reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

wróciłam :) Ale mi się chce truskawek... Byłam na ryneczku i zaśliniłam chyba wszystkie stragany z owocami. No, ale 13 zł, to ja jeszcze spróbuję się wstrzymać na kilka dni :p Póki co, kupiłam gruszki... Ostatnio jem oczami i uszami, tragedia. Na początku ciąży nie miałam takich zachcianek jak teraz...

Przyszła mata edukacyjna dla Małej :)

reklama
Ja trochę pospałam taka leniwa jestem że szok-ale już wole się tak lenić niż stresować
Atabe o ktorej masz wyniki??o 17??trzymam mocno kciuki!!
Tweenie też mam ochote na swieże truskawki-może kupię sobie troszkę dzisiaj :)))
Vanilka ja też mam z siebie polewkę ,że mam teraz takie rozrywki typu zakupy z M i to spożywcze hehe-a pomyśleć,że przed ciążą imprezowalam co tydzień-czasami winko, fajeczka -a teraz takie cieple kluchy ze mnie.

M mi dzwonił, odebrał moje wyniki, niestety nic lepsze, a nawet liczba leukocytów wzrosła:-( dzwoniłam do Gina, ale go teraz nie ma i mam zadzwonić po 16...ehhhhhh

A u mnie pierwsza wiosenna burza z piorunami i błyskami :) Ledwo zdążyłam ręczniki pozbierać.
My będziemy rodzic razem. Jesteśmy razem już 8 lat i różnych rzeczy doświadczyliśmy (w tym moja operacja, po której D. mył mnie, podstawiał nocnik a potem prowadzał do toalety), więc sam poród nie wydaje nam się niczym krępującym :) Razem na dobre i złe :)

Właśnie sobie otworzyłam okienko i wdycham to cudowne burzowe powietrze ;-) Uwielbiam taką pogodę. :happy:
M zrobił obiad - ryż z warzywami i kawałkami schabu. Było pyszne, ale potem padło pytanie kto zmywa i już tak jakoś mniej miło. :-)

u mnie obiad dzisiaj bez zadnych rewelacji,M zazyczyl sobie jakas paskudna zupe z puszki a ja zrobie sobie grysik z jagodami:)

atabe no nie dobrze z tymi wynikami:/

To niedobrze ze nadal to cholerne bialko jest-ja jako dziecko i w liceum mialam zawsze zły mocz tzn czesto wychodziło białko i leukocyty,chodziłam z tym nawet do nefrologa ale nigdy nic nie wyszło i lekarze twierdzili że taka moja uroda, dlatego w ciąży strasznie się bałam co będzie z moimi nerkami a póki co(odpukac!!) jest bardzo dobrze-wyniki super ale stres mam przed każdym badaniem
Atabe poczekaj co lekarz powie-może jakiś antybiotyk zleci bo to też moze być np:zapalenie pęcherza

mysza to u mnie zupełnie nie miło:no: bo gary stały od niedzieli i musiałam ja je teraz zmyć bo nie byłoby w czym jeść:-p

atabe kochana gin przepisze leki i będzie w porządku, oby do 16 jak najszybciej Ci zleciało, może uda nam sie Cię zagadać do tego czasu:sorry:

ewcik no ja tez braku miejsca się właśnie boję choć z eks rodziłam na 3 osobowej własnie i nie było problemu ale rodziła obok tylko taka laska sama młoda i szło później niz u mnie a jak tu 3 będą rodziły i sie nie zgodzą a 2 pokoje będą zajęte:baffled:

reklama
dziewczyny ja nie chcę się nakręcać i sobie wmawiać nie wiadomo co! Trochę się denerwuję, ale to chyba normalne;-) poczekam dzielnie co lekarz powie...

jedyneczka z tym zagadaniem mnie do 16 mnie rozbawiłaś!

Do góry