reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
zrobilam liste nowa :tak:niestety nie moglam zrobic jakiejs ladnej bo ograniczona liczba znakow ;/
chyba dobrze zrobilam ,ze odrzucilam dziewczyny ktore tylko zapisaly sie ,a nic wiecej nie pisza ;/ ??
No i ...plec napisalam tych dzieczyn ktore pamietam :sorry:wiec jak ktos jeszcze zna to dajcie znac :tak:czy jakies zmiany w datach porodow tez dajcie znac ..piszcie tam gdzie jest stara lista ,a ja bede przenosic no nowa :tak: dopsze zaraz jeszcze kilka dziewczyn bo rusalka ich nie dopisywala juz do listy wiec bede szukac ;-)

Ja pierdziele...co za kraj!Jak można do szpitala się rejestrować?!Mam czekać do poniedziałku żeby przyjechać tam w godz 9-13 z nadzieją,że będzie dla mnie miejsce i mnie łaskawie przyjmą...:eek::eek::eek:

zrobilam liste nowa :tak:niestety nie moglam zrobic jakiejs ladnej bo ograniczona liczba znakow ;/
chyba dobrze zrobilam ,ze odrzucilam dziewczyny ktore tylko zapisaly sie ,a nic wiecej nie pisza ;/ ??
No i ...plec napisalam tych dzieczyn ktore pamietam :sorry:wiec jak ktos jeszcze zna to dajcie znac :tak:czy jakies zmiany w datach porodow tez dajcie znac ..piszcie tam gdzie jest stara lista ,a ja bede przenosic no nowa :tak: dopsze zaraz jeszcze kilka dziewczyn bo rusalka ich nie dopisywala juz do listy wiec bede szukac ;-)

dobra robota;-):-D

Ja pierdziele...co za kraj!Jak można do szpitala się rejestrować?!Mam czekać do poniedziałku żeby przyjechać tam w godz 9-13 z nadzieją,że będzie dla mnie miejsce i mnie łaskawie przyjmą...:eek::eek::eek:

polska służba zdrowia. Mam kardiologa na cito i muszę półtora miesiąca czekać...
w Polsce strach chorować, smutna prawda :no:

o matko-przeczytalam was wreszcie. 30 stron mialam do nadrobienia. jestescie okrutne z tym szrajbowaniem :-D:-D:-D no i po przeczytaniu takie moje refleksje ponizej...

ashika
doczytalam o Twoich kolejnych przygodach z NFZ pt "saga o polskich lekarzach" gdyby nie to ze chodzi o Ciebie i Twoj stan to bym sie nawet smiala bo juz po prostu rece opadaja. a cala ta sytuacja jakos mnie nie dziwi. po moich przygodach z moja pania ginekolog w przychodni wiem do czego sa zdolni.... nie rozumiem naprawde kto tym ludziom pozwala leczyc i skladac przysiege. juz za samo jej lamanie powinni isc siedziec. groza normalnie-obsmaruj ich gdzie sie da!!!

jedyneczka ja tez bylam na imprezce przedwczoraj-przyjechala moje przyjaciolka na tydzien z holandii z facetem.wypilam 2 browarki (bezalkoholowe lechy ;-)) i wypalilam pare szlugow i nie tylko ;-)(biernie :-)) kasik ja przy zatruciu czytalam ze mozna krople zoladkowe w ciazy...i bralam.

mysza wlasnie do mnie dotarlo ze skoro i Ty masz remont to Ty tez jestes szefowa. tylko ze "szefowa Mysza" :-)

ashika
ja tez uwazam ze jestem dopiero w 4 miesiacu mimo ze wszystkie uczone wyliczenia na 5 juz wskazuja ;-) ja tam sobie po swojemu licze i tak wszystkim zawsze mowie-licze pod katem ile mi zostalo do porodu i tyle :-)

tiffi parowar dobra rzecz-rok czasu moj M byl na diecie watrobowej i meczylam sie z durszlakami w garnku itd. teraz znow planujemy ta diete i nie zamierzam sie juz meczyc. tez kupimy bo tak jak mowisz na czas karmienia rowniez jak znalazl bedzie. a pstraga polecam z folii w piekarniku-20 minut-wychodzi podobnie jak na parze :tak:

jedyneczka az wejde kiedys sobie na te sierpniowki obczaic jak tam z ta kulturka ;-) atabe widze kochana ze sie o ciocie louise martwilas ;-) :-) jedyneczko oprocz kasku to dokladnie tak to wyglada z tym nadzorowaniem :-) chcialam zeby karnisz przykrecili "dobrze szefowa" za chwile zmienilam zdanie-beda rolety: "jak szefowa sobie zyczy" :-)

niunia witaj :-) ja tez zamierzam miesnie kegla cwiczyc bo pozniej porod latwiejszy ( krocze nie peka a ja nie zamierzam sie zgadzac na naciecie) i latwiej sie potem goi wszystko :tak: pomijajac inne pozytywy tych cwiczen podczas stosunku ;-) do tej pory nie moglam bo nisko lozysko mialam i zakaz sexowania wiec logicznym wydalo mi sie zeby nie dopuszczac do skurczow przy tym cwiczeniu. we wtorek ide na wizyte to sie dowiem czy juz moge ;-)

emih emih!!!!! jak milo Cie czytac :tak: :tak: :-) oczywiscie pione przybijam :-) (choc u mnie to juz 9 kilo ;-)) mam nadzieje sloneczko ze lepiej sie juz czujesz :tak:

reklama
Do góry