dzamena
Fanka BB :)
louise 350 zł to jest tak podstawowe opłaty ,a gdzie jeszcze rytmika,na która wszystkie dzieci chodza wiec co ma sie czuc gupio?,gimnastyka korekcyjna,logopeda 4 x w miesiacu ,klasowe.moim zdaniem uwazam ze ja duzo płace bo na 800 to by mnie nie było stac ,a te 800 stów to chyba jej krzykneli w prywatnym bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze w panstwowym takie ceny macie,opłac teraz przedszkole,kup jakies leki bo akurat przy moim Filipie to idzie jak woda i musi miec i te podstawowe i te doraznie,nie mówiac juz o ubraniu czy jakims serku.ja to chyba niedługo pujde sie puszczac a nie normalnie pracowac,to moze wiecej zarobie.a nie zapominając o tym ze jest jeszcze jedno dziecko ,a w klasie 5 to tez musi miec w miare fajniejsze rzeczy bo inaczej to by go wysmieli ,oczywiscie ja nie mówie o firmowych łachach bo to juz wogóle masakra,buty ,skarpetki to ja kupuje co miesiac i to nie dwie pary bo na okragło drze,a rozmiar stopy ma 43 chłopak lat 12 a cały czas rosnie.a gdzie jeszcze do czasu az przestanie dorastac,no i teraz nastepne za pare tyg sie urodzi i znów pieluchy i inne ,mam tylko nadzieje ze bede mogła karmic i ze nie bedzie miało skazy tak jak młody bo znów bym musiała po 10-20 puszek mleka na miesiac w aptece kupowac.a co do pieluch az tak zdesperowana nie jestem i niew mam zamiaru w domu urzywac pieluch tetrowych bo mozna kupic identyczne pieluchy np w lidlu które maja taki sam skład i powłoke jak pampersa a są po 7 zł lub belli które tez sa chłonne i naprawde moge polecic ,o biedronkowych to nie pisze bo mój miał uczulenie na nie ,pampersa kupowałam tylko na pierwsze miesiace bo była tam mała rozmiarówka pózniej własnie belli i lidla a hagisy to akurat przetestowałam i dla mnie sa mało chłonne ,ale to tez zalezy od dziecka ile pije ,ja z racji tego ze mały alergik wiec na okragło picie dzien i noc bo mu sie sluzówka bardzo wysusza ,ale sie rozpisałam ale akurat temat kasy to dla mnie temat rzeka
emih jesli chodzi o zarcie w przedszkolu ,to ja ostatnio sie smiałam ze chyba mu jakąś kamerke załozymy i zobaczymy jak je bo panie twierdza ze tak ,on ze je ale dziewczyny on mi autentyczniekiedys pare razy wrócił do domu i płakał ze bym mu dała chleba ,a on nie jest taki który kocha jesc ,i porcje jego sa jak ptaszka.
a z ta poczta to dobre najgorzej ze wystałas sie na darmo ,a ludzie to nastepny temat rzeka ale chociaz teraz widza jakie sufity na poczcie,
justa jak chcesz to pózniej moge ci krok po kroku napisac jak sie płytki kładzie w koncu M to budowlaniec ,a akurat płytki to nic trudnego ,moja mama kiedys cała łazienke zrobiła oczywiscie wtedy gdy nie miała jeszcze kochanego zienciunia,ale ona to wogóle jest the best kobita bo i na ryby pójdzie i pokoje wytapetuje
emih jesli chodzi o zarcie w przedszkolu ,to ja ostatnio sie smiałam ze chyba mu jakąś kamerke załozymy i zobaczymy jak je bo panie twierdza ze tak ,on ze je ale dziewczyny on mi autentyczniekiedys pare razy wrócił do domu i płakał ze bym mu dała chleba ,a on nie jest taki który kocha jesc ,i porcje jego sa jak ptaszka.
a z ta poczta to dobre najgorzej ze wystałas sie na darmo ,a ludzie to nastepny temat rzeka ale chociaz teraz widza jakie sufity na poczcie,
justa jak chcesz to pózniej moge ci krok po kroku napisac jak sie płytki kładzie w koncu M to budowlaniec ,a akurat płytki to nic trudnego ,moja mama kiedys cała łazienke zrobiła oczywiscie wtedy gdy nie miała jeszcze kochanego zienciunia,ale ona to wogóle jest the best kobita bo i na ryby pójdzie i pokoje wytapetuje
Ostatnia edycja: