M
madzik1980
Gość
Kasik ja zawsze mam te fosforany i to podbno normalka w ciązy.Ja tez juz po badaniach-narazie tylko mama mi wyniku moczu odebrala i są ok-białka brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisalyscie o ruchach dziecka ..moj maly nie jest juz tak aktywny jak wczesniej ..chyba duzo spi ..bo mniejsca juz mniej ..ale za to jak teraz mocno kopie -torpedy eheh
kropa calkowicie soli sie nie wykluczy bo ona praktycznie wszedzie teraz jest;/
Kasik ja zawsze mam te fosforany i to podbno normalka w ciązy.Ja tez juz po badaniach-narazie tylko mama mi wyniku moczu odebrala i są ok-białka brak
Mruczka usmialam sie do lez:-)Majka bedzie geniuszem:-)"ilość tłuszczu zawartego w udach kobiet ciężarnych kobiet pozytywnie koreluje z poziomem inteligencji u dzieci."
dzamenko zgadzam sie w 100%co do zamknietego bez obrazy ,pisze do nowych mam bardzo dziewczynki sie cieszymy ze jestescie tu z nami ale mamy swój regulamin który trzeba przestrzegac ,niestety musicie sie uzbroic w cierpliwosc bo gdybysmy kazdą mame dopisywały tak po paru tyg nie byłoby sensu zakładac zamknietego ,musimy sie jeszcze troszke poznac ze tak powiem