reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

madzik nie rób smaka na cole, w czwartek wypiłam pół litra,a potem doprawiłam szklanką pepsi,teraz mam pare dni przerwy-abstynencji,bo bym ja cały czas piła:-)
czy Ty widzisz to co ja na innych wątkach???

reklama
Hihi widzę-wielki come back!!!
Ja to od coli jestem uzależniona ,ale w ciąży staram się jej mało pić :)

Witam i ja :happy:
u nas raz slonko raz chmury deszczu jak narazie nie ma ..ale mi to pogoda wisi bo tutaj majowki nie obchodzi sie ;-);-)

a co to bugaboo wrocilo :-D

Cześć Kochane!!
Mieliśmy jechać na festiwal kwiatów i sztuki do Książa, ale taka pogoda,że nie wiem co będziemy robić:-(Poza tym tradycyjnie moja kotka się rozchorowała i kicha...Jeszcze ten powrót, który mi podniósł ciśnienie:crazy: I znowu na każdym wątku się przechwala:no: :no: Czy coś mi poprawi dzisiaj humorek???:baffled:

Witam wszystkie:-D
A ja niedawno sobie wstałam;) Jestem dosłownie w szoku że udało mi się pospać do 11 bo zazwyczaj o 9 już pobudka:shocked2: Nie wiem dlaczego tak wyszło ale fakt ten wcale mnie nie smuci:laugh2: Za to mój M jeszcze się wyleguje i co chwile pyta co ja tak w te klawisze stukam:-)

Pogoda u mnie śliczna, słonko świeci i żadnej chmurki na niebie. Zapewne jest ciepło choć nie daję sobie głowy uciąć bo termometr w drugim pokoju a nie chce mi się do niego iść:biggrin2:

Malutka już od samego wstania daje mi popalić, wierci się, wygina i kopie jakby protestowała przed czymś, tylko ciekawe przed czym? Pewnie chciałaby żeby mama wyszła na świeże powietrze ale niestety choroba na to nie pozwala:-( Antybiotyk jeszcze do poniedziałku:baffled:

Na obiadek czeka mnie gotowanie ziemniaków, bo po wczorajszym spaghetti został mi tylko sos i M zażądał sobie do niego gotowanych ziemniaczków... co za upodobania:happy:

Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia:-D

cześć dziewczynki ;-)
wczoraj zapomnieliśmy, że week i sklepy pozamykane, dlatego M mnie rano przed pracą budził, że mam sobie zejść do sklepu pod blokiem kupić pieczywo, bo później nie będzie. Oczywiście, że poszłam, ale dopiero po 11 :-D Na szczęście dostałam. U mnie też pada i tak jak Ewcik cieszę się, bo ładnie pachnie. Planów nie miałam, więc mi to rybka...
Madzik - ja wczoraj cały dzień na coli :-)
Cynamonka - bidulo, dobrze, że nic się poważnego nie stało :tak: Oszczędzaj się i nie denerwuj.
Vanilka u Ciebie to zawsze pięknie. Czy Ty aby na pewno jesteś w UK:-D
Muszę pościągać parę filmików a potem zająć się sprzątaniem kuchni. Leń mnie ogarnia i najchętniej poszłabym dalej spać.

Cześć Kochane!!
Mieliśmy jechać na festiwal kwiatów i sztuki do Książa, ale taka pogoda,że nie wiem co będziemy robić:-(Poza tym tradycyjnie moja kotka się rozchorowała i kicha...Jeszcze ten powrót, który mi podniósł ciśnienie:crazy: I znowu na każdym wątku się przechwala:no: :no: Czy coś mi poprawi dzisiaj humorek???:baffled:
czesc kochane!!!
Mruczka zolwik dla Ciebie za te slowa... ;-) mialam nadzieje ze juz nie bedzie TEGO POWROTU, ale niestety...
i Vanilka tez ;-)

