reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja tez rasistka nie jestem ale oni tacy brudni ;/i tym curry capia ;/
My w soboty jezdzimy do typowo polskiego sklepu w ktorym ceny okey wiec jemy troche polskiego troche ang ..
Jakos trzeba sobie radzic :)

jakbym siebie slyszala:)
mnie najciezej bylo przyzwyczajic sie do tutejszego pieczywa,wszystko takie gabczaste bleee...
my tez czesto po kielbaski do polskiego jezdzimy bo masz racje jakos trzeba sobie radzic:)

reklama
cześć dziewczynki !!!
Ja na nogach od 10 :-) zjedliśmy z M śniadanko. Teraz M szykuje się do remontu, a ja zastanawiam, co będę robić. Na dworze tak cieplutko, chyba posiedzę na balkonie, to będę mogła też z chłopakami pogadać.
Już mam dość tego remontu, widzę że ludzie myją okna na święta, też już bym chciała jakoś ogarnąć to mieszkanie, a tu końca nie widać...
Życzę Wam kochane miłego dnia a ja razem z moim kopadełkiem w brzuszku znikamy nacieszyć się M :happy2::happy2::happy2:

witam sie i ja:-)
pospalam w nocy ale co z tego ze juz o 6 bylam wyspana wiec posprzatalam cale mieszkanko,wstawilam pranie bylam, juz na zarelkowych zakupach,przygotowalam obiad i mam czas teraza z wami posiedziec:-)u nas slonca brak:-(ale jest cieplutko.

aneta dobrze ze juz przeszlo,lejdis uwielbiam,ogladalam chyba ze 100 razy!!!
emih duzo zdrowka da mojej imienniczki!!!u was to zawsze cos:-(oby lepiej bylo!!
ashika ach te twoje sny:-Dmnie tez sie raz snilo ze urodzilam chinczyka i jak mu sciaglam papersa to miala taaaakkkaaa duza armate ze co drugi dorosly facet moglby sie schowac:baffled:
magdzia dziekuje!!!

kama ja też lejdis uwielbiam, oglądałam już wilele razy ale co patrze to uśmieje się do łez:-D
podziwiam podziwiam z tymi porządkami,zakupami,itp:tak: ja wstałam o 9 i jeszcze nic oprócz śniadania nie zrobiłam, nic mi się nie chce, ale cóż, trochę ogarnąć chociaż w sobote to mieszkanie trzeba, ide działać:cool2:

hej,
ja tylko na chwile przyleciałam się przywitać- bo szykuje się na ten dzisiejszy najazd gości:-p ale tak mnie plecy napieprzają, że nie wiem jak dam rade wszystko zrobić i jeszcze być do nich miła.......
miłego dnia!!!!!!!!!!

czesc dziewczyny :-) ja juz spakowana prawie-jeszcze tylko reszta gadzetow i M i komp i juz spakowani calkiem bedziemy. jednak dzis wracamy ale malo braklo zeby nie...:dry: nie rozpisuje sie bo zaraz zmykam. postaram sie nadrobic was wieczorem o ile mi sie uda. bo narazie to jeste o jakies 40 stron i miliony postow do tylu ;-) zycze wam wszystkim udanego weekendu i pogody na zewnatrzoraz pogody ducha :-)

czy ktoras z was ma pojecie czy taki stojaczek do kapieli jest przydatny?
Praktische Badehilfe "Thermobaby" bei eBay.de: Badesitze (endet 20.03.10 16:23:33 MEZ)

w sumie to się nie znam,ale wydaje się ze uprości kapiel przynajmniej w tych pierwszych dniach kiedy trzeba dbać m.in o kikut pępowiny,daje się go do wanienki i na niego kładzie maluszka, a jak go nie ma to chyba trzeba małego na przedramieniu podtrzymywać, niewiem, tak sobie tylko myslę, bo też już to widziałamm ale pewnie mamusie co uzywały to nam konkretniej powiedzą :)))

reklama
I ja sie witam sobotnio
Dzamena gratuluje syneczka.
Co do dzieci to u mnie bedzie parka.
Na dworze słoneczko ale znowu wiatrzysko. U mnie dzisiaj tesciowa u nas w domu robi kopytka. Mi jeszcze ze sprzatania
zostało odkurzenie a M umyje podłogi. Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam co.

Do góry