reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dżamenko a słyszałaś o modnym ostatnio biorezonansie?Mówili o tym nawet dzisiaj w pytaniu na śniadanie. Moja koleżanka i jej siostra wyleczyly tak dzieci z alergii, ja też po ciąży się wybieram na takie badanie. Jest polecany szczegolnie dzieciom, bo u nich farmakoterapia jest uciążliwa. Szczególow nie znam, bo nie zdążyłam przed dzidziusiem, ale może poszukaj info na ten temat.:-)

reklama
spagetti też za mną chodzi,ale dziś mam jeszcze żur z soboty, jutro roladki od mamy więc spagetti moze w środe?
nie mam dziś zbytnio humoru,no nic,idę strugać kartofle,potem do pracy a potem na sklepy z M,musze mu w koncu prezent urodzinowy kupić

Z tego co udało mi sie wyczytać w internecie rozumiem,że poziom glukozy powinien wynosić ponieżej 140 mg/dl a ja mam 144...Czyli kurde troche za dużo:baffled:

A co do obiadku to właśnie mi się mięsko w prodziżu szykowało aż tu nagle bum i korki wysiadły :nerd: Z winy prodziża oczywiście,stary złom:dry:

Asienska a ile miałaś tej glukozy - 50 czy 75? Ja po 50 miałam prawie 180 we krwi, ale po poprawce 75 było już ok, więc się jeszcze nie stresuj :)

Asienska a ile miałaś tej glukozy - 50 czy 75? Ja po 50 miałam prawie 180 we krwi, ale po poprawce 75 było już ok, więc się jeszcze nie stresuj :)

Miałam 50.No właśnie wyczytałam,że jak jest za dużo to jeszcze raz sie badanie przeprowadza z 75.Mam nadzieję,ze za drugim razem bedzie git:tak:

I dodzwoniłam sie przed chwilą do gina.Myśałam,że mnie dzisiaj przyjmie ale najbliższy wolny termin ma dopiero w czwartek i to o 21:30.No spoko,mówi się trudno,jakoś do tego czasu wytrzymam chociaż już się tak nastawiłam :-p

reklama
Do góry