reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam walentynkowo:tak:

Dostałam z okazji święta zakochanych..............buziaka z rana:-pDobre i to;-)

ashika szkoda słów na taką opiekę szpitalną:no:nospe dziś brałaś na brzuszek?

Vanilka no to masz zapasik piwka:tak:

Ja nadal nie czuję ruchów, to 3 dzień i bardzo się martwie. Czasem niby coś miźnie ale nie tak intensywnie jak wcześniej. I słodkości pojadłam i pukam stukam i nic:no:Jedziemy na 14tą do teściów na obiad i zastanawiam się czy do szpitala nie wpaść, myślicie że by posłuchali stetoskopem?

reklama
emih pewnie masz rację...Zwłaszcza szwagier dolewa oliwy do ognia.Natomiast teściowa stoi o dziwo po mojej stronie:tak: Może jakoś się to wszystko pomalutku poukłada.W każdym razie żadnych drastycznych kroków nie planuję-tym bardziej,że 3 dziecko w drodze,a bycie samotną mamą z taką gromadka....:szok:Aż strach myśleć

jedyneczka mamy ten sam problem.Ja myślałam ,żeby podjechać do przychodni i poprosić o spradzenie tętna dzidzi.Nie wiem tylko,czy taka zwykła pielęgniarka się na tym zna

oczekiawanie No wiesz co...;-) Ja taką ładną walentynkę specjalnie dla Was wykombinowałam, a tu takie słowa padają;-)To tylko na dzisiaj-z okazji Walentynek wirtualny torcik:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie kochane!
ja tez wam zycze milych walentynek,my nie swietujemy tego dnia jakos szczegolnie bo jestem tego zdania ze milosc powinno sie okazywac kazdego dnia nie tylko raz w roku!!
my po imprezce-bylo rewelacyjnie,nawet potanczylam,wrocilismy do domu o 3 nad ranem i jestem dumna z siebie ze tak dlugo wytrzymalam!!
my sie dzisiaj ponudzimy w domu!!ale dobre i to .

Cześć:-)

ja też dostałam bukiecik czerwonych róż,a M odemnie rafaello bo uwielbia:-)

śniło mi się dzisiaj że pchałam wózek z dzidziusiem pod oknami mojej mamy,a ona mi machała z okna, fajny sen,ale ten wózek był jakiś dziwny,taka kwadratowa platforma:-D
a potem w nocy kilka razy jakby mnie dzidzius kopał,tylko to jeszcze wszystko takie delikatne,nie kponięcia tylko takie delikatne jakby ruchy

mammi - nie martw się, napewno dzidzia śpi, a avatarek to poprostu przesmaczny,zjadłabym taki:-p

atabe - smaczne śniadanko miałaś hihi

louise - ale z Ciebie sportsmenka :tak: ja tez uwielbiam pływać ale boję się trochę infekcji które mnie czasem łapią,a u nas te baseny nie za bardzo czyste

miłego walentynkowego dnia!!!!

reklama
hej:-)
byłam dziś z M w kinie na "Randka w ciemno" bez rewelacji, ale nawet fajny,lekki film;-) kupiłam znowu pare ciuszków:-D ja już chyba nie wchodze do czerwca do zadnych sklepów z dziecięcymi ubrankami;-)no i zjadłam pizze:-D
Ashika mam nadzieje, ze już lepiej z Twoim pusem:tak:
no to miły wieczór, fajnie, fajnie
oczekiwanie trochę dosprzątałam wczoraj bo dzisiaj zaraz brat przyjeżdża z rodzinką na kilka dni
asieńka tak to już jest z tymi planami, niestety świat jakoś nie chce dostosować się do tego że jesteśmy w ciąży echhhh
emih jeśli chodzi o te smarowidła do twarzy to ja jestem obeznana i przed ciążą brałam, smarowałam jadłam itp. ale pytałam dermatolog zy jak będę w ciąży to można używać, a ona powiedziała, że nie zwłaszcza wszystko to co na receptę bo zawierają antybiotyki, ale w ogóle że to dość mocne same mdykamenty więc lepiej nie i dlatego mam plecy jakie mam
mammi czasem dzidzia tez ma ochotę odpocząć, może po stresującym dniu stwierdziła, a po cichutku sobie poleżę
ania pestka ja się wyprowadzam na wieś koło wawy, jedyne co mnie denerwuje to komunikacja, bo moją piętą achillesową jest jazda samochodem, mam prawo jazdy lat 12 i nie jeżdżę w ogóle, boję się, ale muszę coś z tym zrobić
jedyneczka no to jak mizia to ok, przecież to dobry znak, nie musi kopać mocno, choć wiem, że się martwisz, pewnie i ja nieraz będę panikować

Moje spanie chyba szlag trafił, bo wczoraj poszłam spać o 1.30 nie mogłam usnąć usnęłam po 2-ej potem pobudka na sikanie, ale zasnęłam i druga pobudka o 6-ej i przez godzinę nie mogłam zasnąć. Tak w ogóle to miłych walentynek, mój M przepraszał, że nic nie zdążył kupić, powiedziałam, że mu wybaczam (tym razem), ale wybiorę sobie jakiś praktyczny prezent np spodnie ciążowe.
Ja dzisiaj już zjadłam śniadanie, byłam w kościele i teraz robię obiad (M mi pomaga), za chwilę mam gości. Także jakbym się nie odzywała jakoś, albo jakoś mizernie to się nie martwcie. A tak w ogóle to miłej niedzieli.

Do góry