reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

U mnie od wczoraj jakiś taki dziwny czas. Myślałam ciągle o tej tragedii i mój brzuch był jak kamień. W nocy jakoś się budziłam z myślami czy to prawda. Echhh ciężki czas.
Tiffi - u mnie też ciężki czas, bo dużo myślę o tym co się stało... Byliśmy z M na trasie przejazdu trumny prezydenta przy Żwirki i Wigury, niesamowite przeżycie, tyle ludzi, takie emocje... A w nocy jak się obudziłam to przez godzinę nie mogłam spać i myślałam o tej tragedii, o tych rodzinach, którzy nie zobaczą już swoich ojców, matek, dzieci...

reklama
kochane po dluzszej nieobecnosci witam spowrotem przed chwilka wrocilam do domciu,nie jestem w stanie dzisiaj was nadrobic,postaram sie jutro,wpadlam tylko sie przywitac i powiedziec ze nasza trojeczka ma sie dobrze,slub jakos przezylismy,pomijajac to ze strasznie napuchlam i pogoda nam nie dopisala bylo rewelacyjnie,jutro wkleje jakies fotki. zycze wam milego wieczoru a ja ide sie nacieszyc mezusiem bo od srody zesmy sie nie widzieli

Mysza ja drzwi odliczałam, ale bez montażu mieliśmy i wiem że nie wszystko można, ale teściowa księgowa się zaoferowała z tym bawić-kupa roboty:-) wydaliśmy chyba z 60 tys, a zwrotu 1000 zł, bo tylko elementy stałe można czy jakoś tak- ale i tysiakiem nie wzgardziłam:-)

Tiffi, ja też biorę całą tablice Mendelejewa: Fenoterol (4x), Isoptin (2x), Magnez (4x) Feminatal (1x)

Tweenie
, mam podobne myśli co do chusty, chciałabym, ale nie wiem czy dam sobie z nią radę, chyba jednak się skuszę i ją zakupię.

Dzamena, już troszkę lepiej z tym kaszlem, ja zamiast Zyrtecu daję Claritinę i zapodałam od razu Pulmicort i Berodual w inhalacji, codziennie bierze też Singulair. Dzisiaj już sporo lepiej, pokasłuje, ale mniej, To na pewno jakieś pyłki, bo nic innego jej nie jest tylko ten dziadowski kaszel. No właśnie nie ma opcji, musiałam siedzieć troszkę w biurze, ale podłożyłam sobie pod biurko taki stołek i mam nogi wyciągnięte, więc taka pozycja półleżąca, jutro idę już tylko na pół dnia.

Jedyneczka
, co M robił w Turcji? Uwielbiam ten kraj, byłam chyba z 10 razy i bardzo mi się podoba...

Butterfly, ja nie miałam w pierwszej i teraz też nie mam linea negra.

Kamuś witaj:-) świeżo upieczona mężatko, gratulacje na nowej drodze:-)

agatha, ja się zastanawiałam, czy nie kupić takiej płachty materiału, z jakiej jest ta chusta zrobiona, może by to taniej wyszło. Bo drogie są te chusty strasznie, a tak naprawdę, to też tylko duża płachta :)

ja też nie mam tej lini mimo że mam jasna karnację

kama super ze juz jesteś, jutro koniecznie czekamy na zdjęcia i na dluższą relacje z tak uroczystego dnia, jeszcze raz wszystkiego naj naj naj!!!!

Dziewczyny ja jutro lecę na badania i musze tez Crp zrobić -już mam stresa przed wynikami i przed wizyta środową :(((
Ja tez mam jasną karnację a linii nie mam poki co.
Kama ale fajnie,że już jestes-i tez czekam na zdjęcia :))

Kama jak miło :-)

Słuchajcie dziewczyny, czy to normalne zeby dziecie mi sie cały prawie dzien wiercilo? jakies takie jest strasznie aktywne i wierci sie kreci ulozyc sie nie moze czy co?

reklama
Do góry