reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi - ja też dzis na szybko, bedzie kurczak z chińskimi jarzynami i do tego sos chiński ze słoika z łowicza. To wszystko oczywiście z ryżem. Szybko, pysznie, ostro i no... może na wpół zdrowo.;-)
dlaczego niezdrowy, coś ty???? teraz to co byśmy nie zjadły to można by uznać za niezdrowe
jedyneczka oj tak kredyt może być toporem, ale w dzisiejszych czasach niestety niewiele osób stać by za gotówkę kupić mieszkanie czy dom, no chyba że ma się naprawdę bogatych rodziców
tweenie no to rzeczywiście miałaś chwilę grozy, ale to kolejny dowód na to, że te nasze dzieciaczki lubią nam robić psikusy i czasem po prostu się rozleniwiają
madzik na krtań dobry jest tymianek i podbiał takie cukierki do ssania, ale nie wiem czy można w ciąży. A poza tym standard woda z cytryną i miodem, mleko z miodem, czosnek, syrop z cebuli (mnie bardzo pomógł na ból gardła) i płukanie gardła wodą z solą.
Ja ostatnio hemoglobinę miałam 11,8 (więc jeszcze mniejsza niż twoja) i hematokryt też miałam poniżej normy, a brałam witaminy, tyle że ja żelaza nie biorę
ashika no następna która zamiast dbać o siebie to się przepracowuje
patipaula ja też myślę, że będzie dobrze
atabe mnie boli tak blisko pępka na krawędzi jakby. nie wiem co to, ale myślę, ze to od rozciągania
louise a które płytki zakupiłaś te pierwsze co pokazywałaś?
beatka no to witaj z powrotem, fajnie, że z dzidzią ok
geperty ale z tą żwawością to nie przesadzaj, wykuruj się najpierw
mammi fajny avatarek, strasznie się rozbawiłam jak go zobaczyłam, bo mi się skojarzyło z kurczakiem na obiad. Co do wizyty powodzenia

Ja wczoraj miałam jakieś dziwne popołudnie, to znaczy ciągle mi się spać chciało i ciągle bym coś jadła. Generalnie jakoś taka wczoraj byłam mało przytomna.
Dzisiaj mam trochę stresa bo na 14-stą jadę na to USG i sama nie wiem jak to będzie, jestem ciekawa czy dowiem się kto u mnie mieszka w brzuszku i czy wszystko dobrze. Ostatnie dni wydawało mi się że dzidziuś wieczorem daje znać więc trochę się uspokajałam, ale same wiecie jak to jest. W przyszłym tygodniu muszę zrobić badania morfologia, mocz i tarczyca i 5.03 mam wizytę u mojej gin.
Jakoś tak koło 23.03 mam to USG połówkowe.

reklama
ale obiecuje ze sie nie bede przemeczac. a panowie mowia na mnie "szefowa" hehhehe mammi powodzenia na wizycie...i daj znac jak juz bedziesz wiedziala. tez zawsze czekam w poczekalni u gina mimo ze jestem prywatnie i na godzine konkretna umowiona.ehhhh.tez mowilam atabe o tym pepku ze to pewnie zbiera sie na wywalenie go na wierzch :język: z cisnieniem sie nie martwie bo wlasnie tez mysle ze lepsze niskie-ale ja zawsze w sumie niskie mialam. ale Ty tez widze masz b ladne -tak trzymaj :-) atabe, jedyneczka ja powiedzialam mojemu M ze dzidź nie kopie od soboty przez to ze sie 2 dni klocilismy i sie obrazil i sie do nas nie odzywa ;-) :-) madzik odziej sie porzadnie pij herbatke soczkiem malinkowym i zdrowiej kochana :tak: :tak: ashika ja juz tez niestety pepek troche wypchniety :dry: i tez mi misiek powiedzial. a chetnie przygarne troche Twojego cisnienia ;-) wlasnie taka snieta troche jestem-moje dziecko jakies niemrawe i leniwe. moze spiocha jakiegos urodze madzik na hemoglobine musisz kochana wiecej mieska jesc i szpinak jedyneczka owocki suszone moj M b lubi-morelki wlasnie najbardziej. ostatnio mu kupilam miesznke z lidla-truskawki jagody i czeresnie. ale czipsy bananowe tez spozywa i daktyle i figi....ja tylko sliwki ale to nie dlatego ze lubie tylko w innym celu :-) a tak w ogole to sa one dosc kaloryczne :tak:

tiffi tak-te pierwsze wlasnie. tylko ze stwierdzilam ze nie chce jednak podlogi w czekoladzie i kupilam na podloge inne-jasne-takie jak te ecru z tych na sciane. do przedpokoju i kuchni tez wzielam jednak jasne.mamy upatrzone ciemne meble wiec nie chce zeby bylo tak przytlaczajaco, bo mamy b mala kuchenke. w lazience chcialam zrobic ciemno rozowe (brudny roz) dodatki ale M cos grymasi wiec nie wiem. ze to nie jest moj buduar... :-)ehhhhh

Witam :happy:
Widze ,ze louise wrocila i do czytania duzo :-D
wiec musze sobie nadrobic .
Narazie zjadlam sniadanko i pije kawke :-p

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach !!

Witam :happy:
Widze ,ze louise wrocila i do czytania duzo :-D
wiec musze sobie nadrobic .
Narazie zjadlam sniadanko i pije kawke :-p

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach !!

:-) :-) ze niby mam taki slowotok ;-) a no musze z kims pogadac a z wami lubie wiec czy chcecie czy nie gadamjak najeta :-) ale sobie porobilam z tymi blokadami....enter nie dziala gify nie dzialaja,pogrubienie nie dziala...ehhhh...i stara klawiatura tez nie dziala ide sie pomalowac i na spacer, zaplacic i zajrzec do domku jak tam panowie sobie radza i popochychac z nimi pierdoły ;-)

tiffi powodzenia na usg!!!:tak: ja też wczoraj tylko spałam i jadłam:-p widocznie taki był dla nas dzień;-)
ide ziemniaki obrać, bo głodna jestem...ale przez ten ciągły głód codziennie przyśpieszam obiad-chyba niedługo rano zaczne go jeść:eek:

reklama
Do góry