reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih martwie sie o Ciebie bo ty zamiast lezec to tylko latasz koło dzieci albo sie zamartwiasz -przestan miec jakies gupie mysli bo sama sobie wykraczesz,co do Kasi to oczywiscie dziewczyny duzo zdrówka ale ponoc panuje jakis cholerny wirus i mnóstwo ludzi choruje na gardło.my juz po lekarzu i oczywiscie tak jak myslałam wirusowe zapalenie krtani a najgorsze ze mnie tez cos zaczyna bolec ale mam nadzieje ze bedzie ok
donia witaj
jedyneczka no widzisz skarbie jak ci wrózka dzamenka powiedziała ze week bedzie lepszy ,i był
louise my rozumiemy ze odpoczynek,po takim zarciu ,ale czekamy na relacje
kasik zdrówka dla babci i dbaj o siebie
agatha mnie ta alergia u nich to juz dobija,Filips ma cała twarz wysypaną i rece i nogi jak papier scierny a to wszystko własnie na tle alergicznym,katar i znów oczywiscie trzeba na okragło nebulizowac bo to wszystko mu spływa do oskrzeli,z reszta co ci bede mówic sama wiesz jak to jest ,a co do leków to normalnie przypomniałam sobie jak ja w 1 ciazy brałam 240 tabletek miesiecznie,tez fenoterol i jakies inne badziewia,no ale jak mus to mus zycze ci wytrwałosci a Majce zycz duzo zdrówka
mnie mały kopie w zebra i po przeciwnej stronie,wiec jak sie nie ułozy odpowiednio to cc,a rwa to mi w nocy tak dała do wiwatu ze myslałam ze bede siedziec i płakac tak mnie bolało a do tego musiałam miec bardzo ucisnieta przepone bo myslałam ze sie udusze

reklama
Wczoraj obcinam sobie pazurki u nog juz coraz ciezej a o ogoleniu juz nie wspomne ile musze sie nawygimnastykowac przed brzuszek . Jak anrazie przytylam 8 kg. Tez juz jest wam ciezko w takich czynnosciach pielegnacyjnych

hej piękne:-p
ale tu dzisiaj ruch!
ja się przyłączam do samotnych i nudzących się, też tu nie mam nikogo, a M to już w ogóle ciągle w pracy...weekend miałam taki, ze wrócił o 22:30 w niedzielę d o domu...ehhhhh tak więc szkoda, że żadna z was nie mieszka bliżej...
emih co do imienia, to ja mówię to malej dziewczynko:-D a M Jagódko;-) ogólnie dużo typów się przewinęło, ale nie wiem co z tego wyniknie...być może pozostanie ta wymarzona M Jagoda...hmm choć podobają nam się takie nietuzinkowe jak Nel i Karmen :-p ale rodzina chyba by padła na zawał....
A ty kochana się jakoś trzymaj, oby zdrówko było!! dbaj o siebie i Elenkę:-)
dzamena zdrowka dla synka! biedna ty....
donia witaj! widzę, ze masz termin na moje urodzinki:-p
louisie przestań już jeść i sie odezwij;-)
jedyneczka co tam wiatrówka, zrób sobie taką mega wielką procę na nią nie trzeba mieć pozwolenia:-D;-)
kasik zdrówka dla babci i uważaj na siebie!!!!
ja pożeram lody:-p

a mnie cos wzieło na lody smietankowe z bakalimi pomieszane z truskawkami z reala i do tego mam cole i sama sobie zaraz w łeb walne za te kalorie bo pózniej płacz ze mi w tyłek wchodzi.

atabe o dzięki, nie pomyślałam o pozwoleniu i poszłabym do ciupy no:-)fajowo Nel, podoba mnie się;-)

dzamenko kochana wywróż mi jeszcze lajtowy poród:-D

emih faktycznie, bez tragarza, pociągiem tego nie widze:-pa mamcia na trochę nie mogłaby przyjechać?

juz wrocilam ze spacerku,strasznie u nas dzisiaj wieje a ze mam juz katar i kicham co chwile wiec nie chce sie doprawic:/

dzamena cole tez mam:p

jedyneczko nie na wszystkie typy wiatrowek trzeba miec pozwolenie:D wiec moze uszczelisz zic temu typkowi :D

reklama
Do góry