reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny :)
Od poczatku sobie obiecywałam że napisze pare słów dla was :) Lipcówek 2010.
Życzę Wam cierpliwości i radości i jak najmniej smutków i nerwów. Całkiem niedawno byłam na tym samym etapie :) niecerpliwie wyczekiwałam aż przeniosą nas na główne podfora i podglądałam co u koleżanek z wcześniejszych miesięcy.

Po co to piszę (trochę bezładnie) - to że jesteście oznacza że my właśnie zaczynamy rodzić, czas minął naprawdę szybko, wbrew pozorom Wam też minie - niewiadomo kiedy.

Trzymajcie się naprawdę ciepło :)

dziekuję za ciepłe słowa!!
życzę spokojnego porodu i jak najmniej bólu, oby Twoje maleństwo dawało Ci spełnienie i radość!!
pozdrawiam i trzymam kciuki!!

reklama
Witam
Nie dawno dowiedziałam się,że będę mamą - narazie z testu bo do gina idę dopiero w przyszłym tyg. Z moich wyliczeń również będę mamą lipcową.Ostatnią @ miałam 23 września.Jestem baaaaardzo szczęśliwa ale jednocześnie boję się tego wszystkiego.Dość,że to moja pierwsza ciąża to jeszcze w będę rodzić w UK :-(
PS.Pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie :-)

Witam :-)
Nie dawno dowiedziałam się,że będę mamą - narazie z testu bo do gina idę dopiero w przyszłym tyg. Z moich wyliczeń również będę mamą lipcową.Ostatnią @ miałam 23 września.Jestem baaaaardzo szczęśliwa ale jednocześnie boję się tego wszystkiego.Dość,że to moja pierwsza ciąża to jeszcze w będę rodzić w UK :-(

Witaj!!
Będziemy "walczyć" z tym wszytskim wspólnie!!
To też moja pierwsza ciąża, więć nic się nie martw będziemy się wzajemnie wspierac i dodawac sobie otuchy w końcu po to jest to forum!!:-)

Witam

Witaj ;-)
Ja rowniez jestem z UK ,jest to moja druga ciaza ale tez mam stracha bo bede tutaj rodzic ....bylas juz u poloznej ???
Ja 8 listopada wracam do uk (mam urlop w pl ) i jeszcze przed odlotem ide do gin :-)bo zanim tam mi zrobia usg............:wściekła/y:

Jak sie czujecie dziewczyny ?? ja bym ciagle spala ....

Witaj ;-)
Ja rowniez jestem z UK ,jest to moja druga ciaza ale tez mam stracha bo bede tutaj rodzic ....bylas juz u poloznej ???
Ja 8 listopada wracam do uk (mam urlop w pl ) i jeszcze przed odlotem ide do gin :-)bo zanim tam mi zrobia usg............:wściekła/y:

Jak sie czujecie dziewczyny ?? ja bym ciagle spala ....

Cześć Vanilka
Jeszcze nie byłam u żadnego lekarza. Idę dopiero w środę.Niestety tu jestem zależna od szwgierki bo z angielskim u mnie fatalnie - dlatego,też mnie mam doła momentami,że nie mogę iść w takiej sprawie sama do lekarza.:sorry2:

Jeśli chodzi o samopoczucie to ja też ciągle bym spała - godzinę temu spałam a jeszcze coś by się przydało :-D

Wiesz ,ze przysluguje nam polski tlumacz .Ja odrazu powiem swojemu gp czy w przychodni ,ze chce z tlumaczem i musz dac takie jest prawo:tak:Kolezanki ciezarne ktore znam wlasnie mowiy ,ze chca tlumacza i spokojnie co wizyta tlumacz byl :-)ja nawet nie mysle o wizycie bez tlumacza :no:nie znam po angielsku zagadnien z tematu ciaza no i chce wiedziec wszystko co mowi ,a nie domyslac sie ..wkoncu chodzi tu o dziecko .;-)

No pewnie odrazu powiec !! Napewno Ci przysluguje :-)
Ty czekam na powrot swojego ,a ja na mojego :-)przyleci po nas w srode !!juz sie doczekac nie moge !!

reklama
Hej dziewczyny:-)To i ja się nieśmiało póki co dopiszę do was...byłam dziś u lekarza, który potwierdził moją ciąże. Niestety póki co prawie nic nie widać:zawstydzona/y: i idę na kolejną wizytę za 2 tygodnie, mam nadzieję, że wtedy zobaczę już bijące serduszko:tak: to moja pierwsza ciąża, a termin pewnie początek lipca, bo ostatni okres miałąm 23 września. pozdrawiam cieplutko i wszystkiego dobrego:tak:

Do góry