reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tweenie wiec Ty tez dzis zakupowa dziewuszka :-) ku sobie cos ladnego. a ja juz wstaje i lece sie szykowac bo jeszcze musze do bankomatu pojsc wczesniej-papapapaapapa. ps-chyba zaloze krotki rekaw i sandaly bo jest naprawde goraco-bylam przed chwila na balkonie. szok doslownie

reklama
Vanilka ja przed glukozą miałam zjeść sobie kanapkę z masłem i dzień wcześniej nie jeść nic słodkiego. Myślę, że pół bułeczki nie zaszkodzi.

louise Ja tez mam wrazenie ,ze kazdy na ulicy sie na mnie gapi !!!!Nie potrafie jakos isc normalnie jak kiedys ulica i wyluzowana byc ;/ Ciagle mam to wrazenie ,ze patrza :confused2:
tez mi szkoda kasy kupowac nowe szmaty bo potem oddam je zapewne komus..ale tak cieplo sie zrobilo,a ja mam zaledwie 2-3 bluzki ;/Wiec niestety ale musze te zakupy zaliczyc ...
Ja to juz najlepiej czuje sie we wlasnym domku :nerd:No ale przeciez nie bede w nim siedziec do porodu ..
Dobrze ,ze tak masz cieplutko -korzystaj :tak:
aa no i jakie buciki lekkie musze kupic -baleriny ?bo w adidasach mi za cieplo ..no i oczywiscie rozmiar wiekszy bo nawet stope mam wieksza ;/

29 tc zaczol sie ..wiec odliczamy do 30 tc ...a po 30 mam nadzieje ,ze juz szybko zleci -oby!!

vanilka ja mam tak samo.. nie lubię, jak się ludziska na mnie patrzą i na brzuch, a już w ogóle mnie wnerwia sytuacja, gdy ktoś zaczyna mi macać brzuch:no:albo głaskać.. wrrrr...

vanilka ja mam tak samo.. nie lubię, jak się ludziska na mnie patrzą i na brzuch, a już w ogóle mnie wnerwia sytuacja, gdy ktoś zaczyna mi macać brzuch:no:albo głaskać.. wrrrr...
Mi nie macaja na szczescie ale mam jakas jazde ,ze gdziekolwiek jestem to gapia sie na moj brzuch ..czy ja juz sobie wkrecam ...;/?

hehe ja mam wtedy odruch bezwarunkowy :-p odskakuję:-p

Napisał ania_pestka
Vanilka ja przed glukozą miałam zjeść sobie kanapkę z masłem i dzień wcześniej nie jeść nic słodkiego. Myślę, że pół bułeczki nie zaszkodzi.
na serio można?? bo ja wymiotuję jak nie zjem nic do 9 rano :-( a tu jeszcze sam cukier w żołądaku.... badanie robię po niedzieli

P.S. jak skończę 26 tydzień to wejdę w 7 miesiąc ciąży? :-D

Czesc dziewczyny!!
Dopiero wstałam :)
Mi się też wydaję że kazdy gapi się na mój brzuchol-no ale co zrobić.
idę na śnaidanko i was poczytać dokładnie.

Witam sie i ja:)
myslalam ze bedzie brzydko ale nie sloneczko swieci i ciepelko sie robi ale fajnie tylko zeby jutro tez tak bylo.
dziewczynki oni sie patrza na nasze brzuszki bo:
1. zazdroszcza nam ich
2. wygladamy seksi z nimi
3. i wogole jestesmy piekne i nie wazne ile wazymy hihihi
Oni nie patrza na nas jak na dziwolongow tylko na piekne kobiety noszace pod sercem swoje skarby milosci :)
I zaczełam 26tydzie jejku ale ten czas leci szybko masakra. i juz chce tego 19 bo ciagle stoje pod znakiem zapytania. A powiedzcie mi skoro lekarz mowi ze jest przekonany ze dziewczynka to to ona napewno bedzie??jak myslicie??i czy niebieski wozek bedzie pasowal bo mam po synku a zeby kupowac kolejny to bez sensu i nie potrzbny wydatek a tak mozna co innego kupic

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:)
myslalam ze bedzie brzydko ale nie sloneczko swieci i ciepelko sie robi ale fajnie tylko zeby jutro tez tak bylo.
dziewczynki oni sie patrza na nasze brzuszki bo:
1. zazdroszcza nam ich
2. wygladamy seksi z nimi
3. i wogole jestesmy piekne i nie wazne ile wazymy hihihi
Oni nie patrza na nas jak na dziwolongow tylko na piekne kobiety noszace pod sercem swoje skarby milosci :)
szkoda ,ze ja tak nie mysle ...

Do góry