zbieram wlasnie materialy do pracy magisterskiej korzystajac z archiwum Rzeczpospolitej, Gazety Wyborczej oraz Warsaw Business Journal. Wszedzie dostep jest platny, ale napisalam wszedzie maile z prosba o udostepnienie materialow do pracy mgr i wyobrazcie sobie Warsaw Business Journal napisal, ze pomoga mi bezplatnie. Zobaczymy co na to GW i RP. Mam nadzieje, ze podobnie. Nie chce mi sie placic za szperanie w archiwach!!
reklama
_louise_
Fanka BB :)
Louise- w ostatnim miesiącu byłam u gina 2 razy: 37 i 39tydz (I TO ZGODNIE Z ZALECENIAMI) może dlatego że nic się nie działo (urodziłam 40+1). Wczesniej, jak przytyłam 6kg w miesiąc wzywał mnie co tydzień podejrzewając zatrucie ciązowe ale pod koniec alarmu nie siał- tylko nr komórki dał![]()
o kurcze-no tak by mi zdecydowanie lepiej pasowalo...juz i tak teraz nie bardzo rozumiem dlaczego co 3 tygodnie chodze na wizyty jak jest wszystko w zupelnym porzadku u mnie-przynajmniej jak do tej pory...(odpukac)...moze moj gin tez nie bedzie wymagal wizyty co tydzien...
a tak z innej beczki czytam teraz majowe M jak mama i jest napisane o obrzekach. ze podobno mozna zakupic bez recepty jakies kapsulki CYCLO 3 FORT ktore poprawiaja napiecie naczyn zylnych skutecznie przeciwdzialajac obrzekom. hmmmmm...zapytam dzisiaj gina na bank o to-ja juz naprawde dzien w dzien budze sie zapuchnieta i mam twarz jak pekinczyk , a palcow u rak nawet nie umiem zgiac...
o kurcze-no tak by mi zdecydowanie lepiej pasowalo...juz i tak teraz nie bardzo rozumiem dlaczego co 3 tygodnie chodze na wizyty jak jest wszystko w zupelnym porzadku u mnie-przynajmniej jak do tej pory...(odpukac)...moze moj gin tez nie bedzie wymagal wizyty co tydzien...
a tak z innej beczki czytam teraz majowe M jak mama i jest napisane o obrzekach. ze podobno mozna zakupic bez recepty jakies kapsulki CYCLO 3 FORT ktore poprawiaja napiecie naczyn zylnych skutecznie przeciwdzialajac obrzekom. hmmmmm...zapytam dzisiaj gina na bank o to-ja juz naprawde dzien w dzien budze sie zapuchnieta i mam twarz jak pekinczyk , a palcow u rak nawet nie umiem zgiac...
kurde az tak juz masz?
nieciekawie ;/
wez porozmawiaj z gine czy cos na to moze poradzic ...
Wiem co czujesz kochana bo ja w pierwszej ciazy mialam to samo !!od 5 miesiaca sie meczylam opuchnieta i palce jak balony ;/
emih No to macie juz jeden klopot z glowy
kama Ja rowniez czekam na fotki !!
nie jestem na bierzaco ,przeczytalam na szybkiego bo wrocilam dopiero z przychodni i parku ..musze ogarnac conieco ,rosolek sobie podgrzac i zasiade
_louise_
vanilka no bardzo mam...:-( pamietam ze wlasnie mowilas ze w 1 ciazy tez tak puchlas...niby wstepnie gina pytalam o te obrzeki-kazal diete bezsolna ale ja nie umiem...wiec jestem sobie sama troche winna...naprawde nie smakuje mi nic kompletnie jak jest jalowe w smaku. ale zapytam o te kapsulki...a rosolek....ale mi ochoty narobilas...smacznego :-)
mnie gin powiedziała, że sól należy ograniczyć, ale nie można całkowicie wykluczyć, bo też jest potrzebna...
mam pytanie odnośnie szkoły rodzenia - czy ja się muszę jakoś przygotować specjalnie, coś zabrać, jakoś ubrać?
mam pytanie odnośnie szkoły rodzenia - czy ja się muszę jakoś przygotować specjalnie, coś zabrać, jakoś ubrać?
_louise_
mnie gin powiedziała, że sól należy ograniczyć, ale nie można całkowicie wykluczyć, bo też jest potrzebna...
calkiem????takiej opcji to w ogole nigdy nie bylo!!! :-) ale ja nawet ograniczyc nie potrafie. to juz M soli o wiele mniej niz ja. nie no musze sie troche ogarnac...
ubrac to sie musisz w cos wygodnego chyba (cwiczenia) a tak to wez notatnik i chyba tyle. a jak nie jestes pewna to zadzwon do polznej prowadzacej-na pewno cos podpowie. ale chyba wiecej nie tzreba brac. a w kazdym razie na 1 zajecia :-)
ide sie jeszcze polozyc na pol godzinki.
Ja wlasnie mialam diete praktycznie bezsolna i musialam jesc duzo grejfrutow ...ale i tak kurde malo co pomagalo ..teraz za to od poczatku mam diete bezsolna i moze dlatego nie mam tych obrzekow jak wtedy ? nie mam pojecia .vanilka no bardzo mam...:-( pamietam ze wlasnie mowilas ze w 1 ciazy tez tak puchlas...niby wstepnie gina pytalam o te obrzeki-kazal diete bezsolna ale ja nie umiem...wiec jestem sobie sama troche winna...naprawde nie smakuje mi nic kompletnie jak jest jalowe w smaku. ale zapytam o te kapsulki...a rosolek....ale mi ochoty narobilas...smacznego :-)
a rosolek to tez praktycznie jem taki mniej slony ..juz sie przyzwyczailam .
tez jestem ciekawa tych kapsulek .
zaparlam sie bo wiem co mialam poprzednio ... jak pekinczyk wygladalam haahah...vanilka to zapewne wlasnie dlatego ze bezsolna dietke masz...kurcze zebym ja miala taka silna wole...a o kapsulki sie zapytam i wieczorem dam znac co i jak...
no daj znac no i powodzonka !!
reklama