tiffi1
Fanka BB :)
dlaczego niezdrowy, coś ty???? teraz to co byśmy nie zjadły to można by uznać za niezdrowetiffi - ja też dzis na szybko, bedzie kurczak z chińskimi jarzynami i do tego sos chiński ze słoika z łowicza. To wszystko oczywiście z ryżem. Szybko, pysznie, ostro i no... może na wpół zdrowo.;-)
jedyneczka oj tak kredyt może być toporem, ale w dzisiejszych czasach niestety niewiele osób stać by za gotówkę kupić mieszkanie czy dom, no chyba że ma się naprawdę bogatych rodziców
tweenie no to rzeczywiście miałaś chwilę grozy, ale to kolejny dowód na to, że te nasze dzieciaczki lubią nam robić psikusy i czasem po prostu się rozleniwiają
madzik na krtań dobry jest tymianek i podbiał takie cukierki do ssania, ale nie wiem czy można w ciąży. A poza tym standard woda z cytryną i miodem, mleko z miodem, czosnek, syrop z cebuli (mnie bardzo pomógł na ból gardła) i płukanie gardła wodą z solą.
Ja ostatnio hemoglobinę miałam 11,8 (więc jeszcze mniejsza niż twoja) i hematokryt też miałam poniżej normy, a brałam witaminy, tyle że ja żelaza nie biorę
ashika no następna która zamiast dbać o siebie to się przepracowuje
patipaula ja też myślę, że będzie dobrze
atabe mnie boli tak blisko pępka na krawędzi jakby. nie wiem co to, ale myślę, ze to od rozciągania
louise a które płytki zakupiłaś te pierwsze co pokazywałaś?
beatka no to witaj z powrotem, fajnie, że z dzidzią ok
geperty ale z tą żwawością to nie przesadzaj, wykuruj się najpierw
mammi fajny avatarek, strasznie się rozbawiłam jak go zobaczyłam, bo mi się skojarzyło z kurczakiem na obiad. Co do wizyty powodzenia
Ja wczoraj miałam jakieś dziwne popołudnie, to znaczy ciągle mi się spać chciało i ciągle bym coś jadła. Generalnie jakoś taka wczoraj byłam mało przytomna.
Dzisiaj mam trochę stresa bo na 14-stą jadę na to USG i sama nie wiem jak to będzie, jestem ciekawa czy dowiem się kto u mnie mieszka w brzuszku i czy wszystko dobrze. Ostatnie dni wydawało mi się że dzidziuś wieczorem daje znać więc trochę się uspokajałam, ale same wiecie jak to jest. W przyszłym tygodniu muszę zrobić badania morfologia, mocz i tarczyca i 5.03 mam wizytę u mojej gin.
Jakoś tak koło 23.03 mam to USG połówkowe.