reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć, powolutku, małymi kroczkami powracam do świata żywych. Posmarowałam się wczoraj maścią z ibuprofenem raz w ciągu dnia i raz na noc, ale się wyspałam :-), budziłam się kilka razy żeby zmienić pozycję, a nawet nie pamiętam żeby bolało. Dziś już dość żwawo się ruszam, więc raczej obejdzie się bez smarowania, najwyżej Apap łyknę, mam nadzieję, że w ciągu kilku dni wrócę do formy :tak:, choć katar i kaszel nadal dokuczają :wściekła/y:.

Madzik na gardło polecam Tantum Verde w aerozolu, mi pomogło :tak: i zdrówka życzę.

Kasik1106 dzięki za streszczenie minionego tygodnia ;-), chętnie też skorzystałam, bo na pewno nie nadrobię :no:.

reklama
louisie ja ci zazdroszcze jednak tego remontu;-) będziesz miała sliczne wyremontowane mieszkanako na przyjście maluszka:tak: super sprawa:tak: a my się gnieździmy w kawalerce i tak pozostanie jeszcze pewnie długo, bo z budową dopieo będziemy ruszać na wiosne...na tych 30metrach musze wykorzystać dobrze każdy cm;-)
mam nadzieje, ze wasza ekipa remontowa spisze się na medal;-)

może brzuchmi tak rośnie, że pępek nie nadąza:-p

:śmiech: mozliwe.ale patrzac na Twoje foty to ty chudzinka jestes :-) tez sie ciesze z remontu teraz.jest na tyle wczesnie ze w sumie moze cos jeszcze posprzatam. w czerwcu juz bym duzo nie narobila ;-).mama pomoze i heja. m obieal nowe okna pomyc.;-) juz sie pogodzilam z poczuciem krzywdy ze mi za wczesnie sie wladowali z tym remontam do mieszkania i teraz sie juz ciesze. a Ty sie kocchana tez powinnas cieszyc bo niedlugo sie do domku wlasnego przeprowadzicie-to dopiero jest super sprawa :-) a nasz 2 pokojowy dom tez nie jest dzy-niewiele wiekszy niz wasza kawalerka ;-)ale juz widze jak powoli nabiera to ksztaltow :-) posciagalam programy i poblokowalam sobie wszystko w przegladarce co mi ciagnie dodatkowe downloady i nic mi nie chodzi teraz. ani gify ani pgrubienia..."dzien dobry rozum", jak to mowia ;-) ale bedzie taniej i wiecej do wykozystania megabajtow :śmiech: aha-mierzylam wczoraj cisnienie i mam 97/64 a tetno 67. i to cisnienie po calym dniu biegania i dopiero co wypitaj 2 kawie :szok: ale chyba lepiej niskie niz wysokie

:śmiech: mozliwe.ale patrzac na Twoje foty to ty chudzinka jestes :-) tez sie ciesze z remontu teraz.jest na tyle wczesnie ze w sumie moze cos jeszcze posprzatam. w czerwcu juz bym duzo nie narobila ;-).mama pomoze i heja. m obieal nowe okna pomyc.;-) juz sie pogodzilam z poczuciem krzywdy ze mi za wczesnie sie wladowali z tym remontam do mieszkania i teraz sie juz ciesze. a Ty sie kocchana tez powinnas cieszyc bo niedlugo sie do domku wlasnego przeprowadzicie-to dopiero jest super sprawa :-) a nasz 2 pokojowy dom tez nie jest dzy-niewiele wiekszy niz wasza kawalerka ;-)ale juz widze jak powoli nabiera to ksztaltow :-) posciagalam programy i poblokowalam sobie wszystko w przegladarce co mi ciagnie dodatkowe downloady i nic mi nie chodzi teraz. ani gify ani pgrubienia..."dzien dobry rozum", jak to mowia ;-) ale bedzie taniej i wiecej do wykozystania megabajtow :śmiech: aha-mierzylam wczoraj cisnienie i mam 97/64 a tetno 67. i to cisnienie po calym dniu biegania i dopiero co wypitaj 2 kawie :szok: ale chyba lepiej niskie niz wysokie

no przy tobie napewno chudzinką nie jestem;-)
fajnie, ze masz pomoc najbliższych przy tym remoncie:tak: to nieocenione:-D

ale ciśnienie faktycznie bardzo niskie masz...ja nie mam niestety czym zmierzyć...

