reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
szkoda ,ze ja tak nie mysle ...
Jelsi chodzi o kilogramy i boczki to i ja naleze do tej grupy co maja przez to dola choc ja mialam zawsze tendencje ze wszytsko szlo mi w biodra ale moj lekarz ostatnio powiedzial ze w takim razie nie powinnam miec problemow z porodem :) sie okaze. No ale pomimo naszych kilogramow to i tak pieke jestescie choc nie widzialam was z brzuszkami bo nie mam dostepu do zamknietego.
A te dolki to kazda z nas zapewne je ma bo nie wyglada tak jak by chiala ale trzeba sobie tlumaczyc tym ze my w ciazy jestesmy.

ja niestety też nie...:-( ostatnio w ogóle ciągle łapię doła przez swoją wagę, M mówi, że jestem niepoważna, bo on kocha każdy kawałek mojego ciała.. no ALE ja i tak czuję się źle z tyloma kg:cool:

pozazdrościć M, mój mi ciągle wypomina, gdzie mi nowy wałeczek rośnie :/ Na basen byś poszła, siłownię, spacer, itp :zawstydzona/y:

Ja tam sie wcale waga nie martwie. Nie przezeram sie i nie moge tez chodzic glodna. Nie jem za duzo smieciowego zarcia i tyle. Juz tez mam 9kg na plusie.

A co do pewnosci o plec. Jesli gin mowi, ze na 100 procent to prawdopodobienstwo jest spore, ze bedzie wlasnie dziewczynka. Pomylki nie da sie wykluczyc zupelnie. Ja tez prawdopodobnie bede miala dziewczynke i mam granatowy wozek po synku i nic sobie z tego nie robie.

postanowiliśmy w końcu z M, które łóżeczko chcemy, dzwonię zadowolona do producenta, a oni mówią, że szuflady będę najwcześniej za 3 tyg! wrr... Chciałam kupić już, bo czeka nas przemeblowanie i mam nadzieję, że namówię M też na malowanie, a tu klops... Albo będę czekać jeszcze min. 3 tyg, albo muszę zapłacić 2x50 za wysyłkę, wrrrrrr

dziewczyny,

ja dzis tylko na chwile, bo stastystyka i statystyka! Jutro mam rano egzamin, wiec pewnie juz wchodzic nie bedena forum, bo z Wami to caly dzien moge tu spedzic :) Trzymajcie mocno ksiukasy!! Jejkus no chcialabym to zaliczyc, choc moja wiedza jest znikoma.

dostalam wczoraj duzo probek na szkole rodzenia, a to jakies chusteczki, a to jakis kremik, a to proszek do prania. Milo :)
Jestesmy jedyna para na zajeciach, ktora nie chce rodzic razem (no 3 dziewuchy byly bez partnerow, wiec tu moze mam wsparcie). Wszyscy sa jakimis chorymi fanatykami porodow i zastanawiaja sie czy nie rodzic w domu! Panowie w ogole spokojni po filmach z porodami... ja nie wiem. Moj m mnie tak mocno zaciskal i sciskal jak byl ten filmik. Chyba troche sie przejal! Uczyli nas oddcyhac przepona - ciezka sprawa jak sie ma brzuszek to ciezko wyczuc czy to przepona oddycham czy watroba :cool:

M po wczorajszej szkole rodzenia stwierdzil, ze bardzo ladnie wygladam w ciazy, wiec zrobilo mi sie milo :] Blam jedna z mlodszych ciaza, wiekszosc ma terminy na czerwiec (czesc na koncowke maja).

p.s. chyba jednak nie mam problemow ze snem, najwidoczniej byla to cola.
p.s.2. aisim na L4 ale juz!! Nie ognoruj takich bolow!!
p.s.3. ewcik - slodki M!
jeszcze raz sciskam i trzymajcie kciukasy za moj egzamin!!

cynamonka my tez sie smieciowym jedzenie nie zapychamy ale te pare kilo na plus jest i nie piszemy tu o swoich słabosciach czy sile ze musimy albo mozemy nie jesc tylko o swom odczuciu jak odbierają nas inni ,moze ty sie akurat dobrze z tym czujesz ale co niektóre z nas nie ,
dziewczynki ja Was bardzo prosze przestancie sie dołowac ze zle wygladacie bo same sobie jakies chore jazdy robicie a pózniej płacz
vanilka masz naprawde slicznego buziola i w ciazy bardzo ładnie wygladasz ,na pewno lepiej niz nie jedna szczuplutka wiec ty wogóle nie powinnas sie stresowac
tweenie twój M czasami mnie tak wkurza ze to nieporozumienie ,co ty kobieto z nim robisz?a on jak chce modelke to niech idzie do burdelu,tam nie maja kiedy przytyc ,mój jak by mi taki tekst powiedział to by miał przesrane.
ja nie naleze do szczupłych i mimo tego ze mój m jak mnie poznał to wazyłam duzo mniej jakos do tej pory nigdy mi nic na ten temat nie powiedział ,wczoraj sie spytałam co by zrobił jakbym przytyła do 100 kilo ,stwierdził -misiu nie rozumiem pytania przeciez ja cie kocham ,to mi wystarczy.a wogole to widze ze co niektóre to robią z tych facetów jakies seksualne maszyny które jak swojego nie dostana to wezmą sie za inna,no sory ale oni tez czasem mysla głowa a nie tylko penisem to ze jest nas troche wiecej ne oznacza ze juz sie zuca na inne ,jesli tak to po co taka łajza nam ma głowe zawracac .

Dzień dobry bardzo !!!
Wstałam, bo ojciec mnie smsem obudził, żebym mu kurs funta sprawdziła, bo nie może kompa załączyć :-D
No i takim oto sposobem już mi się nie chce spać.
Ja mogę mieć dodatkowe kilogramy, tylko nie cellulit:confused2: ale cholerstwo wyłazi i tak.
Ciuchów nie mam. Wyobrażałam sobie ten stan inaczej, że poprawi mi się cera, że będę biegać w sukienkach. :-D:-D O jak to człowiek może się pomylić.
Justaa - ja też mieszkałam przy Brynicy, ale od strony Dąbrówki Małej. :-) Znam więc te urocze zapachy...
Anetko - nie głupi pomysł z tym elektrycznym. Chociaż marzy mi się takie ognicho z ziemniaczkami i kiełbasami na kijach.:happy:
Butterfly- głowa do góry, pierś do przodu i nie smutać mi tu. Cieszyć się ciążą. (sama mam z tym problem, ale co tam):-)
Vanilka - właśnie buziola masz ładnego, nie chciałabyś mnie zobaczyć :-D:-D

reklama
mój to wychodzi z założenia, że chce mnie zmotywować do działania ... To też nie jest tak, że cały czas biega za mną krzycząc Ty wielorybie, po czym idzie szukać szczęścia dalej. Ogólnie to jest bardzo czuły, itp, itd, ale jako mężczyzna trochę inaczej pojmuje pewne sprawy - m.in. motywację :)

Do góry