NAdrobiłam, ale niby niewiele, ale co się stało z moim skupieniem?- Dziewczyny z 2godz czytam was i wracam i wraca, i skupic się nie mogę i czytam raz jeszcze
Jedyneczka- to mówisz że wojowniczy weekend miałaś? Podziel się choć jak wymyśliłas sposób na zarabianie, bo chyba mi się przyda ;-) Gratuluję zakupów remontowych
Ewcik, ja też mam taki twardy brzuch, a zaczęłam mieć wątpliwości, czy to skurcze, czy twardość po prostu czy może właśnie Elenka mi się rozpycha, a ona- jak pragnę zdrowia- ma ADHD ;-) I wiecie co?- reaguje na głośne dzięki i światło- jak wszedł M o 2 w nocy, błysnął światłem- mach- mnie po zebrach- przypadki mnożyć!
Cynamonka- grstulacje córenki.
Angielie- witamy ponownie
Rusia, Vanilka, KAma, Evelad- co do siary- w pierwszej ciąży- pojawiła mi się przed samym porodem, w tej- właśnie z tydz temu. Może u pierworódek później?
Dzamena- nie zazdroszczę przeżyć, ale za to "wolnej chaty" owszemPs. Piękny brzuszek, ach... wspomnienia... JA też sie biorę za ćwiczenia- oby był SN bo wtedy można wcześniej
ale 240 to chyba bym ducha wyzionęła, choć 100 sobie "wrzucałam" na ruszczt
Ania-pestka- czekamy na obiecane zdjęcia
MAruśka- szkoda ze zdjecia z imprezki mało wyraźne (jak dla mnie)
Miluszka- udanych porządków
Kama- jestem jestemA jak samopoczucie dziś u PAni?
Ja znów sama, M już daleko daleko- chyba w okolicach TweenieW weekend nadrabialiśmy gadaki i przytulanki, ach ten brzuch- głowa ma pomysł, a ciało się opiera bo nie daje rady :/ A teraz czas szukać większego mieszkania... JAk my się przeprowadzimy? Sami? Z pakowaniem? Nie mam najmniejszego pojęcia ale w maju musimy to zrobić... I może wkońcu się uspokoję
![]()
emih, mnie również czeka w maju przeprowadzka, właściwie nawet nie mnie, ile chłopaka, bo co ja mu w tym pomogę...poprosimy znajomych o pomoc w noszeniu, z pakowaniem myslę, ze dam radę. przeprowadzamy sie 16 maja, wielka radość! do bloku obok :-)