reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja w zimie korzystałam:tak: Jakoś lepiej się czułam po takiej dawce światła:happy:
Nie żebym jakąś maniaczką brązu była, ale delikatna opalenizna zawsze troche wyszczupli i właśnie przede wszystkim humorek poprawi.
Atabe ze względów zdrowotnych i czy tak po prostu nie?;-)

Kochane Wam w ciąży przybyło parę kilogramów, a ja cały czas jestem hipciem i muszę z tym żyć;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
atabe to ja mam tyle samo prawie w brzuniu bo 94 a w miejscu byłej talii 83:-)
Biodra 94 w cycorach 96 a udo to golona na 54cm:-D

Louise mnie w cycorach wychodzi że tylko z 5 cm mi przybyło ale ja widzę że więcej objętościowo każda z kul ma, tylko opadły pod ciężarem:-D

mammi ja tez nie do przesady-tak 2 razy w miesiacu poszlam. czasem w zimie co tydzien wyskoczylam. nie zeby byc jak mulatka tylko zeby nie byc kredowo biala i choc troche kontrastowac i ladnie wygladac na bialej poscieli ;-):-) a jak mialam stan zapalny reki czy przemieszczone kregi albo korzonki to juz typowo zdrowotnie chodzilam :tak::-)

jedyneczko to wychodzi na to ze nie tylko centymetry sie licza ale efekt wizualny :-)

madzik
dam znac na pewno jak ten samoopalacz. narzie zobaczylam tylko ze mam plame na polaczeniu szyi z dekoltem. wrrrrr! rozsmarowalam szybko ale nie wiem czy juz sie nie wzarlo

Ostatnia edycja:
mammi jakoś nie jestem do tego przekonana;-) bałabym się zamknąć w takiej ...... no właśnie jakoś z jedną rzeczą mi się to kojarzy:eek: poza tym mam sporo pieprzyków, więc dobrze, ze mnie solarium odstrasza;-) ale fakt zawsze zazdroszcze opalenizny, bo ja z tych bledzioszków jestem:happy:

Ja chodzilam co jakis czas na solara tak dla lepszego samopoczucia .
teraz tez mi tego brakuje .

zjadlam pyszne tosty :-pa potem narzekam ,ze grubas jestem :crazy:

aha i te moje muminkowe wymiary przy wzroście 165:-)

Ja solarium zimą dla ogrzania tak ze dwa razy w miesiącu zapodawałam, naprawdę poprawiało mi nastrój a teraz co, jedzenie nam zostało z przyjemności i jak mamy być chude:-p

Vanilka Dawaj szybko tego tosta,bo mam na niego mega ochotę.
Aha! Rolę forumowego grubasa pełnię ja i proszę mnie tu nie detronizować;-)

aha i te moje muminkowe wymiary przy wzroście 165:-)

Ja solarium zimą dla ogrzania tak ze dwa razy w miesiącu zapodawałam, naprawdę poprawiało mi nastrój a teraz co, jedzenie nam zostało z przyjemności i jak mamy być chude:-p
dokladnie-tylko jedzenie. wlasnie to powiedzialam kolezance przed sobotnia impreza (jak kazala mi nic nie szykowac) ze skoro nie moge pic i palic to chociaz musze sobie pojesc :-D:-D:-D

reklama
A ja się muszę sprzeciwić.:-pJAk nie ma zakazu to bardzoooo przyjemne jest przytulanie noi oczywiście zakupy dla bobaska.Mnie to sprawia mega przyjemność:tak:

Do góry