no przy tobie napewno chudzinką nie jestem;-)
fajnie, ze masz pomoc najbliższych przy tym remoncie:tak: to nieocenione:-D

ale ciśnienie faktycznie bardzo niskie masz...ja nie mam niestety czym zmierzyć...

u mnie u tesciow teraz sa sprzety potrzebne(waga elektroniczna i cisnieniomierz wiec korzystam :-)

geperty - dobrze, ze juz Ci lepiej:-)

louise - fajnie Ci z tym nowym, świeżutkim mieszkankiem. Miesiąc wytrzymasz, a za to później, ach... A o tym niskim ciśnieniu powiedz lekarzowi za tydzień na wizycie:tak:

atabe - co do Twojego pępka nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi. Jedno mogę Ci powiedzieć - mój się spłyca, ale nie boli. Za to robią mi sie dwa rozstępy na brzuchu i to jest straszne... A smaruję sie środkami przeciwko rozstępom, ale to chyba działa genetyka, bo moja mama miała pełno:-(

louise jak miło widzieć twój avatarek:-)odpocznij i wskakuj w tryby lipcóweg od jutra:-Da panowie pewnie się będą starać dla takiej fajnej "kierowniczki";-)

yustynia to gratuluje netka, czuję twoja radość:-D

Mystigue witaj w naszym gronie:tak:

ania_pestka może to już skórcze Braxtona? poszukałam z ciekawości bo nie pamiętałam kiedy moga się pojawiać.
Skurcze Braxtona-Hicksa Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży

kasik z tym katarem masz chyba rację, też czytałam o tym ale za każdym razem jak mam atak boję się że choróbsko:no:na szczęście już mi prawie przeszło ale muszę siedzieć przy pootwieranych oknach, widać tlenu mi trzeba bo się zakisiłam w tym domu:-D:-p

atabe coś mi się obiło o uszy o tym bólu pępka ale nie pamiętam gdzie i co:sorry:na pewno nie jako coś złego:no:mnie za to od jakiś 2 tygodni czasem 2 czasem z 6 razy dziennkie na dole tak zaboli -nagle, mocno i krótko, ale tam są nóżki tam kopniaki czuję więc myślę że mi kopie po szyjce:tak:

cześć Beatka25:happy:

M mi nie chciał swojego bounty ostatnio dać a ja do brzunia "zobacz jaki tatuś niedobry, nie chce Ci bounty dać":-pI tak ze wszystkim ostatnio jade - ze skutkiem:-)

Hej hej :-) Ja tylko na moment. Wpadłam się przywitać i za chwilę lece pozałatwiać pare spraw... Na szczęście czuję się już dobrze, tylko katar został, ale co zrobić... :-)

Dzień Dobry:happy:

Ja tylko na chwileczkę-przywitać się
Mam dziś wizytę i o dziwo mam strasznego stresa:baffled: Sama nie wiem dlaczego,ale jakaś taka poddenerwowana jestem.Pewnie ważenia tak się boję;-)
Znowu czeka mnie conajmniej dwugodzinne siedzenie w poczekalni.Z powrotem będe pewnie dopiero ok.16

louise Lepsze niskie niż wysokie:tak: Zawsze mi to lekarze powtarzają.U mnie ciśnienie w domu nigdy nie przekracza 110/70, a na ogół to ok. 100/70.Na wizycie zawsze jest troche wyższe.Za to puls już mam na maksa.Poniżej 100 nie schodzi:no:

atabe też mnie pępek boli.Zastanawiałam się nawet,czy przepukliny nie mam.Myślę,że to od ego,że mi go strasznie ostatnio wywaliło.

Miłego dnia dziewczynki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
louise niziutkie to ciśnienie ale lepsze niż za wysokie, jak nie ma skoków nagłych to myslę że jest oki - na moją medyczną wiedzę:-D

keejt odziej się dobrze;-)

reklama
Do góry