cześć dziewczynki ;-)
wczoraj zapomnieliśmy, że week i sklepy pozamykane, dlatego M mnie rano przed pracą budził, że mam sobie zejść do sklepu pod blokiem kupić pieczywo, bo później nie będzie. Oczywiście, że poszłam, ale dopiero po 11 :-D Na szczęście dostałam. U mnie też pada i tak jak Ewcik cieszę się, bo ładnie pachnie. Planów nie miałam, więc mi to rybka...
Madzik - ja wczoraj cały dzień na coli :-)
Cynamonka - bidulo, dobrze, że nic się poważnego nie stało :tak: Oszczędzaj się i nie denerwuj.
Vanilka u Ciebie to zawsze pięknie. Czy Ty aby na pewno jesteś w UK:-D
Muszę pościągać parę filmików a potem zająć się sprzątaniem kuchni. Leń mnie ogarnia i najchętniej poszłabym dalej spać.

wcale ,ze nie zawsze bo pisalam ostatnio ,ze wkoncu padac zaczelo :-p
a dzisiaj cieplo ale raz slonko raz chmury najda ...
zycze w PL pieknej pogody bo majowke macie ...

mruczka poprawy nastroju !!!:tak:zjedz sobie cos dobrego :happy:

witam :)

wczoraj na szkole rodzenia jak na fitnessie było. a kręgosłup i bez tego mi pęka, wrrr

\wpadliśmy wczoraj z M do marketu, a tam szaleństwo jakby sklepy miały być zamknięte 2 tygodnie a nie jeden dzień... Mięsa nie było. kolejki 5 razy zakręcone :/ A najbardziej podobało mi się na dziecięcym, jak kupowali po 3-4 pieluch i całe palety słoiczków, bez różnicy jakich, bo jak się dopchali. to brali. co akurat najbliżej było...

A my już u teściów, leje niesamowicie, M od rana dopieszcza autko w garażu, więc nudzę się jak mops i pojadę chyba dziś do mamy, bo nudzę się tu niesamowicie...

I czy ja dobrze widzę, na zakupowym, chyba, że wróciła lipcówka, przy której ,mi się poziom agresji na maksa podnosi? Wiem, jestem okropna, ale w tym przypadku to silniejsze ode mnie...

reklama
heloł :-)
ja tez w domu na dupie siedze. tylko umylam podlogi (juz codziennie je myje teraz przy tych jasnych plytkach :wściekła/y:) i zezarlam sniadanko-mniam. pogoda do bani wiec nigdzie nie pojechalismy ale mam nadzieje ze jutro cos sie poprawi moze

tiffi ja tez po tej glukozie bylam troche przywalona ale zaczelam sprzatac wiec chyba sie spalila i potem juz sie dobrze czulam-tylko Stasiek caly dzien byl niemrawy i nic sie prawie nie ruszal wiec chyba spal. mam nzdzieje ze humor masz dzis lepszy.

nadia mnie w udo skubaniec ugryzl .wrrrrrrrr

madzik
ja tez tylko o jedzeniu mysle ostatnio. taki nasz los ale juz niedlugo ;-)

cynamonka matko kochana ty po tym jeszcze poszlas do dentystki??? biedna...oby autko sie odnalazlo...ale raczej male szanse...trzymaj sie jakos

ewcik
jak to dzis nabadania? to coskolwiek jest dzis czynne??? przeciez niby swieto jest... a ten aspat i alat to proby watrobowe nie? zelazo ci sie przyda na bank. a pogoda...no ja sie ludze ze jutro bedzie lepiej i grilla sie uczyni :-) wiec tez trzymaj kciuki :-)

magdzia oby sie udalo obronic. bedzie z dyśki

anetka
jutro pogrillujemy ;-) a co jest na innych watkach? powiecie ciekawskiej louise? czyj come back?

vanilka
no choc troche slonka u was a u nas calkiem zachmurzone :dry: aaaaaaaaa to juz chyba kojarze come back ;-)

mruczka
chyba tylko jedzonko poprawi humorek ;-)

Do góry