reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ello

My juz z synkiem w domciu i czekamy na M znowu trzeba do sklepu jechac :-( ale jutro koniec :-) nareszcie :-) az sie chyba z radosci wykapie chociaz nie lubie siedziec w wannie :-D

ewelad taki fachowiec to skarb, teraz to niektorym sie poprzewracalo w glowach albo jak ten co byl dzis u mnie to zatrzymal sie w czasie chyba :wściekła/y: az go upomnialam ze on jest u mnei a nie ja u niego.

louise witam na froncie ciezarnych :tak: i dobrze w tesco zrobilas

mruczka nikt nie ma prawa robic ci problemow kazda ciezarna jest ubezpieczona od 4 miesiaca chyba o ile dobrze pamietam, w kazdym razie przy rodzacej nikt nie ma czasu za bardzo pytac o papiery bo co zacisniesz nozki i bedziesz trzymac az dokument znajdziesz?? najwazniejszy dowod osobisty reszta to juz ich problemy ty masz ubezpieczenie z automatu :tak:

kropa501 no ja wiem na szczescie od poczatku roku nie ma legitymacji i kolejny burdel dzieki temu bo panie w rejestracjach tez sie pultaja z tym wszystkim, mogliby wreszcie elektroniczna zrobic chipowa bez koniecznosci podbijania tak jak karty do bankomatow

Melduję się dziewwczyny.
MAdzik- U mnie CRP wyższe bo niewyleczone zatoki jak się okazuje.
Moja córa kolejne 10 dni na antybiotyk- ropne zapalenie anginy. Zaraża...
U Gina ok. Tylko brzuch twardnieje za bardzo- stres... :( Mam więcej odpoczywać. Ale jak?
Nie zapominać o no-spie- 3x1 bez "dziur"...
A co do wagi nie wiele się pomyliłam dziewczynki: 69,5. Na plusie +8,5kg.

Dziękuję wszystkim za dobre słowa!

Ostatnia edycja:
emih bidulka z Ciebie:-( trzymaj się jakoś:-)
Ashika dobrze prawisz:-)
louise to ja się pochwalę, że ostatnio w carrefourze skorzystałam z kasy uprzywilejowanej, w której żeby było smieszniej było najwięcej osób-nawet nikt nie beknął, a czekałam tylko, bo miałam bojowy nastrój:-)

ja spadam do kuzynki na ploty- zawsze były okraszone dużą ilością fajek i jeszcze większą wina, ale cóż:-)

Emih a coś Ci lekarz przepisał na te zatoki?Będzie dobrze!!
Anetka smaka mi narobiłas na te plecaki ziemniaczane-chyba jutro zrobię hihi!
Atabe no może własnie masz niedobór jakiś witamin skoro nic nei bierzesz i stąd te bóle nóg.Ja to jestem zadowolona ,że biorę witaminy bo ja nie jem dużo owoców i warzyw więc chyba lepiej ,że coś biorę :)
Hihi ja znowu poleżałam godzinkę w łóżeczku-trzeba odpoczywać ile się da-teraz popijam mleko.

Witam się wiosennie!:-)

Dziewczyny bardzo Was przepraszam, ale nie mam siły Was dziś nadrabiać, więc nie wiem co u Was słychać.:baffled:
Ja dziś po krzywej cukrowej, OWA, i HBs. Wypiłam to paskudztwo, ale było ciężko... Później zakupki, byłam w pepco i kupiłam bodziaczek oraz turkusową czapeczkę dla dzidziolka, a dla siebie w perfumerii puder, bo dziś mi się skończył. Później w domciu jakieś pranko, powiesiłam firanki i był fachowiec od pieca. Na szczęśbie naprawił i mam już ciepłą wodę i kaloryferki.:-) Dobrze, że przyszedł od razu:-D. Dpiero w takich chwilach człowiek docenia takie drobiazgi jak ciepełko....
Dobra idę się położyć i życzę udanej reszty dnia...;-)
Może wieczór do Was zajrzę:-).

