będziemy mogli wynajmować jego mieszkanie...Tylko takie czekanie jest dobijające..a wiadomo,że trudno się wyprowadzać z wielkim brzuchem..a tym bardziej z noworodkiem..ja bardzo się denerwuję tą sytuacją,bo żyje w niepewności:-(...

wróciłam :)
nogi mi spuchły tak, że chyba mi zaraz skarpetki popękają :/
musiałam podbiec do autobusu, bo akurat stał na przystanku, a następny za pół godz i brzuch to mi zaraz chyba odpadnie :/

a na osiedlu mnie jakieś smarkate 13 z gumą w buzi rozwaliły tekstem - "ona jest w ciąży, czy taka gruba"? Yhh, za włosy złapać i po dupskach zlać...

jedyneczka sama do siebie bym dzis nie podchodziła gdyby dało rade!!!!

Wysłałam M po recepte do gina po globulki bo ta moja piczka nie podoba mi się-strasznie spuchnięta jest, a gin nie miał czasu mnie przyjąć- powiedział, mąż może przyjechać po recepte :baffled: no to mąż pojechał...zobaczymy czy coś mi pomoże...

Dziewczyny ,jak mi buzia spuchla :szok::baffled::baffled::-:)-(
nie wiem czy cisnienie na noc jakies idzie kijowe czy co ale az M powiedzial ,ze spuchlam na gebie ...

A ja się wykapałam-i leże tak jak zapowiedziałam :))
Oliwia tak ,tak my z Anetą chodzimy do dr Pabiana i wizyty mamy srednio co 3 -4 tyg.Na każdej wizycie robi usg i pokazuje buzkę dziecka jak tylko to jest mozliwe bo czasami jest zasłonięty.A co chcesz zmienić lekarza??Na kiedy mas ztermon porodu i w którym tyg jestes?Mam nadzieję,że szybko wyjdziesz ze szpitala-będe trzymać kciuki żeby było wsyztsko ok!!
Tweenie widzę,że opuchlizna nóg powoli zaczyna nam wszystkim dokuczać-masz na to jakieś sposoby?ja dzisiaj kupiłam taki krem: ELASTI-Q RELAX KREM NA OPUCHNIĘTE I ZMĘCZONE NOGI 125 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
Posmarowałam już i narazie to tylko super chłodzi , no ale zawsze to coś!!
Jedyneczka no super ,że masz już okna wstawione tylko się cieszyć-miłej kąpieli :))

reklama
Do góry