reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

wróciłam :) Ale mi się chce truskawek... Byłam na ryneczku i zaśliniłam chyba wszystkie stragany z owocami. No, ale 13 zł, to ja jeszcze spróbuję się wstrzymać na kilka dni :p Póki co, kupiłam gruszki... Ostatnio jem oczami i uszami, tragedia. Na początku ciąży nie miałam takich zachcianek jak teraz...

Przyszła mata edukacyjna dla Małej :)

reklama
Ja trochę pospałam taka leniwa jestem że szok-ale już wole się tak lenić niż stresować
Atabe o ktorej masz wyniki??o 17??trzymam mocno kciuki!!
Tweenie też mam ochote na swieże truskawki-może kupię sobie troszkę dzisiaj :)))
Vanilka ja też mam z siebie polewkę ,że mam teraz takie rozrywki typu zakupy z M i to spożywcze hehe-a pomyśleć,że przed ciążą imprezowalam co tydzień-czasami winko, fajeczka -a teraz takie cieple kluchy ze mnie.

M mi dzwonił, odebrał moje wyniki, niestety nic lepsze, a nawet liczba leukocytów wzrosła:-( dzwoniłam do Gina, ale go teraz nie ma i mam zadzwonić po 16...ehhhhhh

A u mnie pierwsza wiosenna burza z piorunami i błyskami :) Ledwo zdążyłam ręczniki pozbierać.
My będziemy rodzic razem. Jesteśmy razem już 8 lat i różnych rzeczy doświadczyliśmy (w tym moja operacja, po której D. mył mnie, podstawiał nocnik a potem prowadzał do toalety), więc sam poród nie wydaje nam się niczym krępującym :) Razem na dobre i złe :)

Właśnie sobie otworzyłam okienko i wdycham to cudowne burzowe powietrze ;-) Uwielbiam taką pogodę. :happy:
M zrobił obiad - ryż z warzywami i kawałkami schabu. Było pyszne, ale potem padło pytanie kto zmywa i już tak jakoś mniej miło. :-)

u mnie obiad dzisiaj bez zadnych rewelacji,M zazyczyl sobie jakas paskudna zupe z puszki a ja zrobie sobie grysik z jagodami:)

atabe no nie dobrze z tymi wynikami:/

To niedobrze ze nadal to cholerne bialko jest-ja jako dziecko i w liceum mialam zawsze zły mocz tzn czesto wychodziło białko i leukocyty,chodziłam z tym nawet do nefrologa ale nigdy nic nie wyszło i lekarze twierdzili że taka moja uroda, dlatego w ciąży strasznie się bałam co będzie z moimi nerkami a póki co(odpukac!!) jest bardzo dobrze-wyniki super ale stres mam przed każdym badaniem
Atabe poczekaj co lekarz powie-może jakiś antybiotyk zleci bo to też moze być np:zapalenie pęcherza

mysza to u mnie zupełnie nie miło:no: bo gary stały od niedzieli i musiałam ja je teraz zmyć bo nie byłoby w czym jeść:-p

atabe kochana gin przepisze leki i będzie w porządku, oby do 16 jak najszybciej Ci zleciało, może uda nam sie Cię zagadać do tego czasu:sorry:

ewcik no ja tez braku miejsca się właśnie boję choć z eks rodziłam na 3 osobowej własnie i nie było problemu ale rodziła obok tylko taka laska sama młoda i szło później niz u mnie a jak tu 3 będą rodziły i sie nie zgodzą a 2 pokoje będą zajęte:baffled:

reklama
dziewczyny ja nie chcę się nakręcać i sobie wmawiać nie wiadomo co! Trochę się denerwuję, ale to chyba normalne;-) poczekam dzielnie co lekarz powie...

jedyneczka z tym zagadaniem mnie do 16 mnie rozbawiłaś!

Do góry