Mruczka, jak w lipcu leżałam w szpitalu to wymagali RMUA za ostatni miesiąc

louise, ja na górze jestem szczupła a od pasa w dół gorzej, gorzej zdecydowanie

ja nigdy w życiu nie miałam żadnej książeczki...

anetka
, twój obiad baaaardzo mi dzisiaj przypasował:-) chętnie coś takiego zjadłabym, ja u rodziców zjadłam kaszę i gulasz, a teraz obejrzałam Majkę i zrobiłam z Majką :-) galaretkę.

A dzisiaj obejrzę KSD i zaraz po tym zmykam do łóżka, w ogóle mam megadoła - Wy juz macie wszystko kupione dla maluchów, a ja tylko 2 bodziaki chyba.... muszę się za to zabrać

Jestem po dentku ale powiedziałam dzisiaj pani doktor żeby mi delikatnie znieczulenie dawała bo ostatnio mnie bardzo bolało:-p

kama mnie kość ogonowa też napierdziela jak długo siedzę choć długo to rzecz względna ale jak normalnie w pracy siedzieć to bym nie wydoliła:no:

dzamena czasem trzeba tych naszym M pogonić troszke, ciekawe czy to tym tekstem o "rozdwojeniu" go przekonałaś, dobre dobre:-D

aneta jako że u mnie remont przyspieszony ja już prawie wcale nie sprzatam, tylko z grubsza:-)

louise ale w tym twoim drobnym ciałku drzemią siły no no, tak zawojować z tymi kasami, ja bym nie umiała:-p:-D

mruczka ja nie mam książeczki już od dawna, tylko rmua dostaje ale na szczęście regularnie co miesiąc, a tak to na karte magnetyczną wszędzie. Nic się nie martw nawet nieubezpieczone kobiety mają prawo do opieki przed , w trakcie i poporodowej!

mysza pycha miałaś obiadek, powaga:-D

dzamena mówiłam mówilam o ślubie w maju ale to tak może;-)

atabe właśnie ja też dla spokoju zrobie badanie bo gin mi nie kazał a ja jak zombi chodzę śnięta:baffled:

ashika no to super wiadomość z tym końcem roboty, wypluskaj się za mnie bo ja uwielbiam:-)

emih zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla was.

ewelad ale bym poszła na takie ploty okraszone:-D:rolleyes:

kasik dobrze że już ciepełko masz:happy2:ja też doceniam luksusik jak go zabraknie, kiedy w piecu wygaśnie:tak:

dzamena agatha macie racje i co do tego żeby orzech (dzamena) i żeby obustronnie w tym orzechu (agatha):-)oglądnełam rózne okna i zdecydowanie orzech choć w sumie to wyglądają te niektóre kolorki jak orzech ale maja różne nazwy np. jakiś timsu itp. Jak zwał tak zwał będą ciemne - ale nie z tych najciemniejszych.Różnica na dwóch oknach nie jest aż taka wielka jak myślałam między takimi a białymi a ja nie mam zamiaru się zamęczać myciem bo okna wychodzą na ruchliwą ulice. Już się przygotowałam na wojne z M że białe sam sobie będzie mył a on bez gadki że oki:baffled::-)

I jakie jaja, jakiś gostek mnie zaczepił, z kolegą szedł za mną, umawiać się będzie, to ja brzuch wywaliłam i że dziękuję ale nie a on że nie zauważył ale mu to nie przeszkadza że ja w ciąży bo strasznie mu się podobam i nawija jak najęty a ja nie mogłam uciec bo nie mam tej klamki w przednich drzwiach i muszę przez tylnie otwierać wypinając tyłek a tego nie chciałam:-pw końcu jednak wypięłam bo nie miałam innego wyjścia:dry:Opowiadam M że taki w jego wieku i trzeźwy nawet (ale może naćpany:-D a ja nie zauważyłam)a M że nieźle gościu natrętny do kobiety w ciąży się dostawiać to ja na to że może zboczony a M że możliwe:-Da miał mi odpowiedzieć baran jeden że ja urocza taka jestem:-Deh Ci faceci niedomyślni:-p

Ja miałam żurek z ziemniaczkami a zaraz popcham lazanią z biedrony, mniam:tak:

reklama
Jedyneczka, uśmiałam się z tego adoratora, kurcze, a do mnie już tak dawno się nikt nie przystawiał, nawet bez ciąży:-( Nawet taki naćpany mógłby choć troszkę pogadać, że mu się podobam...

Do góry