Jestem po dentku ale powiedziałam dzisiaj pani doktor żeby mi delikatnie znieczulenie dawała bo ostatnio mnie bardzo bolało
kama mnie kość ogonowa też napierdziela jak długo siedzę choć długo to rzecz względna ale jak normalnie w pracy siedzieć to bym nie wydoliła
dzamena czasem trzeba tych naszym M pogonić troszke, ciekawe czy to tym tekstem o "rozdwojeniu" go przekonałaś, dobre dobre
aneta jako że u mnie remont przyspieszony ja już prawie wcale nie sprzatam, tylko z grubsza:-)
louise ale w tym twoim drobnym ciałku drzemią siły no no, tak zawojować z tymi kasami, ja bym nie umiała
mruczka ja nie mam książeczki już od dawna, tylko rmua dostaje ale na szczęście regularnie co miesiąc, a tak to na karte magnetyczną wszędzie. Nic się nie martw nawet nieubezpieczone kobiety mają prawo do opieki przed , w trakcie i poporodowej!
mysza pycha miałaś obiadek, powaga
dzamena mówiłam mówilam o ślubie w maju ale to tak może;-)
atabe właśnie ja też dla spokoju zrobie badanie bo gin mi nie kazał a ja jak zombi chodzę śnięta
ashika no to super wiadomość z tym końcem roboty, wypluskaj się za mnie bo ja uwielbiam:-)
emih zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla was.
ewelad ale bym poszła na takie ploty okraszone
kasik dobrze że już ciepełko masz
ja też doceniam luksusik jak go zabraknie, kiedy w piecu wygaśnie
dzamena agatha macie racje i co do tego żeby orzech (dzamena) i żeby obustronnie w tym orzechu (agatha):-)oglądnełam rózne okna i zdecydowanie orzech choć w sumie to wyglądają te niektóre kolorki jak orzech ale maja różne nazwy np. jakiś timsu itp. Jak zwał tak zwał będą ciemne - ale nie z tych najciemniejszych.Różnica na dwóch oknach nie jest aż taka wielka jak myślałam między takimi a białymi a ja nie mam zamiaru się zamęczać myciem bo okna wychodzą na ruchliwą ulice. Już się przygotowałam na wojne z M że białe sam sobie będzie mył a on bez gadki że oki
:-)
I jakie jaja, jakiś gostek mnie zaczepił, z kolegą szedł za mną, umawiać się będzie, to ja brzuch wywaliłam i że dziękuję ale nie a on że nie zauważył ale mu to nie przeszkadza że ja w ciąży bo strasznie mu się podobam i nawija jak najęty a ja nie mogłam uciec bo nie mam tej klamki w przednich drzwiach i muszę przez tylnie otwierać wypinając tyłek a tego nie chciałam
w końcu jednak wypięłam bo nie miałam innego wyjścia
Opowiadam M że taki w jego wieku i trzeźwy nawet (ale może naćpany
a ja nie zauważyłam)a M że nieźle gościu natrętny do kobiety w ciąży się dostawiać to ja na to że może zboczony a M że możliwe
a miał mi odpowiedzieć baran jeden że ja urocza taka jestem
eh Ci faceci niedomyślni
Ja miałam żurek z ziemniaczkami a zaraz popcham lazanią z biedrony, mniam