reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
tiffi - w zestawie jest ze spiworkiem do spacerowki, torbe dokupie na allegro - bardziej sie oplaca. Parasolke kupie nawet innej firmy sa po 30 zl, wiec bez przesady.

dzamena - Ty specu od falsyfikatow ja to bym sie pewnie nie zorientowala, a skad Ty taka obeznana?

oczekiwanie - zdrowka zycze! ja tez cala zagilona jestem, ale u mnie to juz pare miesiecy!

magdzia - dzielna jestes z ta praca!! A dzidzius jak sie dzis nie ruszy to szuraj do szpitala, na tym etapie moj gin powiedzial, ze jak sa jakies zmiany w ruchach i czujemy, ze jest inaczej to zeby do szpitala isc, zrobia KTG i jak ok to puszcza do domu!

tweenie - naprawde tak jest z ta sala?? troche bez sensu! i jak dla mnie do podwazenia taka oplata! Jejku, ale jak malo miejsca w ogole, tylko na 6 rodzacych!! Ktory to szpital?
jesli chodzi o ceny za sale, polozne i znieczulenie to w warszawie sa juz wszedzie podobne, ale nie slyszlam zeby trzeba bylo placic za sale jednoosobowa, bo na 2 nie bylo miejsca - to normalnie jest do uwagi albo innego programu TV!!

kropa - ja mysle z ta glukoza, ze by do Ciebie lekarz zadzwonil, gdyby bylo zle, ale moze sama do niego zadzwon i podpytaj. Mozlwie, ze glukometrem bedziesz musiala mierzyc poziom cukru po kazdym posilku.

donia
- ewelad dobrze powiedziala, na watku jest swietnie wszystko opisane, naprawde wypracowana lista!

tweenie, tiffi
- wy znacie tak dokladnie cenniki szpitali innych w Warszawie? Napisalabyscie skad? Jakies forum jest o warszawskich szpitalach czy jak? Nawet na watku o porodzie u nas jakies cenniki wstawily, kurcze zaczynam sie bac tego porodu, boje sie ze bede zestresowana jezdzila od szpitala do szpitala, az w koncu z laska mnie przyjma i potraktuja jak bezdomnego psa i przez to moja rana bedzie sie goic wiekami... :/

Witam brzucholki z rana,
ja juz po dawce tyroksyny naczczo, teraz sliwki zalane woda naczczo i za 15 minut bede mogla kawke sobie wypic. Moja Pola wczoraj tak szalala, ze az mi niedobrze bylo, caly dzien ja czulam: jak sie przemieszczala, kopala i rozpychalam. Momentami mialam wrazenie jakby mnie za cos ciagnela! Dzis na razie spokoj, pewnie obudzi sie przy kawce :)

snila mi sie dzis czekolada, duzo czekolady! :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki:-D
witaj donia
emih 4 dzieci...zwolnij kobito...
louise gdzie Ty się podziewasz???
kasik dużo zdrówka dla babci:tak:
dzamena zdrówka dla synka i dużo sił dla Ciebie:tak:
madzik życzę abyś już nie musiała poprawiać pracy i zdążyła z obroną w maju.
oczekiwanie zdrówka życzę.
tweenie jak dla mnie przegięcie z tymi cenami w szpitalu...
maruska oj biedna Ty z tą dietą...
U mnie wczoraj ciężki dzień w południe wypiłam kawę z mlekiem... jak mnie ruszył żołądek:baffled: biegunka masakra, a wieczorem aż skurcze miałam, na nospie i magnezie cały czas...już mielismy jechać do szpitala...ale zjadłam kanapkę z masłem, wypiłam gorzką herbatę i jakoś pomału ustąpiło....
Mój synek spał dzisiaj pierwszy raz w dorosłym łóżku:-D jestem z Niego dumna:-D jaki on już duży....tak więc dzisiaj łóżeczko wynosimy i M musi je oszlifować i jeszcze polakierować:tak:
Miłego dnia:tak:

Heloł słoneczka.

ania to gratulacje dla "dorosłego" mężczyzny;-)dobrze że Ci ustąpiło a wczesniej nie miałas takich rewolucji po kawie?

tiffi a ja zrozumiałam że to twój muż dostał wiatrówkę, strasznie dupiata w tej ciąży jestem:-Da blat możecie przecież gdzie indziej zamówić, w castoramie np. widziałam duży wybór ale nie tylko.Tylko że znów szukanie spada na Ciebie:sorry2:

kacperek ja mam na badaniu normę glukozy podaną dla dorosłych 70-105

ewelad ja z Emi miałam plecak i dwie reklamówy więc nauczona doświadczeniem tym razem biorę taka wczasową:-D

Idę się wypindrzyć i jadę do Zawiercia wymeldować a po południu do gmyrka, ciekawe ile Nadinka już waży:happy:

louise kobieto nie strasz, gdzies jest?:angry:

nom i tyle sobie pospałam,. Juz dzownili z pracy ze nie moga znalesc jakis papierków. Maluszek dzis mnie tak nisko kopie i mocno ze az szok. Pełna podziwu jestem dla tych naszych pociech ze maja tyle siły na takie mocne kopanie.

własnie ogładam dzien dobry tvn, i jest mowa o przeczkolach, ceny tych prywatnych sa porazające. CIekawe czy takie same ceny obowiązuja w złobkach. I ciekawe jakie sa zapisy do złobków. Szczerze to nie interesowalam sie jeszcze.

I my sie witamy z rana, juz po wizycie w laboratorium, pani nie wziela od nas pieniazkow powiedziala ze skierowanie od lekarza rodzinnego pozniej mi wystawi:-) Musze jej jutro xxzekoladke przy odbiorze wynikow dac. Wiecej nic nie pisze bo nei mam sily, zmykam spac;-) Do pozniej.

reklama
witam sie i ja:)
my jak nigdy zaczelismy dzien juz o 7,dlatego ze o 8 wizyta u poloznej:)
powiedzcie do ktorego tygodnia robi sie krzywa cukrowa?nie jest juz za pozno?bo mnie dopiero teraz na nia skierowali:/wiec jutro pomykam pic to swinstwo.

najpierw ide cos zjesc pozniej sie odezwe

Do góry