reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

:szok:czy wasze malenstwa tez daja wam kopniaki po pecherzu. Bo moj maluszek chyba piłkarz strasznie cisnie na pecherz i z tego powdu co 10 min musze leciec do wc nawet w nocy.

reklama
Cześć lipcowe brzuszki
Melduję że żyję i zaraz zabieram się do nadrabiania weekendu, to napiszę coś więcej :)

U mnie weekend oczywiście nie najłatwiejszy przy całej czwórce i piątym w brzuszku ale dałam radę. Tyle ze no-spa w końskiej dawce (6tabl) chyba na nogi mnie nie postawi, przypomniała sobie o mnie rwa kulszowa i wróciły zatoki. Ale ogólnie ok :) Tylko z ręką na sumieniu oddałam córę do przedszkola- ciekawe ile tym razem DNI przechodzi zanim znów chora w domu wyląduje :/

Idę was czytać pięknoty...

Witam po przerwie weekendowej :happy:

Troszke mi się ruszyło z kuchnią w końcu brat znalazł chwilkę ale to i tak jeszcze końca nie widać. Dziś też czekam na telefon i mam nadzieję że dalej coś porobi.
W sobote jeszcze do południa zdążyliśmy na mały spacer więc ogólnie udany weekend.

Asieńka super że już jesteś i że u córci nie ma tych wad genetycznych. My tu już czarne myśli miałyśmy :tak:
Donia witam i ja :happy:
Kacperek powodzenia na wizycie

i ja sie witam poniedzialkowo!!

wczoraj mielismy piekna pogode,wiec wycisnelismy z dnia co sie tylko dalo,byl spacer(jakies 7km),lody,dobra kawka w dobrym towarzystwie ogolnie chce wiecej takich udanych niedziel:)

ja niedawno co zwleklam sie z wyrka,budze sie coraz czesciej na siku, z tym ze wypruzniam sie tylko o kilka kropel,zgaga tez mnie jakos tak tylko noca lapie,a mala musi mi uciskac gdzies na przepone bo coraz ciezej mi sie oddycha.

Asienka jeszcze raz napisze ze fajnie ze juz jestes!!!
dzamenko duzo zdrowka dla synka!!!
emih tobie tez zdrowka!!!

louise a ty tak czasem nie peklas od tej weselnej wyzerki?

u nas za oknem piekna pogoda moze wyskocze na jakis specerek bo ja jak zwykle caly dzien sama:(

i ja sie witam poniedzialkowo!!

wczoraj mielismy piekna pogode,wiec wycisnelismy z dnia co sie tylko dalo,byl spacer(jakies 7km),lody,dobra kawka w dobrym towarzystwie ogolnie chce wiecej takich udanych niedziel:)

ja niedawno co zwleklam sie z wyrka,budze sie coraz czesciej na siku, z tym ze wypruzniam sie tylko o kilka kropel,zgaga tez mnie jakos tak tylko noca lapie,a mala musi mi uciskac gdzies na przepone bo coraz ciezej mi sie oddycha.

Asienka jeszcze raz napisze ze fajnie ze juz jestes!!!
dzamenko duzo zdrowka dla synka!!!
emih tobie tez zdrowka!!!

louise a ty tak czasem nie peklas od tej weselnej wyzerki?

u nas za oknem piekna pogoda moze wyskocze na jakis specerek bo ja jak zwykle caly dzien sama:(

Kama ja też sama...Szkoda, że nie mieszkasz we Wrocku. Brakuje mi takiej bezrobotnej koleżanki:)

Asieńka nawet nie wiesz jaką ulgę nam przyniosłaś swoim postem :-), ekstra, że dzidzi wolna od wad genetycznych, zostanie kosmetyka po porodzie i będziesz się cieszyć, ze zdrowej córeczki :tak:, a za tak długą ciszę masz koooopa u poooopę :wściekła/y:.

Gaja witaj pourlopowo :tak:.

Miluszka "ciąża z zaskoczenia" to program na Discovery Travel&Living, o kobietach które jadą do szpitala z bólem brzucha i dowiadują się, że są w ciąży i właśnie poród się zaczął :tak:.
A upławy wiem, że normalne i się tym nie przejmuję.

Donia witaj :-), a jak dołączył na stałe do naszego forum to ci czasu na obiad zabraknie, więc się nie martw, że się nudzisz, bo niedługo od kompa się nie oderwiesz :-p.

Dzamenka zdrówka dla Filipsa, Agatha dla Majki też :tak:.

Agatha dobrze, że aparat jest już coraz mniej odczuwalny :tak:, oj mnie też by się przydał na górę szczególnie, bo mam bardzo kły wystające jak wampir :zawstydzona/y:. No i super, że krążek się sprawdza :tak:.

Emih, dziewczyno oszczędzaj się choć trochę, bo ty na pełnych obrotach ciągle jesteś :wściekła/y:.

U mnie bez zmian, gardło nadal boli, ale dziś się wykąpałam, bo muszę do sklepu lecieć, lodówka i chlebak świecą pustkami :dry:.

reklama
Do góry