reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Wy się żegnacie, ja się witam. Jakoś dziś czasu nie miałam... Byłam na chwilę w pracy, u rodziców, a na koniec u feyzjaera - nowy kolorek i skrócone włosy:-). Nawet się sobie podobam. Jurto wyjeżdżam do znajomych, więc pojawię się w niedzielę lub poniedziałek.:tak:
kama - moje wielkie gratulacjewyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa:-)
A teraz dobranoc kochane:-)

czesc laski :-)

witam sie porannie. jakos dzis spac nie moge dluzej bo czeka mnie wizyta i usg-chyba poniekad polowkowe. wiadomo ze moj gin nie robi ale cos sobie tam moze pooglada i mam nadzieje ze pomierzy jak go zmolestuje i popytam. chcialabym wreszcie sie dowiedziec chociaz ile moje dziecko ma wzrostu i jaka wage :-) ale najwazniejsze ze ja sobie go poogladam. juz sie nie moge doczekac. dodatkowo denerwuje sie tymi bolami brzucha i plecow. zwlaszcza po tym co pisaly supcio i oczekiwanie. zmykam na kawke ale tu jestem, w okolicy kompa caly czas :tak::happy2:

Witajcie laseczki
Ja już wstałam bo jedziemy z M do Lidla bo tam są jakieś akcesoria rowerowe i jadę z nim :)
Odezwę się jak wrócę.

hej kochane

Ja ostatnio na nic czasu nie mialam. Ciągle w biegu. Wczoraj perwszy raz po prawie 3 tyg wyszlysmy z małą na spacer po tej ospie. Teraz sie boje aby sie niczego nie dorobila, zadnych powiklań.
Do przedszkola od wtorku. W soote chcemy jechac do warszawy poogladac a moze juz zamowic mebelki dla dzidziusia, kupic ubranka i inne potrzebne rzeczy. Tam jest spory wybor. Nie to co u nas w miescie. Juz ne moge sie doczekac :)
Buzka

Witam z rana:-D
Kama gratuluje córeczki:-D:-D:-D To już chyba tylko ja zostałam z niespodzianką płciową:tak: Chciałabym już wiedzieć:tak: Co prawda to ja do brzucha się w wersji męskiej zwracam:tak:
Louise powodzenia na wizycie:tak:
Zaczynam puchnąć...co wieczór już stopy opuchnięte...zaczyna się:baffled::baffled::baffled: Muszę przy czajniku postawić herbatkę zieloną bo zapominam ją pić, a pisałyście, że jest moczopędna.
A ja wczoraj byłam w sklepie u nas na wiosce...nie było mnie tam ze 4 miesiące...a musiałam zrobić zakupy dla babci M...no i myślałam, że wredną sklepikarkę uduszę...jak mnie zobaczyła to stwierdziła"ale Ci się mama spasła przez zimę" co za wredna baba, plotkara, jak M wyjechał kiedyś na 3 tygodnie za granice a ja się do mamy przeniosłam na ten czas to już mnie ta baba rozwodziła, cała wioska gadała...
U mnie dzisiaj w planach umycie schodów na strych i posprzątanie nieco w pokoju remontowym...M już wczoraj zaczął wszystko wynosić:tak: więc chyba się jednak szybko tego remontu doczekam...co prawda miał wczoraj bardzo głupi pomysł bo stwierdził, że stopnie schodów położy do nas do sypialni...no myślałam, że się uniosę...i powiedziałam, że jak chce to niech wkłada ale za miesiąc je zabiera bo ja szykuje kącik dla dziecka i nie będzie nic w tym pokoju niepotrzebnego stało...to nie moja wina, że on ma syf w swoich kabelkach i nie wie gdzie to upchać i już miejsca na strychu brakuje...tak czy inaczej nawet nic nie skwitował tylko myślał gdzie to wszystko poskładać...a my w tym pokoju mamy schody gotowe na półpiętro i parkiet, który może wykorzystamy w przedpokoju i na półpiętrze...i jest tego sporo...faceci...

Czesc laski:happy2:
wstalam sobie o 7 sniadanko zjedzone i czekam na DDTVN .
wczoraj na YCD nie wytrzymalam i puscily mi nerwy ...
Wyzalilam sie m ,troche poryczalam i juz mi lepiej ...
Kiedy ten czerwiec bo juz mnie dobijaja te nastroje :wściekła/y:

kama Ogromne gratki :-)
zaraz dopisze niunie do listy .A imie juz wybrane ??

jedyneczka o jakim Ty lustrze piszesz???Nie pomylilam Ci sie z kims :-D

ania_pestka podziwiam Cie ,ze masz sily na te ciagle porzadki :baffled:
u mnie pranie sie suszy juz dobry tydzien i jakos nie chce mi sie go zdejmowac,prasowac :szok:

vanilka ja sobie dawkuje te porządki, codziennie troszkę, nie wszystko na raz i już praktycznie wszystko mam posprzątane, co prawda został jeszcze ganek i 6 okien ale ja już sobie to odpuszczam, teściowa umyje z moim M...na mnie prasowanie czeka...3 zmiany pościeli.

ania_pestka juz myslalam ,ze tak polowe dnia siedzisz i ogarniasz ten dom :)
wogle co za glupia sklepikarka !!!!

Dziewczyny po ktorej stronie Wasze maluszki sie ukladaja ??
Bo moj wybral sobie prawa strone jak Jego starszy braciszek heeh:):)
i tak smiesznie jak leze na plecach to z prawej strony taka gorka sie robi :):):)

reklama
Do góry